نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ساختن Alias برای Access

  1. #1

    ساختن Alias برای Access

    با سلام خدمت همه عزیزان دلفی کار

    چطوری میشه با کد نویسی درون دلفی برای بانک Access یک Alias درست کرد ؟

    متشکرم .

  2. #2
    سلام
    ایا می شود با استفاده از ALIAS به یک بانک اکسس وصل شد در ضمن وقتی در برنامه از فایلهای اکسس استفاده می کنیم برای ساخت SETUP احتیاج به فایلهای خاصی هست

  3. #3
    وقتی در برنامه از فایلهای اکسس استفاده می کنیم برای ساخت SETUP احتیاج به فایلهای خاصی هست
    باید ADO روی سیستم مورد نظر نصب باشه که معمولا روی ویندوز وجود داره و نیازی به نصب مجدد اون نیست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  4. #4
    سلام
    من یک برنامه نوشته ام که با ADO به فایل اکسس وصل می شود با اینستال شیلد 5 نیز برای آن SETUP ساخته ام وقتی برنامه را نصب می کنم و اجرا می کنم پیغام زیر را می دهد

  5. #5
    از چه Provider ای استفاده کردید؟
    از Microsoft Jet 4.0 OLE DB Provider استفاده کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  6. #6
    سلام
    با دستورات زیر به فایل اکسس وصل می شوم

    procedure TForm2.FormCreate(Sender: TObject);
    VAR CONSTR,SP : STRING;
    MyStringList:TStringList;
    begin
    if Session1.IsAlias('MASKAN') then
    BEGIN
    MyStringList := TStringList.Create;
    Session.GetAliasParams('MASKAN',MyStringList&# 41;;
    SP:=COPY(MyStringList.Strings[0],6 ,255);
    MyStringList.Free;
    END;
    ADOTable1.Active:=FALSE;
    ADOConnection1.ConnectionString:='';
    ConStr := 'Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;User ID=Admin;Data Source=';
    ConStr := ConStr +SP+'\MASKAN.MDB';
    CONSTR :=CONSTR+
    ';Mode=Share Deny None;Extended Properties="";Jet OLEDB:System database="";Jet OLEDB:Registry Path="";Jet OLEDB:Database Password="";Jet OLEDB:Engine Type=5;Jet OLEDB:Database Locking Mode=1;Jet OLEDB:Global Partial Bulk Ops=2;'+
    'Jet OLEDB:Global Bulk Transactions=1;Jet OLEDB:New Database Password="";Jet OLEDB:Create System Database=False;Jet OLEDB:Encrypt Database=False;Jet OLEDB:Don'''+'t Copy '+
    'Locale on Compact=False;Jet OLEDB:Compact Without Replica Repair=False;Jet OLEDB:SFP=False';
    ADOConnection1.ConnectionString:=ConSTR;
    ADOTable1.TableName:='PERSONEL';
    ADOTable1.Active:=TRUE;
    Label1.Caption:=FLOATTOSTR(ADOTable1.Recor dCount);
    end;


  7. #7
    سلام
    لطفا راهنمائی کنید

  8. #8
    لطفا راهنمائی کنید
    http://shweb2.buro.tue.nl/installatie/www/Q271908.htm


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  9. #9
    این چه کاریه ...
    1- ساختن فایل اکسس
    2- درج Table برروی فرم
    3- ساختن Alias از بانک Access
    4- در مسیر DataBaseName جدول Table نام Alias را بدهید و در قسمت TableName نام بانک را
    سپس Active = True

    بهمین سادگی
    این همه خط برای چی نوشتی /.........

  10. #10
    این چه کاریه ...
    1- ساختن فایل اکسس
    2- درج Table برروی فرم
    3- ساختن Alias از بانک Access
    4- در مسیر DataBaseName جدول Table نام Alias را بدهید و در قسمت TableName نام بانک را
    سپس Active = True
    البته ایشون دارند از ADO استفاده می کنند، نه BDE

    این همه خط برای چی نوشتی /.........
    اینو من هم قبول دارم. شما به تمام اون پارامترها در ConnectionString احتیاج دارید؟
    می تونید از یک ConnectionString ساده تر هم استفاده کنید. مثلا:

    ADOConnection1.ConnectionString := 'Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;' +
    'Password=Your Password;' +
    'User ID=Your UserName;' +
    'Data Source=Your Access Database File Path;' +
    'Persist Security Info=True' ;


    البته برای مشکلتون همونطور که گفتم بهتر فایلهای لازم رو از لینک بالا بگرید و روی سیستم مشتری نصب کنید

  11. #11
    سلام
    البته ایشون دارند از ADO استفاده می کنند، نه BDE
    از BDE چگونه می توان استفاده کرد با TABLE نتوانستم به فایل اکسس وصل شوم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    متشکرم خیلی کمکم کرد

تاپیک های مشابه

  1. Alias
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 18:23 عصر
  2. دستور همکار Alias
    نوشته شده توسط f.sh_a در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1385, 07:26 صبح
  3. مسیر ALIAS
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1384, 16:48 عصر
  4. چک کردن وجود Alias
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1383, 15:05 عصر
  5. alias با کد نویسی
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 تیر 1382, 15:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •