نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دستور refresh نمودن دسكتاپ

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    دستور refresh نمودن دسكتاپ

    با سلام
    با چه دستوري بعد از خارج شدن از برنامه ، صفحه دسكتاپ را refresh نمايم ؟
    با تشكر

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    17

    نقل قول: دستور refresh نمودن دسكتاپ

    برای این کار یه دکمه در فرم قرار بده کد زیر را در قسمت کد برنامه وارد کن.

    Private Declare Function InvalidateRect Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, lpRect As Long, ByVal bErase As Long) As Long


    Private Sub Command1_Click()
    InvalidateRect 0&, 0&, False
    End Sub
    تبلیغ
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : دوشنبه 18 آبان 1388 در 00:22 صبح دلیل: تبلیغات

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •