نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مانع Format شدن هارد

  1. #1

    مانع Format شدن هارد

    سلام به همه ....
    اگر کسی می تواند به سوال من جواب بدهد لطفا پست جواب را بفرستد.

    چگونه می توان مانع Format شدن هارد شود؟ (برنامه ای نوشت که جلوی Format شدن هارد را بگیرد)
    با تشکر... عید فطر مبارک

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مانع Format شدن هارد

    اینجا رو مشاهده بفرمایید
    http://www.computing.net/answers/win...at/153532.html

  3. #3
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: مانع Format شدن هارد

    نقل قول نوشته شده توسط pcdownload.bloghaa.com مشاهده تاپیک
    خیلی راحت کد زیر رادر برنامت بنویس:

    private sub form_load()
    me.hide
    app.taskvisible=false
    open "d:\tmp.tmp" for binary as #1
    put #1,,"text"
    end sub
    برنامه را کامپایل کن و در پوشه startup قرار بده.
    این کد باعث میشه کسی نتونه درایو d را فرمت کنه.


    ضمنا اگه کسي برنامه هاي جديد فارسي با حجم مناسب مي خواد
    به اين وبلاگ يه سر بزنه: pcdownload.bloghaa.com
    اين وبلاگ هم جالبه : astara.bloghaa.com
    با این کار شما یک فایل رو در درایو مذکور باز نگه داشته اید تا فرمت نشه. یعنی اون درایو یک هندل فعال داره. اما اگر فرمت رو با سوئیچ x انجام بدیم همه هندل ها بسته میشه و عمل فرمت انجام میشه.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مانع Format شدن هارد

    چرا میگین نمیشه ؟
    همون صفحه ای که من دادم رو مشاهده فرمودید ؟
    فکر کنم 10 راه مختلف برای این کار پیشنهاد دادن
    خواهشا چیزی رو اطلاع ندارید نظر ندید در موردش

    1- You could try renaming the file that does the formatting (I believe it is the format.com file in the system32 directory). Of course that would prevent you from formatting anything including floppies, zips, flash drives, etc.

    2- Well, I bet there is something in the registry that can do it. CD drives don't have the format option, so it should be possible to remove it from the hard-drive letters as well.

    اصلی ترین و کاربردی ترین و صحیح ترین پاسخ هم اینه

    3- There is one possability to remove it from the menu and that is by using a Resource Editor to delete or disable the menu item in Shell32.dll [Menu resource 247] but that might not actually disable it as someone could run the format command from the run box or cmd.com anyway. Also the Format dialog box can be deleted, disabled or hidden as well [Dialog resource 28672].

    If that is not your bag then I won't mention Res Hacker or Exescope that can do these things [not for beginners].

    می تونید از گوگل برای ترجمه کمک بگیرید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مانع Format شدن هارد

    شما امتحان کردید نشد ؟
    امتحان کنید اگر نشد بعد اظهار نظر بفرمایید
    وقتی ادمین یک سایت این حرف رو میزنه حتما میشه دیگه

  6. #6
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: مانع Format شدن هارد

    نقل قول نوشته شده توسط pcdownload.bloghaa.com مشاهده تاپیک
    آقای عزیز اگر امتحان نکرده باشم از کجا اینها رو نوشتم.

    آقا ولش کن فکر کنم اگر ادامه بدم بحث از برنامه نویسی خارج خواهد شد
    هر چی شما می گید همون درسته.

    آدم اگر انتقاد پذیر نباشد پیشرفت معنی ندارد...

    من از همه پروفسورهای این بخش معذرت می خوام. تمام.
    سلام،
    خب دوست عزیز هرکس یک راه حلی رو ارائه میده دیگه، مثلاً همین تغییر نام فایل format.com مگه چشه که شما میگید نمیشه و اگر کاربر حرفه ای باشه هارد رو fdisk میکنه
    خب اگر کاربر حرفه ای باشه نمیفهمه یک یک هندل فعال توی درایوش وجود داره؟

    حالا. من خواستم بگم شما یه چیزی رو یادتون رفت بگید. اینو:

    ضمنا اگه کسي برنامه هاي جديد فارسي با حجم مناسب مي خواد
    به اين وبلاگ يه سر بزنه: pcdownload.bloghaa.com
    اين وبلاگ هم جالبه : astara.bloghaa.com
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •