نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: پیام خطا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    پیام خطا

    سلام
    متشکر می شوم اگر راهنمای فرمایید
    برای ذخیره محتوای تکست باکس کلید ذخیره که زده می شود
    پیام خطا میدهد (به صورت عکس ببینید)
    بفرمایید اشکال کارم کجاست؟
    (نام جدول Table1)
    متشکرم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (38.9 کیلوبایت, 28 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله 81579001 : جمعه 27 شهریور 1388 در 10:38 صبح

  2. #2

    نقل قول: پیام خطا

    قطعه کدتون رو بزارید.چیزی که از این مشخص میشه اینه که storedprocedure
    رو نمیشناسه!!
    cm هم که نمیدونم چیه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: پیام خطا

    سلام آقا رضا
    متشکرم از همکاریتان

    private
    void btnS_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    string pa = @"data source = (Local);Initial catalog=t1;integrated security=true";
    SqlConnection sc = newSqlConnection(pa);
    DataSet ds = newDataSet();
    SqlDataAdapter sda = newSqlDataAdapter();
    DataView dv = newDataView();
    CurrencyManager cm;
    string commandtext = "Select famili,asm from Table1 ";
    dataGridView1.AutoGenerateColumns = true;
    sda.SelectCommand = newSqlCommand();
    sda.SelectCommand.Connection = sc;
    sda.SelectCommand.CommandText = commandtext;
    sda.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    sc.Open();
    sda.Fill(ds, "Table1");
    sc.Close();
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "Table1";
    SqlCommand cmd = newSqlCommand("Table1", sc);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@asm", tbxN.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Famili", tbxF.Text);
    sc.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();
    }

  4. #4

    نقل قول: پیام خطا

    شما باید در دستور زیر به جای "Table1 " اسم storedprocedure تون رو قرار بدید.
    sqlcommand cmd newsqlcommand("sp_name",sc)

    در مورد warning برنامتون هم شما cm تعریف کردید ولی ازش استفاده نکردید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: پیام خطا

    کد را اصلاح کردم جواب نداد

    SqlCommand cmd = newSqlCommand("InToTable", sc);

    باز هم خطا
    Could not find stored procedure 'InToTable'.

    cm را
    در مورد warning برنامتون هم شما cm تعریف کردید ولی ازش استفاده نکردید.
    جه کار باید بکنم
    آخرین ویرایش به وسیله 81579001 : جمعه 27 شهریور 1388 در 22:05 عصر

  6. #6

    نقل قول: پیام خطا

    دوست عزیز شما باید خط زیر را اصلاح نمائید فکر کنم جواب بدهد

    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;

    را بصورت زیر اصلاح نمائید

    cmd.CommandType = CommandType.text;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: پیام خطا

    اصلاح کردم
    باز هم نشد همان پیغام خطا
    آخرین ویرایش به وسیله 81579001 : شنبه 28 شهریور 1388 در 00:16 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: پیام خطا

    لطفاً راهنمای بفرماید
    نمی دانم چکار بکنم
    منتظر جواب هستم
    متشکرم

  9. #9

    نقل قول: پیام خطا

    به جای استفاده از storedprocedure از query استفاده کنید.مثلا:
     string strsql2="insert into table_field"+"(tbl_name,tbl_field)"+"values(@tbl_n  ame,@tbl_field)" ;
    SqlCommand command1 = new SqlCommand();
    command1.Parameters.AddWithValue("@tbl_name",textB ox1.Text);
    command1.Parameters.AddWithValue("@tbl_field",text Box2.Text);
    command1.Connection = connection;
    command1.CommandText = strsql2;
    connection.Open();
    command1.ExecuteNonQuery();
    connection.Close();
    وقتی به currencymanager احتیاج ندارید چرا تعریفش کردید.
    مثلا یه نمونه از استفاده:
    [CODE] CurrencyManager objcurrencymanager;
    [/CODEobjcurrencymanager=(CurrencyManager)(this.Bind ingContext[objdataview]);]


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: پیام خطا

    سلام
    آقاسپهر متشکرم که کمکم کردید
    در دستوراتی که دادید یک خط را متوجه نشدم هنگام اجرا هم پیام خطا داد
    آن دستور این است :

    command1.Connection = connection;

  11. #11

    نقل قول: پیام خطا

    connection در واقع همون pa خودتونه.من تو برنامم به اسم connection معرفیش کردم:
    string pa = @"data source = (Local);Initial catalog=t1;integrated security=true";

    اینو درست کنید اگه مشکلی بود سوال کنید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: پیام خطا

    سلام
    ببخشید
    هنوز درست نشد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 3.JPG‏ (24.8 کیلوبایت, 7 دیدار)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: پیام خطا

    سلام
    این پیغام برای اینه که برای command هنوز connection اختصاص داده نشده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •