مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما در مورد این MessageBox چسیت؟ اگر پیشنهاد خاصی دارن م

رای دهنده
12. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • گلوله

    3 25.00%
  • خوف ناک

    1 8.33%
  • عالی

    4 33.33%
  • هی

    5 41.67%
  • نا امید کننده

    2 16.67%
  • this morning

    2 16.67%
نظرسنجی چند گزینه ای
نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: MessageBox فارسی

  1. #1
    کاربر جدید آواتار alinaser
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    5

    Exclamation MessageBox فارسی

    سلی!

    یه کلاس MessageBox فارسی نوشتم در سطح سری آ ایتالیا
    امیدوارم که خوشتون بیاد.
    alinaser176@yahoo.com
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: MessageBox فارسی

    سلام

    تست کردین ؟

    موقع اجرا ارور میده

    Could not load file or assembly 'IrisSkin2, Version=2006.3.22.45, Culture=neutral, PublicKeyToken=4f90fce1210833dc' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار corona
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    188

    نقل قول: MessageBox فارسی

    نه دوست من هیچ مشکلی نداره . اولا که دو تا dll های iris , messagebox رو به refrence هاتون اضافه کنید و ثانیا فولدرهای skin و sound رو تو bin->debugh کپی کن . درست اجرا میشه .

  4. #4
    کاربر جدید آواتار alinaser
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    5

    Exclamation نقل قول: MessageBox فارسی

    سلام
    این dll که شما دانلود کردین کامل نیست ، یعنی باید یه dll دیگه هم دانلود کنید
    اسم اون skinEngine1 است . من اونو در یه مطلب دیگه با همین عنوان کلاس MessagBox فارسی تو همین سایت گذاشتم . اسم فایل zip شده دومی PersianMessageBox Part 2.zip است . اونو هم دانلود کنید و هر دو فایل dll رو Add کنید به برنامتون .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار محمدجواد67
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81

    نقل قول: MessageBox فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط alinaser مشاهده تاپیک
    سلام
    این dll که شما دانلود کردین کامل نیست ، یعنی باید یه dll دیگه هم دانلود کنید
    اسم اون skinEngine1 است . من اونو در یه مطلب دیگه با همین عنوان کلاس MessagBox فارسی تو همین سایت گذاشتم . اسم فایل zip شده دومی PersianMessageBox Part 2.zip است . اونو هم دانلود کنید و هر دو فایل dll رو Add کنید به برنامتون .
    اگر میشه لینک دانلود رو اینجا هم بزارید من تو سایت جستجو کردم به نتیجه نرسیدم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,717

    نقل قول: MessageBox فارسی

    یه نگاه به تاریخ آخرین پست بنداز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    عزیز من این تاپیک مال دوره ناصرالدین شاه است!!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •