نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

    با سلام:
    دوستان گرامی من یک store procedure نوشتم که هنگام load شدن فرم اطلاعات را از یک جدول می خواند و در یک دیتا گرید نمایش می دهد
    چگونه می توان علاوه بر نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید ,ستونی برای نمایش ردیف به صورت اتوماتیک اضافه کرد؟(در کنار نمایش اطلاعات از جدول یک ستون هم برای نمایش ردیف دیده شود.)
    لطفا مرا راهنمایی کنید
    با تشکر و احترام فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

    میشه بیشتر توضیح بدید.
    آیا اون ستون ردیف به پایگاه داده وصل است یا این که خودتون می خواید اون رو ایجاد کنید و به پایگاه وصل نباشه؟
    اگر می خواید یک ستون برای شماره گذاری داشته باشد و این که اون شماره ها همیشه مرتب باشه این رو نگاه کنید .
    در ضمن بجای یه ستون می تونید از rowheaderاستفاده کنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

    سلام دوست عزیز
    اگر منظورتون زدن ردیف هستش که با یک حلقه ساده مشکلتون حله
     void Radif_datagrid(DataGridView Dgview)
    {
    int i = 0;
    for (i = 0; i < Dgview.Rows.Count; i++)
    {
    برای header ردیف از سطر زیر استفاده کن
    Dgview.Rows[i].HeaderCell.Value = (i + 1).ToString();
    Dgview.Rows[i].HeaderCell.Style.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter;
    برای اولین ستون کد زیر استفاده کن
    Dgview.Rows[i].Cells[0].Value = (i + 1).ToString();
    }
    }

    توی رویداد new فرمتون کد زیر رو صدا بزن
     public Form2()
    {
    InitializeComponent();

    dataGridView1.RowsAdded += dataGridView1_RowsAdded;
    }

    توی روال رویداد گرایدو تون روال RowsAdded و RowRemoved هم تابعتون رو صدا بزنید
    private void dataGridView1_RowsAdded(object sender, System.Windows.Forms.DataGridViewRowsAddedEventArg  s e)
    {

    Radif_datagrid(dataGridView1);
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    اگر منظورتون زدن ردیف هستش که با یک حلقه ساده مشکلتون حله
     void Radif_datagrid(DataGridView Dgview)
    {
    int i = 0;
    for (i = 0; i < Dgview.Rows.Count; i++)
    {
    برای header ردیف از سطر زیر استفاده کن
    Dgview.Rows[i].HeaderCell.Value = (i + 1).ToString();
    Dgview.Rows[i].HeaderCell.Style.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter;
    برای اولین ستون کد زیر استفاده کن
    Dgview.Rows[i].Cells[0].Value = (i + 1).ToString();
    }
    }

    توی رویداد new فرمتون کد زیر رو صدا بزن
     public Form2()
    {
    InitializeComponent();

    dataGridView1.RowsAdded += dataGridView1_RowsAdded;
    }

    توی روال رویداد گرایدو تون روال RowsAdded و RowRemoved هم تابعتون رو صدا بزنید
    private void dataGridView1_RowsAdded(object sender, System.Windows.Forms.DataGridViewRowsAddedEventArg  s e)
    {

    Radif_datagrid(dataGridView1);
    }
    دوست من اون لینکی که قرار دادم رو نگاه کنید .نیاز به این همه کد هم نیست رویداد cellformating راه حل سوال ایشون هست از اون حلقه هم کار رو بهتر انجام میده.
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

    رویداد cellformating که ذکر کردید من مثال شما رو دیدم مثل این میمیونه که دایم توی حلقه افتاده و از اون لرزشی که داره مشه فهمید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

    مشکلش حل شده بود البته فکر کنم تو اون تایپیک راه حل به طور کامل ذکر نشد من هم الان سی شارپ ندارم که ببینم چی بود. ولی این تایپیک هم خیلی به من کمک کرد.
    در ضمن اگر شماره ردیف ها رو تو rowheader بزاره یا این که به بانک وصل نکنه اون رویداد مشکلی ایجاد نمی کنه.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

    با سلام:
    دوست گرامی با آی دی ali_md110 من کد شما را امتحان کردم و درست جواب می دهد و فقط یک مشکل عمده وجود دارد من هنگام load فرم یک store procedure را صدا می زنم که اطلاعاتی مانند زیر از یک جدول برای من می خواند و در دیتا گرید نمایش می دهد:

    کد پرسنلی نام شماره شناسنامه
    10 س 120
    12 س 200
    14 م 400

    و این کد شما ردیف ها را ایجاد میکند اما آنها را به جای ستون کد پرسنلی به صورت زیر قرار می دهد

    کد پرسنلی نام شماره شناسنامه
    1 س 120
    2 س 200
    3م 400

    چه راهی وجود دارد که این ردیف اتوماتیک به صورت زیر نمایش داده شود

    ردیف کد پرسنلی نام شماره شناسنامه
    1 10 س 120
    2 12 س200
    3 14 م 400

    لطفا مرا راهنمایی کنید
    با تشکر و احترام فراوان

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

    با سلام:
    دوست گرامی با آی دی asefy2008 من به لینک سر زدم اما راستش بیشتر گیج شدم اگه ممکنه جواب صحیح را با توجه به مثالی که در تاپیک قبلی زدم, برام اینجا قرار دهید
    لطفا مرا راهنمایی کنید
    با تشکر و احترام فراوان

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

    این کد شماره ردیف ها رو در rowheader قرار میده.
     
    private void banckMobileDataGridView_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
    {
    DataGridView1.Rows[e.RowIndex].HeaderCell.Value = (e.RowIndex + 1).ToString();
    }


  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

    با سلام:
    دوستان گرامی هیچ کدام از کد ها نتیجه ای را که با مثال توضیح دادم نمی دهند
    ممکنه منو راهنمایی کنید؟
    با تشکر و احترام فراوان

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

    دوست من شما بعد از این که ستون مورد نظرتون یعنی ردیف رو ایجاد کردید رویداد CellFormatting گریدتون رو برابر کد زیر قرار دهید:
     
    [LEFT][SIZE=2]DataGridView[0,e.RowIndex].Value = e.RowIndex + 1;[/SIZE][/LEFT]

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی نمایش ستونی به نام ردیف به طور اتواتیک همراه با نمایش اطلاعات جدول در دیتا گرید

    با سلام:
    من در رویداد form-load مربوط به فرمم یک store procedure نوشتم که اطلاعاتم را از آن جدول به صورت زیر می خواند و در دیتا گرید نمایش می دهد:
    کد پرسنلی / نام / شماره شناسنامه
    14 / س / 821
    15 / ن / 456
    16 / م / 100
    این اطلاعات که مثال زدم با load شدن فرمم از یک جدول خوانده می شون و در دیتا گرید نمایش داده می شوند
    من در جدول ستونی به نام ردیف ندارم
    می خواهم هنگاه load فرمم علاوه بر اعلاعاتی که مثال زدم یک ستون به نام ردیف تولید شود و به ترتیب از 1 تا آخر شماره گذاری شود مانند مثال زیر:
    ردیف / کد پرسنلی / نام / شماره شناسنامه
    1 / 14 / س / 821
    2 / 15 / ن / 456
    3 / 16 / م / 100
    لطفا بگویید چه کار کنم چون نمیشه ستون اضافه کنم . من سعی کردم از راهنمایی شما استفاده کنم و ستون اضافه کنم اما نشد.
    لطفا مرا ارهنمایی کنید
    با تشکر و احترام فراوان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •