نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آهنگ بک گراند صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    Question آهنگ بک گراند صفحه

    دوستان سلام
    من تو لود فرم 1 یه آهنگ کوچولو گذاشتم با این دستور

    axWindowsMediaPlayer1.Hide();
    axWindowsMediaPlayer1.URL =
    "C:\\Documents and Settings\\neda\\My Documents\\Visual Studio 2005\\Projects\\quran\\quran\\obj\\Release\\082.mp 3";

    با اینم شده البته

    System.Media.
    SoundPlayer Player = new System.Media.SoundPlayer("C:\\Documents and Settings\\neda\\My Documents\\Visual Studio 2005\\Projects\\quran\\quran\\obj\\Release\\082.wa v");
    Player.Play();

    وقتی وارد فرم 2 میشم فرم 1 هاید میشه و هنگام خروج از فرم 2 فرم 1 شو میشه اما هنگام شو شدنش دوباره اون آهنگه خونده میشه من نمی خوام این طوری بشه چی کار کنم؟

  2. #2

    نقل قول: آهنگ بک گراند صفحه

    اگه کد مربوط به رفت و برگشت از/به فرم 1 رو بذارید بهتر میشه کمک کرد.
    ولی حدس میزنم شما بعد از بسته شدن فرم 2 یک شئ جدید از فرم 1 درست میکنید و اونو نمایش میدید که این امر باعث میشه رویداد لود انجام بشه و آهنگ اجرا بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    Question نقل قول: آهنگ بک گراند صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi مشاهده تاپیک
    اگه کد مربوط به رفت و برگشت از/به فرم 1 رو بذارید بهتر میشه کمک کرد.
    ولی حدس میزنم شما بعد از بسته شدن فرم 2 یک شئ جدید از فرم 1 درست میکنید و اونو نمایش میدید که این امر باعث میشه رویداد لود انجام بشه و آهنگ اجرا بشه.
    این کد رفتن از فرم 1 به فرم 2

    rookhani
    st = newrookhani();
    st.Show();
    this.Hide();

    و این هم کد برگشتن از فرم 2 به فرم 1

    Close();
    index ind = newindex();
    ind.menuStrip1.Enabled =
    true;
    ind.Show();

  4. #4

    نقل قول: آهنگ بک گراند صفحه

    حدسم درست بود!
    کد برگشت رو به کد زیر تعییر بدید ببینید مشکل حل میشه یا نه
    Application.OprnForms["Index"].Show();
    Application.OprnForms["Index"].menuStrip1.Enabled = true;
    Close();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •