نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در نمایش مقادیر غیرتکراری در یک Combobox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Jean Reno
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یه گوشه کوچیک از این دنیای خاکی
    پست
    184

    Question مشکل در نمایش مقادیر غیرتکراری در یک Combobox

    با سلام
    من یه جدولی دارم که سه فیلد شماره بخش و شماره اتاق و شماره تخت در اون ذخیره شده است
    می خوام هر وقت یه بخش خاصی رو از یک کمبو انتخاب کرد توی کمبو دوم لیست اتاق های اون بخش انتخاب شده نمایش داده بشه

    مشکل من توی لیست اتاق هاست چون ممکنه شماره اتاق های تکراری وجود داشته باشه ( ممکن است دو تخت توی یک اتاق قرار داشته باشند )

    می خوام توی کمبو دوم لیست اتاق ها رو بدون تکرار ببینم
    نمی تونم از دستور Distinct توی Sql استفاده کنم چون هر سه فیلد رو باید انتخاب کنم

    آیا این امکان وجود داره که من رکوردها رو توی یک DataView ذخیره و سپس پس از فیلتر کردن بر اساس نام بخش ، یک ستون خاصی رو به اسم نام اتاق البته بصورت غیرتکراری توی کمبو نمایش بدم
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Jean Reno
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یه گوشه کوچیک از این دنیای خاکی
    پست
    184

    مشکل در نمایش مقادیر غیرتکراری در یک Combobox

    من این کد رو وارد کردم اما مقادیری رو که برای شماره اتاق ها ذکر می کنه شامل موارد تکراریه
    چطور میتونم مانع از نمایش مقادیر تکراری بشم ؟


    string Room_Select_Str = "SELECT Section_Name,Room_Num,Bed_Number FROM Rooms ";
    Obj_class.connect();
    DataTable Rooms_Table = Obj_class.select(Room_Select_Str);

    DataView Room_Num_Dataview = new DataView(Rooms_Table);
    Room_Num_Dataview.RowFilter = "Section_Name='" + comboBox1.Text + "'";
    comboBox2.DataSource = Room_Num_Dataview;
    comboBox2.DisplayMember = "Room_Num";

    Obj_class.disconnect();

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نمایش مقادیر غیرتکراری در یک Combobox

    میتونی همون datatable را با دستور select فیلتر کنی

  4. #4

    نقل قول: مشکل در نمایش مقادیر غیرتکراری در یک Combobox

    داشم کاری نداره با دو تا حلقه خیلی ساده می تونی مقادیر تکراری رو حذف کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •