نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نشان دادن یک قسمت از یک تصویر بزرگ

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Royce_Da
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    Vegas
    پست
    78

    Smile نشان دادن یک قسمت از یک تصویر بزرگ

    سلام دوستان :

    میخوام بدونم میشه فقط یه قسمت از یه تصویر را برش داد و نمایش داد ؟

    توجه کنید که من نمیخوام کل تصویر رو لود کنم بعد یه قسمتش رو ببرم و نشون بدم . چون نصویر حجم و کیفیت بالایی داره . و من نمیخام بار اضافی رو سیستم بندازم .


    مثل همیشه از تمامی شما اساتید سپاس گزارم .

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Royce_Da
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    Vegas
    پست
    78

    نقل قول: نشان دادن یک قسمت از یک تصویر بزرگ

    سلام

    خودم جوابش رو پیدا کردم گفتم بزارم اینجا که دیگران راه من رو دوباره نرن

    در ضمن اگر جاییش رو متوجه نشدید بگین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Royce_Da
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    Vegas
    پست
    78

    نقل قول: نشان دادن یک قسمت از یک تصویر بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    شما با این کد دارید کل تصویر رو load می کنید.
    Image newImage = Image.FromFile(@"...");

    گمان نمیکنم

    من با این کد یه قسمت از یه عکس که حجمش هم 85MB هست و سایزش هم 15000*12000 هست رو بدون هیچ تاخیری لود میکنم.
    آخرین ویرایش به وسیله Royce_Da : چهارشنبه 25 شهریور 1388 در 05:22 صبح

  5. #5

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Royce_Da
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    Vegas
    پست
    78

    نقل قول: نشان دادن یک قسمت از یک تصویر بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    به ميزان مصرف حافظه برنامه خود دقت كنيد زماني كه اين خط كد رو اجرا ميكنه، ببينيد چه تغييراتي ميكنه.
    اگر تغييراتش محسوس نباشه ميشه نتيجه گرفت راه حل شما هموني هست كه دنبالش بودين.

    کاری که فرمودید رو انجام دادم . خبری از پردازش اضافی یا پر شدن حافظه نبود .


    به هر حال از توجهی که به این قطعه کد داشتید ممنونم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mohsen_Fotouhi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    135

    نقل قول: نشان دادن یک قسمت از یک تصویر بزرگ

    سلام
    در ادامه سواله دوستمون من می خوام یک قسمت از تصویر رو برش بدم و با درگ و دراپ در یک PictureBox دیگه بذارم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •