نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: افزودن قابلیت به گریدویو

  1. #1

    Question افزودن قابلیت به گریدویو

    سلام
    من یک دیتا گرید دارم که اطلاعات رو از بانک سطر به سطر میخونه و نشون میده حالا میخوام کنار هر کدوم از سطرهای گرید ویو یک باتن یا متن لینکی یا شکل داشته باشم ک وقتی روی اون کلیک میکنم مثلا کاملا اون سطر پاک بشه یا اطلاعاتس رو توی چند تا تکست باکس ببینم و بتونم update کنم.باید روی onclicke باتن چه کدی رو بنویسم که وقتی فرد روی کلید اون سطر کلیک میکنه عملیات انجام بشه؟ ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: افزودن قابلیت به گریدویو

    می تونید یه ستون از نوع DataGridViewButtonColumn به گرید اضافه کنید. و در رویداد CellContentClick به سطر و ستونی که دکمه در اون قرار داره با استفاده از e.ColumnIndex و e.RowIndex دسترسی پیدا کنید.

  3. #3

    نقل قول: افزودن قابلیت به گریدویو

    dataGridView1.CURRENTROWS.Cells["Confirmed"].Value.ToString
    اين رو ميريزي توي TEXTBOX

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: افزودن قابلیت به گریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط pbiuki630 مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک دیتا گرید دارم که اطلاعات رو از بانک سطر به سطر میخونه و نشون میده حالا میخوام کنار هر کدوم از سطرهای گرید ویو یک باتن یا متن لینکی یا شکل داشته باشم ک وقتی روی اون کلیک میکنم مثلا کاملا اون سطر پاک بشه یا اطلاعاتس رو توی چند تا تکست باکس ببینم و بتونم update کنم.باید روی onclicke باتن چه کدی رو بنویسم که وقتی فرد روی کلید اون سطر کلیک میکنه عملیات انجام بشه؟ ممنونم
    دوست عزیز می تونی این کد رو بنویسی



    if (dataGridView1.Columns[2].Index == e.ColumnIndex)
    focus = true;
    else
    focus = false;
    if ( focus == true && !(dataGridView1.CurrentRow.Index == dataGridView1.Rows.Count - 1))

    dataGridView1.Rows.RemoveAt(dataGridView1.CurrentR ow.Index);

    }

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    یزد
    پست
    8

    نقل قول: افزودن قابلیت به گریدویو

    سلام
    من یک گرید ویو دارم که اطلاعاتش رو با استفاده از یه دیتاتیبل که از دیتابیس پر میشه وارد می کنم
    می خوام زمانی که به دیتابیس مقدار جدیدی اضافه شد یا یکی از اطلاعات دیتابیس تغییر کرد این تغییر توی گرید هم اعمال بشه و فقط همون اطلاعاتی که در دیتابیس
    تغییر کرده به گرید اضافه بشه و یا در گرید ویرایش بشه آیا راهی هست که به صورت خودکار و بدون مقداردهی سلولهای گرید ویو این کار انجام بشه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •