نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ایجاد کلاسی برای کار با دیتا بیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    Smile ایجاد کلاسی برای کار با دیتا بیس

    با سلام
    آیا میشه کلاسی ایجاد کرد که باز و بسته کردن اتصال و اجرا کردن کامنتهای اس کیو ال در آنجا انجام بپذیره؟
    من این کار و رکردم ولی ارور میده:
    روی cmd.execut.nonquery() میگه هنوز اتصال باز نشده.
    در صورتیکه من در متدی این کار رو کردم و فراخوانی کردم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار keivan mousavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    360

    نقل قول: ایجاد کلاسی برای کار با دیتا بیس

    دوست عزیز Profromance اد کن و خاصیتشو صدا کن مشکلت حل میشه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    Post نقل قول: ایجاد کلاسی برای کار با دیتا بیس

    نقل قول نوشته شده توسط keivan mousavi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز Profromance اد کن و خاصیتشو صدا کن مشکلت حل میشه
    میشه در این زمینه بیشتر توضیح بدهید؟
    متوجه منظورتون نمیشم
    متشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: ایجاد کلاسی برای کار با دیتا بیس

    اصلا Connection رو به دیتابیس باز کردی قبل اجرا؟؟!

    اگه مشکل حل نشد کد کلاست رو بذار اینجا...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: ایجاد کلاسی برای کار با دیتا بیس

    یه Property توی کلاس برای کانکشن ایجاد کنید و دقت کنید اگر جایی بازش می کنید، بسته نشه. هیچ مشکلی نباید وجود داشته باشه. اگه با sql کار می کنید، از معماری سه لایه و strong typed dataset ها استفاده کنید

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mtaboy
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    88

    نقل قول: ایجاد کلاسی برای کار با دیتا بیس

    این یک نمونه ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    Post نقل قول: ایجاد کلاسی برای کار با دیتا بیس

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_moghaddam مشاهده تاپیک
    یه Property توی کلاس برای کانکشن ایجاد کنید و دقت کنید اگر جایی بازش می کنید، بسته نشه. هیچ مشکلی نباید وجود داشته باشه. اگه با sql کار می کنید، از معماری سه لایه و strong typed dataset ها استفاده کنید
    متشکرم از شما
    من مشکلم همون معماری سه لایه هستش
    اگه میشه مبتدی اینجا یه توضیح بدید یا یه مثال نمونه برام ارسال کنید ممنون می شم.
    در ضمن مقاله و جزوه هم در موردش خوندم ولی درست یاد نگرفتم.
    اگه پروژه عملی دارید ممنون می شم.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    Post نقل قول: ایجاد کلاسی برای کار با دیتا بیس

    نقل قول نوشته شده توسط mtaboy مشاهده تاپیک
    این یک نمونه ...
    متشکرم
    ولی این خیلی مبتدیه و ساده
    حرفه ای تر میخوام
    باز هم از زحماتتون متشکرم

  9. #9

    نقل قول: ایجاد کلاسی برای کار با دیتا بیس

    اگه میشه کدی که نوشتید رو بزارید تا ببینیم
    این یه نمونه ساده که من چند سال پیش نوشته بودم.
    اگه مایل باشید با کمک هم دیگه یک کد ترو تمیز بسته به نیاز های خودمون بنویسیم
    چون واسه هر پروژه دیتا بیسی لازمه
    using System;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Configuration;

    /// <summary>
    /// Class contains generic data access functionality to be accessed from
    /// the business tier
    /// </summary>
    public static class GenericDataAccess
    {


    public static string username = "sa", password = "admin", database = "tx";
    // static constructor
    static GenericDataAccess()
    {
    //
    // TODO: Add constructor logic here
    //
    }

    // execute a command and return the results as a DataTable object
    public static DataTable ExecuteSelectCommand(SqlCommand command)
    {
    // The DataTable to be returned
    DataTable table;
    // Execute the command making sure the connection gets closed in the end
    try
    {
    // Open the data connection
    command.Connection.Open();
    // Execute the command and save the results in a DataTable
    SqlDataReader reader = command.ExecuteReader();
    table = new DataTable();
    table.Load(reader);
    // Close the reader
    reader.Close();
    }
    catch (Exception ex)
    {

    throw ex;
    }
    finally
    {
    // Close the connection
    command.Connection.Close();
    }
    return table;
    }

    // execute an update, delete, or insert command
    // and return the number of affected rows
    public static int ExecuteNonQuery(SqlCommand command)
    {
    // The number of affected rows
    int affectedRows = -1;
    // Execute the command making sure the connection gets closed in the end
    try
    {
    // Open the connection of the command
    command.Connection.Open();
    // Execute the command and get the number of affected rows
    affectedRows = command.ExecuteNonQuery();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    // Log eventual errors and rethrow them

    throw ex;
    }
    finally
    {
    // Close the connection
    command.Connection.Close();
    }
    // return the number of affected rows
    return affectedRows;
    }

    // execute a select command and return a single result as a string
    public static string ExecuteScalar(SqlCommand command)
    {
    // The value to be returned
    string value = "";
    // Execute the command making sure the connection gets closed in the end
    try
    {
    // Open the connection of the command
    command.Connection.Open();
    // Execute the command and get the number of affected rows
    value = command.ExecuteScalar().ToString();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    // Log eventual errors and rethrow them

    throw ex;
    }
    finally
    {
    // Close the connection
    command.Connection.Close();
    }
    // return the result
    return value;
    }

    // creates and prepares a new SqlCommand object on a new connection
    public static SqlCommand CreateCommand()
    {

    try
    {
    // Obtain the database provider name
    //string dataProviderName = "System.Data.SqlClient";
    // Obtain the database connection string

    string connectionString = string.Format("Server=server;Database={0};password ={1};user={2}", database, password, username);
    // Create a new data provider factory
    //DbProviderFactory factory = DbProviderFactories.GetFactory(dataProviderName);
    // Obtain a database specific connection object
    SqlConnection conn = new SqlConnection(connectionString);//= factory.CreateConnection();
    // Set the connection string
    //conn.ConnectionString = connectionString;
    // Create a database specific command object
    SqlCommand comm = conn.CreateCommand();
    // Set the command type to stored procedure
    comm.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    // Return the initialized command object
    return comm;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    return null;
    }
    }
    }

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    نقل قول: ایجاد کلاسی برای کار با دیتا بیس

    بالاخره دیشب به هر بدبختی بود اینقده کار کردم تا روش کار رو یاد گرفتم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •