نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکلی با controllibrary تکست باکس و یک فرم

  1. #1

    مشکلی با controllibrary تکست باکس و یک فرم

    باسلام
    مبخوام یه کامپونتی بسازم با یه تکست باکس که اگر کاربر روی تکست باکس دو بار کلیک کرد یه فرم گوشه پایین تکست باکس باز بشه
    چجوری میشه این کار رو کرد؟


  2. #2

    نقل قول: مشکلی با controllibrary تکست باکس و یک فرم

    منظور اینه
    چجوری میشه موقعیت لود فرم رو تنظیم کرد؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: مشکلی با controllibrary تکست باکس و یک فرم

    سلام
    ببین خاصیت StartPosition فرم دومت رو برابر با Manual بزار بعد موقه فراخونی فرم 2 این کارو بکن:

    Form2 f = new Form2();
    f.Location = new Point(Your X, Your Y);
    f.Show();


  4. #4

    نقل قول: مشکلی با controllibrary تکست باکس و یک فرم

    (Your X, Your Y) دیگه چیه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: مشکلی با controllibrary تکست باکس و یک فرم

    عزیزیم مختصات نقطه دلخواهته
    مثلا 10و100 میاد تو نقطه 10 و 100 صفحه (به پیکسل) فرم را لود می کند

  6. #6

    نقل قول: مشکلی با controllibrary تکست باکس و یک فرم

    اینو نوشتم
    num frm = new num();
    frm.Location=new Point(this.Location.X, this.Location.Y);
    frm.Show();
    اما همیشه یک جای ثایت لود میشه حتی وقتی فرم اصلی که کنترل روشه جا به جا میشه بازم فرقی نمیکنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: مشکلی با controllibrary تکست باکس و یک فرم

    برادر من this.Location همواره ثابته بستگی داره فرم اول کجا باشه چون this به فرم اول اشاره می کند در ضمن یادت نره اون خاصیت که گفتم رو تغییر بدی حتما

  8. #8

    نقل قول: مشکلی با controllibrary تکست باکس و یک فرم

    من میخوام اگر فرم اصلی برنامه جابه جا شد مکان لود فرم بعدی هم بسته اون تغییر کنه

  9. #9

    نقل قول: مشکلی با controllibrary تکست باکس و یک فرم

    اينو نوشتم
    num frm = new num();
    frm.Location=new Point(this.Location.X, this.Location.Y);
    frm.Show();
    اما هميشه يک جاي ثايت لود ميشه حتي وقتي فرم اصلي که کنترل روشه جا به جا ميشه بازم فرقي نميکنه
    خوب برادر معلومه چون با this مقداردهي كردي.
    به كد جناب سعيد معصومي توجه كن.
    شما x و y رو از گوشه پايين textbox تنظيم كن درست ميشه. يعني ورودي متد point ميشه نقاط دلخواه شما.

  10. #10

    نقل قول: مشکلی با controllibrary تکست باکس و یک فرم

    فکر میکنم دوستان منظورم رو نگرفتین
    من یک کامپونت میخوام درست کنم با یک دکمه و یک تکست باکس وقتی روی دکمه کلیک شد فرمی جای مناسب کنارش لود بشه
    حالا فرض کنید توی یک پروژه از این کنترل استفاده میکنم چه اتفاق میافته؟
    اگر فرم اون پروژه جابه جا شد مکان لود فرمی که داخل کنترل هست هم باید تغییر کنه
    پس واسه این نیاز دارم موقیعت جاری اون رو بیارم بیرون
    یک چیزی شبیه dattamepicker
    آخرین ویرایش به وسیله saed2006 : دوشنبه 30 شهریور 1388 در 00:37 صبح

  11. #11

    نقل قول: مشکلی با controllibrary تکست باکس و یک فرم

    خاصيت StartPosition برابر با Manual و:

    Form1 f1 = new Form1();
    Form2 obj = new Form2();
    obj.Left = f1.Left + 100;
    obj.Top = f1.Top = 500;
    //obj.Location = new Point(f1.Left, f1.Top);
    MessageBox.Show("top: " + obj.Top.ToString() + "\n\n" + "left: " + obj.Left.ToString());
    obj.Show();

    خودت اندازه رو تنظيم كن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •