نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: DialogResult

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amin_mehranfar2000
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کره زمین
    سن
    37
    پست
    76

    Question DialogResult

    DialogResult , showdialog دوستان وظیفه این کنترل ها چیست و کجاها کاربرد دارند؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار atryad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    255

    نقل قول: DialogResult

    نقل قول نوشته شده توسط amin_mehranfar2000 مشاهده تاپیک
    DialogResult , showdialog دوستان وظیفه این کنترل ها چیست و کجاها کاربرد دارند؟
    با سلام
    یه نمونه مثال
      if (MessageBox.Show("ایا عکس را اضافه می کنید؟", "سوال", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    button1_Click(sender, e);
    }
    و



    Form1 ac = new Form1();
    ac.ShowDialog();

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    نقل قول: DialogResult

    کاربرد showdialog: وقتی که شما از کامپوننتی مثل openfiledialog استفاده میکنید ،اگر که شما بنویسید openfiledialog1.showdialog(); باعث نمایش دادن پنجره ی open میشه.
    خوب حالا وقتی که این پنجره نمایش داده بشه ، کاربر ممکنه که دکمه یok یا cancel رو بزنه پس برای مشخص شدن اینکه چه دکمه ای زده شده از dialogresult استفاده میشه مثلا اینطوری:
    (if (openfiledialog1.show()==dialogresult.ok

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار amin_mehranfar2000
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کره زمین
    سن
    37
    پست
    76

    نقل قول: DialogResult

    mishe 1 forme mesle messagebox dorst konim

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: DialogResult

    آره. می تونید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار amin_mehranfar2000
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کره زمین
    سن
    37
    پست
    76

    نقل قول: DialogResult

    mitonid ba ye mesal komakam konid

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار سهیلا صالح نوسی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    38
    پست
    47

    نقل قول: DialogResult

    نقل قول نوشته شده توسط amin_mehranfar2000 مشاهده تاپیک
    mishe 1 forme mesle messagebox dorst konim
    سلام
    1- یه فرم جدید ایجاد کن
    2- یه Button بهش اضافه کن
    3- خاصیت DialogResult مربوط به Button رو به ok تغییر بده!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •