نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جمع یک ستون دیتاگرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    Arrow جمع یک ستون دیتاگرید

    چگونه می توان مقادیر یک ستون دیتاگرید را با هم جمع کرد. با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: جمع یک ستون دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط system32 مشاهده تاپیک
    چگونه می توان مقادیر یک ستون دیتاگرید را با هم جمع کرد. با تشکر
    سلام
    اینطوری

    void
    Fee()
    {
    int Sum = 0;
    foreach (GridViewRow R in GridView1.Rows)
    Sum+=
    Convert.ToInt32(R.Cells[1].Text);
    TextBox2.Text = Sum.ToString();
    }

    پیروز باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: جمع یک ستون دیتاگرید

    دوست عزیز کد بالا نتونست کمکم کنه. اگه مثال عملی بزاری ممنون می شم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: جمع یک ستون دیتاگرید

    اگر زحمت جستجو به خودتون بدید توی سایت زیاد هست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zoofa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    287

    نقل قول: جمع یک ستون دیتاگرید

    سلام
    از اين كد هم مي تونين استفاده كنين


    int sum;
    for ( int i = 0 ; i < dgv.rows.count - 1 ; i++ )
    {
    sum += convert.toint32 ( dgv [ "column_name", i ].value );
    }

    textbox.text = sum.tostring();






  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: جمع یک ستون دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط system32 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کد بالا نتونست کمکم کنه. اگه مثال عملی بزاری ممنون می شم.
    چرا کمک نکرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من اگه بخوام مثال عملی هم بذارم هیچی نداره جز همین کدی که گذاشتم.
    حتما می دونید به جای gridview در C#‎‎ باید datagridview بذارید و به جای cells[1].text هم cells[1].value؟
    تابع fee هم که برای محاسبه جمع سلول های شهریه هست.
    هر حایی می تونید استفاده کنید، مثلا در رویداد کلیک یک باتن fee() را فراخوانی کنید.
    cells[1]هم حاوی مبالغ شهریه هست که البته اندیس سلول مورد نظر شما ممکن عدد دیگه ای باشه که اندیس ها هم از صفر شروع میشه. جز این توضیح دیگه ای به نظرم نمیرسه.

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Fee();
    }
    void Fee()
    {

    int Sum = 0;
    foreach (DataGridViewRow R in dataGridView1.Rows)
    Sum +=
    Convert.ToInt32(R.Cells[1].Value);
    textBox1.Text = Sum.ToString();
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: جمع یک ستون دیتاگرید

    اگر دیتاگرید به پایگاه داده وصل هست چرا از sum استفاده نمی کنید؟(این همه کد هم نمی خواد)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: جمع یک ستون دیتاگرید

    دوستان سلام:

    از کدهای بالا ممنونم. بالاخره کدش رو نوشتم گقتم کد را اینجا بزارم تا دوستان دیگه هم استفاده کنند.


    for
    (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    m = m + System.
    Convert.ToInt64(dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value);
    }
    textBox2.Text = m.ToString();


    به عنوان مثال کد بالا مجموع محتویات ستون دوم را بدست می آورد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •