نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت پارامتر ارسال شده به برنامه

  1. #1

    Question دریافت پارامتر ارسال شده به برنامه

    یه راهنمایی میخواستم
    اگه کسی یه فایل رو توسط open With با برنامه ما باز کرد ما چه جوری میتونیم اون پارامتر رو شناسایی و توسط برنامه اجرا کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار corona
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    188

    نقل قول: دریافت پارامتر ارسال شده به برنامه

    وقتی میخوای open with داشته باشی خوب معمولا از یه open file dialog استفاده می کنن همه . برای این کنترل موقع ایجادش تعیین مکنی که چه نوع فایلهایی رو نشون بده که کاربر بتونه انتخاب کنه . بعد از این که کاربر فایلی رو انتخاب کرد با خاصیت FileName این کنترل به مسیر و نام فایل انتخاب شده دسترسی داری و هر کار بخوای باهاش انجام میدی .

  3. #3

    نقل قول: دریافت پارامتر ارسال شده به برنامه

    مثل اینکه اشتباه شده
    من Opeo With نمی خوام
    می خوام وقتی مثلا کسی یه فایل متنی رو با برنامه من باز کنه برنامه اون متن رو در ریچ خود باز کنه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: دریافت پارامتر ارسال شده به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط sysman_20 مشاهده تاپیک
    مثل اینکه اشتباه شده
    من Opeo With نمی خوام
    می خوام وقتی مثلا کسی یه فایل متنی رو با برنامه من باز کنه برنامه اون متن رو در ریچ خود باز کنه

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string strFileName;
    OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    if (op.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    strFileName = op.FileName;
    richTextBox1.Text = System.IO.File.ReadAllText(strFileName);
    }
    }

  5. #5
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: دریافت پارامتر ارسال شده به برنامه

    شما می اونید به این پارامترها از طریق پارامتر args در متد main در کلاس program دسترسی داشته باشید....
    قبلا هم یه نمونه مثال گذاشته بودم.نمی دونم کجاست.دنبالش بگردید پیداش می کنید....
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •