نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تبدیل ارقام به حروف

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    تبدیل ارقام به حروف

    سلام دوستان.
    من دارم برنامه ای می نویسم که اگر کاربر عدد 123 را وارد کند، برنامه برای آن "صد و بیست و سه " را چاپ کند.
    شما هیچ کدوم نظری و پیشنهادی ندارید که از چه راهی استفاده کنم. من در حال حاضر دارم از switch استفاده می کنم ولی فوق العاده راه طولانی هست.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: تبدیل ارقام به حروف

    ببین این تاپیک کمکت میکنه

    https://barnamenevis.org/showth...=64210&page=34

  3. #3

    نقل قول: تبدیل ارقام به حروف

    این dll کارش همیشنه فقط کافیه عدد رو بهش بدی :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: تبدیل ارقام به حروف

    نقل قول نوشته شده توسط hozouri مشاهده تاپیک
    این dll کارش همیشنه فقط کافیه عدد رو بهش بدی :
    سلام.
    چطوری باید از این dll استفاده کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: تبدیل ارقام به حروف

    نقل قول نوشته شده توسط sara.f مشاهده تاپیک
    سلام.
    چطوری باید از این dll استفاده کنم؟
    ابتدا در solution Explorer روی Reference راست کلیک کنید و Add Reference را بزنید و از پنجره باز شده به تب Browse رفته و Dll را انتخاب کنید تا به رفرنس های شما اضافه بشه .

    سپس به قسمت namespace های فرم رفته و using Reader; را به اونجا اضافه کنید .

    و سپس از اون استفاده کنید .

    یک نمونه
    MessageBox.Show(Reader.NumberReader.ReadNumber(132  56489755254, NumberReader.Mode.Read));

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: تبدیل ارقام به حروف

    اينم يک مثال کاربردي تر

    يک TextBox و يک Button روي فرم قرار بده و توي رويداد Click دکمه دستور زير را وارد کن .

    حالا توي TextBox عدد بنويس و دکمه را بزن تا بهت حروفش را تحويل بده .

            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    decimal X;
    X = Int64.Parse(textBox1.Text);
    MessageBox.Show(Reader.NumberReader.ReadNumber(X , NumberReader.Mode.Read));
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: تبدیل ارقام به حروف

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    اينم يک مثال کاربردي تر

    يک TextBox و يک Button روي فرم قرار بده و توي رويداد Click دکمه دستور زير را وارد کن .

    حالا توي TextBox عدد بنويس و دکمه را بزن تا بهت حروفش را تحويل بده .

            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    decimal X;
    X = Int64.Parse(textBox1.Text);
    MessageBox.Show(Reader.NumberReader.ReadNumber(X , NumberReader.Mode.Read));
    }
    سلام.
    کارایی که می گید انجام دادم ولی error میده، شما اجراش کردی جواب داد؟
    بعدشم من یه برنامه ای می خوام که بدونم چیکار کرده، نه Dll، آخه از dll که نمی تونم چیزی بفهمم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: تبدیل ارقام به حروف

    نقل قول نوشته شده توسط sara.f مشاهده تاپیک
    سلام.
    کارایی که می گید انجام دادم ولی error میده، شما اجراش کردی جواب داد؟
    بعدشم من یه برنامه ای می خوام که بدونم چیکار کرده، نه Dll، آخه از dll که نمی تونم چیزی بفهمم.
    خوب اگه میخوای بدونی که چه طور کدنویسی باید انجام بدید پست شماره 2 را نگاه کنید .
    همون لینکی که دوستمون دادن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: تبدیل ارقام به حروف

    نقل قول نوشته شده توسط sara.f مشاهده تاپیک
    سلام.
    بعدشم من یه برنامه ای می خوام که بدونم چیکار کرده، نه Dll، آخه از dll که نمی تونم چیزی بفهمم.
    یک نمونه کامل توی ادرس زیر گذاشتم .

    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=357

    موفق باشی

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    73

    نقل قول: تبدیل ارقام به حروف

    سلام دوست عزیز میتونید برای هر عدد یک رشته بزارید مانند 1 به "یک" و یک سری رشته برای بیش از یک رقم مانند "بیست و" و "هزار و" برای مثلا 26 و 1652 استفاده کنید
    برنامه عدد ورودی را تا زمانی که تقسیم بر 10 میشود ادامه می دهد مانند
    1652: 1652/10 باقیمانده 2 میشود و 165/10 باقیمانده 5 میشود و 16/10 باقیمانده 6 و در اینجا دیگه عدد ما کوچکتر از 10 است حالا باید ببینیم چند مرحله انجام تقسیم انجام داده ایم (3 مرحله + یک عدد آخر یعنی 4 مرحله) پس برنامه با switch تشخیص میدهد باید از "هزارو" و "ششصد و" و "پنجاه و" و "دو" استفاده کند. اگه متوجه نشدید بگین تا براتون بهتر توضیح بدم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •