نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: طرز ساختن یک جعبه متن خوب برای تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    در همین نزدیکی!
    پست
    626

    Post طرز ساختن یک جعبه متن خوب برای تاریخ

    با سلام
    من تمامی تاپیکهایی که در زمینه مذکور در این سایت بود رو خوندم ولی متاسفانه اونی رو که میخواستم پیدا نکردم
    کسی میتونه بطور کامل راهنمایی کنه که چطوری میتونم تهیه اش کنم؟(منظورم اینه که خودم کدشو بنویسم)


  2. #2
    کاربر جدید آواتار setare12
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    12

    نقل قول: طرز ساختن یک جعبه متن خوب برای تاریخ

    این dll امتحان کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    در همین نزدیکی!
    پست
    626

    نقل قول: طرز ساختن یک جعبه متن خوب برای تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط setare12 مشاهده تاپیک
    این dll امتحان کن
    این که فقط سال رو میتونه وارد کنه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mrsh_1988
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    71

    نقل قول: طرز ساختن یک جعبه متن خوب برای تاریخ

    سلام
    منم این مشکل رو داشتم .
    اما من سه تا جعبه متن کنار هم کذاشتم و در رویداد valuechange گفتم اگر تعداد کاراکتر های آن بیشتر از 4 ( برای سال ) بود بر روی جعبه متن ماه فوکوس کنه .
    می تونی بین جعبه متن ها هم lable بزاری که text آن ها / باشه .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •