نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ذخیره فرم

  1. #1

    Question ذخیره فرم

    سلام
    آیا امکان داره فرمی که حاوی textbox هستش رو به صورت یک فایل text که در این فایل text موقعیت و نام textboxها قرار میگیره ذخیره کرد به شکلی که بتونیم این فرم رو دوباره به همین شکل بازیابی کنیم؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tabatabaeefar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    259

    نقل قول: ذخیره فرم

    سلام
    بايد از خصوصيت Container فرم استفاده كنيد.
    موفق باشيد.

  3. #3

    نقل قول: ذخیره فرم

    یکم بیشتر توضیح بدید لطفا!

  4. #4

    نقل قول: ذخیره فرم

    میشه درست بگی کجاش گیر کردی؟
    خب اسم text ها و Location شون رو که داری ذخیرشون کن بعد دوباره به شکل زیر بازسازیشون کن
    مثال برای یک text:

    TextBox txtName = newTextBox();
    txtName.Location = newPoint(X, Y);
    txtName.Parent = this;
    txtName.Visible = true;

  5. #5

    نقل قول: ذخیره فرم

    میخوام تو یه فایل text ذخیره بشه.مثلا
    textbox1--->"reza"--->location
    برای هر کنترلی(textbox) که در فرم هست این نوشته بشه و من وقتی در آینده این فرم رو جستجو کردم اطلاعات مربوط به فرم رو از فایل text مربوط به همون فرم خونده بشه و فرمبه شکل اولش لودش بشه.البته اینو بگم که textbox ها در زمان اجرا توسط کاربر ایجاد میشن.و من میخوام طوری باشه که وقتی کاربر فرمش رو ساخت ذخیرش کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار tabatabaeefar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    259

    نقل قول: ذخیره فرم

    ببخشيد به جاي Controls از Container استفاده كردم.

    Dim t As TextBox = New TextBox()
    t.Top = 50
    t.Left = 100
    Me.Controls.Add(t)

  7. #7

    نقل قول: ذخیره فرم

    من میخوام اطلاعات textbox ها در textfile زخیره بشه...

  8. #8

    نقل قول: ذخیره فرم

    چرا اینقدر خودت رو اذیت میکنی؟؟
    یه نگاه به کدهای بخش Designer مربوط به فرم بنداز!

  9. #9

    نقل قول: ذخیره فرم

    خب یه string تعریف کن و مقادیر مورد نیازتو داخلبش بریز بعد توسط کد زیر هر جا خواستیش ذخیره کن

    System.IO.File.WriteAllText("آدرست",mystring) ;

    * mystring اون string ای هست که درست کردی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •