نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: يه خطا براي سشن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    يه خطا براي سشن

    در ابتداي يكي از صفحاتم دقيقا بعد كد <?php از دستور session_start(); استفاده كرده ام اما نمي دونم چرا با خطاي زير مواجه مي شوم اين در صورتي است كه در پروژه ديگري عينا از همن فايل استفاده مي كنم ولي مشكلي ندارم
    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\show_cart.php:1) in C:\wamp\www\show_cart.php on line 2

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\wamp\www\show_cart.php:1) in C:\wamp\www\show_cart.php on line 2

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    نقل قول: يه خطا براي سشن

    مشكل حل شد
    فايل جديدي ايجاد كردم كد سشن را عينا تايپ كردم و بقييه كد ها را در زير آن كپي كردم مشكل حل شد

  3. #3

    نقل قول: يه خطا براي سشن

    نقل قول نوشته شده توسط هادی2020 مشاهده تاپیک
    مشكل حل شد
    فايل جديدي ايجاد كردم كد سشن را عينا تايپ كردم و بقييه كد ها را در زير آن كپي كردم مشكل حل شد
    این مشکل معمولا برای تازه کارها پیش میاد!
    شما از یه ادیتور متن حرفه ای مثل notepad++ یا EmEditor استفاده کن و امضای BOM رو هم بردار

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله __ziXet__ : دوشنبه 30 شهریور 1388 در 17:41 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    نقل قول: يه خطا براي سشن

    منظور از امضاي DOM چيه از phpdesigner v6.2.5 استفاده مي كنم
    علت اصلي اين مشكل چيه؟

  5. #5

    نقل قول: يه خطا براي سشن

    نقل قول نوشته شده توسط هادی2020 مشاهده تاپیک
    منظور از امضاي DOM چيه از phpdesigner v6.2.5 استفاده مي كنم
    علت اصلي اين مشكل چيه؟
    من نمی دونم منظور دوستمون از DOM چیه (شاید می خواسته بنویسه BOM) ولی این مشکل بخاطر تبدیل کد فایل به utf8 ، که معمولا ادیتور ها یک امضای BOM اولش می ذارن که این امضا چون زودتر از تگ شروع php برای همین زودتر با هدر فرستاده میشه و دیگه فرصتی نیست که SESSION استارت شه
    بهترین کار همونیه که دوستمون گفت.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    38

    نقل قول: يه خطا براي سشن

    اقا من از notepad++ هم استفاده میکنم ولی همین مشکل رو دارم

  7. #7

    نقل قول: يه خطا براي سشن

    نقل قول نوشته شده توسط bersam مشاهده تاپیک
    اقا من از notepad++ هم استفاده میکنم ولی همین مشکل رو دارم
    FORMAT->ENCODE IN UTF8 WITHOUT BOM

  8. #8

    نقل قول: يه خطا براي سشن

    نقل قول نوشته شده توسط s_salavati2002 مشاهده تاپیک
    من نمی دونم منظور دوستمون از DOM چیه (شاید می خواسته بنویسه BOM) ولی این مشکل بخاطر تبدیل کد فایل به utf8 ، که معمولا ادیتور ها یک امضای BOM اولش می ذارن که این امضا چون زودتر از تگ شروع php برای همین زودتر با هدر فرستاده میشه و دیگه فرصتی نیست که SESSION استارت شه
    بهترین کار همونیه که دوستمون گفت.
    آقا منظورم همون BOM بود!
    پیر شدیم دیگه :دی

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    38

    نقل قول: يه خطا براي سشن

    نقل قول نوشته شده توسط s_salavati2002 مشاهده تاپیک
    FORMAT->ENCODE IN UTF8 WITHOUT BOM
    میشه یه نرم افزار معرفی کنید که این کد رو هم نشون بده؟
    من حتی برنامه DzSoft PHP Editor که encoding نداره هم استفاده کردم ولی جواب نداد

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: يه خطا براي سشن

    اگه از ادیتور rapid php استفاده کنین موقع ذخیره فایل همین گزینه ی utf8 with out bom رو داره که اگه اینو بزنی به این مشکل برنمی خوری البته اگه مشکلت از این باشه.
    موفق باشی

  11. #11

    نقل قول: يه خطا براي سشن

    نقل قول نوشته شده توسط bersam مشاهده تاپیک
    میشه یه نرم افزار معرفی کنید که این کد رو هم نشون بده؟
    من حتی برنامه DzSoft PHP Editor که encoding نداره هم استفاده کردم ولی جواب نداد
    اگه می خوای می تونی از edit ویندوز استفاده کنی که کاراکترها رو کامل نشون میده

    C:\WINDOWS\system32\edit.com

    تو run بنویس edit

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار Cyletech
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شهر جدید هشتگرد
    سن
    32
    پست
    86

    نقل قول: يه خطا براي سشن

    اگه می خوای می تونی از edit ویندوز استفاده کنی که کاراکترها رو کامل نشون میده
    تو ویندوز 7 فکر نکنم همچین برنامه ای باشه چون همه جوره سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: يه خطا براي سشن

    اول فایل بنویسید

    ob_start();


    آخر فایل هم

    ob_end_flush();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •