نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چی یاد بگیرم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    چی یاد بگیرم؟

    من میخوام بازی سازی یاد بگیرم ولی نمیخوام فعلا وارد کتابخانه هایه گرافیکی بشم(opengl و...)
    میخوام فقط مسائلی که مربوط به برنامه نویسی است رو یاد بگیرم ، حالا چه چیز هایی رو باید ید بگیرم؟
    من از bcb استفاده می کنم(بورلند سی ++ بیلدر)
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: چی یاد بگیرم؟

    برای بازی سازی به نظر من MSVC بهتر هستش. اما بوذلند سی بیلدر هم گزینه خوبیه. مخصوصا برای ساختن GUI ادیتور. اما در مورد اینکه توی برنامه نویسی چیا رو باید یاد بگیری. میتونم بگم:

    1.برنامه نویسی ویندوز و یا هر سیستم عامل دیگه که بخواس ازش استفاده کنی. و یا اینکه یه کتابخانه کراس پلتفرم مثل SDL

    2. یاد گرفتن ساختارهای مدیریتی مثل Shared pointers ( همون اشاره گرهای هوشمند)، فانکتورها و غیره
    3. تو این مابین یه زبون اسکریپت رو هم مثل Lua و نحوه بر قراری ارتباط اون با سی ++ رو هم یاد بگیری میتونه خیلی مفید باشه.
    4. بعد از اون بسته به زمینه ای که میخوای وارد شی باید راه رو ادامه بدی. مثلا اگر میخوای برنامه نویسی گرافیک کنی باید یا بری سراغ OpenGL و یا DirecrX و حتی میتونی از موتورهای مشهور مثل Ogre هم استفاده کنی و ....

    کلا اگر برنامه نویسی C++‎ رو خوب بلد باشی به مشکل خاصی بر نمی خوری. مهمترین قسمت به نظر من مدیریت منابع و نحوه مدیریت روند کار هستش که تاثیر خیلی زیادی روی سرعت و البته موارد دیگه نظیر گیم پلی میذاره.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: چی یاد بگیرم؟

    . تو این مابین یه زبون اسکریپت رو هم مثل Lua و نحوه بر قراری ارتباط اون با سی ++ رو هم یاد بگیری میتونه خیلی مفید باشه.
    کاربردش چیه؟
    منظورم اینه که به چه دردی میخوره؟
    میشه خودم یه زبان اسکریپتی بنویسم ، وازش استفاده کنم؟
    یاد گرفتن ساختارهای مدیریتی مثل Shared pointers ( همون اشاره گرهای هوشمند)، فانکتورها و غیره
    منبعی معرفی میکنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: چی یاد بگیرم؟

    مخصوصا برای ساختن GUI ادیتور.
    این دیگه چیه؟

  5. #5

    نقل قول: چی یاد بگیرم؟

    منبع برای برنامه نویسی پیشرفته تر C++‎:
    Modern C++‎ Design - Generic Programming and Design Patterns Applied

    البته قبل از مطالعه این کتاب باید وجب به وجب کتاب دیتیل رو خونده باشی تا متوجه بشی چی میگه.

    زبانهای اسکریپت:
    زبانهای اسکریپت به تازگی کاربرهای زیادی داخل بازیها بشترین کاربرد اونها توی سناریو و هوش مصنوعی هستش. بله شما میتونین یه زبان اسکریپت رو طراحی کنید و کتاب آموزشی اینکار هم:
    beginning scripting through game creation

    اما ادیتور:
    برای ساخت مراحل بازی و یا موارد دیگه باید یک ادیتور مرحله ساختش و یا از ادیتورهای داخل بازار که برای گیم انجینهای خاص هستند استفاده کرد. معمولا برای طراحی ادیتور داخل MSVC از کتابخونه هایی مثل GTK و یا MFC اسفاده میکنن که اینکار با بورلند آسون تره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •