نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل این قطعه کد چیه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ایمان اختیاری
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    یه جای ایران عزیز
    سن
    40
    پست
    277

    مشکل این قطعه کد چیه ؟

    این قطعه کد چرا error می گیره ؟
    {
    string strconnection = "server=shervin;database=university;uid=sa;pwd=123 4567890";
    SqlConnection conn = new SqlConnection(strconnection);
    string commandstring = "select * from account ";

    SqlDataAdapter dataadapter = new SqlDataAdapter(commandstring, conn);
    DataSet ds = new DataSet();
    dataadapter.Fill(ds, "account");
    DataTable datatable = ds.Tables["account"];

    //textBox1.Text = datatable.Rows.Count.ToString();
    // dataadapter.Update(ds, "account");
    textBox2.Text = datatable.Rows[12]["id"].ToString();
    textBox3.Text = datatable.Rows[12]["password"].ToString();
    if (textBox1.Text =="1")
    {
    MessageBox.Show("hello");
    DataRow row = datatable.Rows[12];
    row.BeginEdit();
    row["id"] = "reza";
    row.EndEdit();

    dataadapter.Update(ds, "account");
    ds.AcceptChanges();

    }



    به ds.AcceptChanges(); گیر می ده

  2. #2

    نقل قول: مشکل این قطعه کد چیه ؟


    Imports
    System.Data.OleDb
    PublicClass Form1
    Const Str AsString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source = Users.mdb"
    Dim DS AsNew DataSet
    Dim DT AsNew DataTable
    Dim DA AsNew OleDbDataAdapter
    Dim CB1 AsNew OleDbCommandBuilder
    PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
    DA =
    New OleDbDataAdapter("SELECT * FROM Users", Str)
    DS =
    New DataSet
    DA.Fill(DS,
    "Users")
    CB1 =
    New OleDbCommandBuilder(DA)
    TextBox1.Text = DS.Tables(
    "Users").Rows(0)("Username").ToString()
    Dim row As DataRow = DS.Tables("Users").Rows(0)
    row.BeginEdit()
    row(
    "Username") = "reza"
    row.EndEdit()
    DA.Update(DS,
    "Users")
    DS.AcceptChanges()
    EndSub
    End
    Class

  3. #3

    نقل قول: مشکل این قطعه کد چیه ؟

    دوست عزیز کدی که من قرار دادم کاملا سالمه و کار میکنه.
    فقط به زبان vb هستش ببینید شما با قرار دادن command builder مشکلتون حل نمیشه عزیز؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل این قطعه کد چیه ؟

    با سلام
    دوست عزیز منم خیلی از این مشکلات داشتم و بیشترشون هم بخاطر آدرس نادرست پایگاه داده بود که نادرست می دادم. آدرسو درست کن فکر کنم حل بشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •