مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظرتون در مورد برنامه چیه؟!

رای دهنده
51. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • خوب

    33 64.71%
  • ضعیف

    3 5.88%
  • اشکال زیاد داشت

    2 3.92%
  • استفاده کردیم

    13 25.49%
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 94

نام تاپیک: برنامه ای برای آموزش کار با پایگاه داده (login /چهار عمل بر روی DB/استفاده از عکس/Crystal report)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    Smile برنامه ای برای آموزش کار با پایگاه داده (login /چهار عمل بر روی DB/استفاده از عکس/Crystal report)

    سلام به همه دوستانم.
    خیلی وقته می خواستم پروژه ای را در اینجا قرار بدم که بالاخره امروز محقق شد.
    در این مدتی که عضو این سایت شدم،شاهد این بودم که خیلی از اعضا سوالاتی مشابه یکدیگر دارند و همگی دنبال نمونه کد وبرنامه هستن ولی بیشتر مواقع برنامه ای که بتونه تمام سوالاتشون را پاسخ بده پیدا نمی کردند.من در بسیاری از قسمت های این برنامه از اطلاعات بچه های همین سایت استفاده کردم.





    این برنامه شامل موارد زیر هست:
    • ورود / حذف / ویرایش / جستجوی اطلاعات
    • ذخیره عکس در data base/ و نمایش عکس در picture box و data grid view
    • گزارش گیری کلی / و بر اساس یک فیلد خاص در crystal report
    • نمایش عکس در crystal
    • ارسال پارامتر به crystal
    • وجود صفحه login/ برنامه دو فرمه
    • و نکات کوچک دیگر
    این برنامه را به دو دلیل اینجا میذارم:
    1. دوستانم از این برنامه استفاده کنند و جواب بسیاری از سوالاتشون را که در اینجا مطرح میشه را دریافت کنند و مجبور نباشند که مثل من برای پیدا کردن جواباشون از این تاپیک به اون تاپیک برند، البته می دونم که ممکنه راه حل های بهتری هم وجود داشته باشه،پس دلیل دوم اینه که:
    2. این برنامه شاید از دید بسیاری از دوستانم حرفه ای نیست، و شاید خیلی اشکالات داشته باشه که دوست دارم همه نظر بدن و من واقعا از اینکه بتونم این برنامه را بهبود بدم خوشحال میشم.
    باید اضافه کنم که برنامه تحت نرم افزار visual studio 2008 نوشته شده و پایگاه داده مورد استفاده SQL Server 2008 هست.

    بچه ها نظر بدید، لطفا.

    همگی هر جا که هستید، پیروز باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله sara.f : دوشنبه 07 دی 1388 در 22:17 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار atryad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    255

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    دوست عزیز دیتابیسش کجاست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    ای وای بچه ها یادم رفت data base را بذارم.
    این فایل back up هست که می تونید در SQL آن را restore کنید.
    نظر بدیدا.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    یک سوال، چرا استفاده از کریستال؟ چرا از Microsoft ReportViwer استفاده نکردید؟ (سوال است نه انتقاد! ترجیح شخصی من این است که مقدار وابستگی‌ها را تا جایه ممکن کم نگه دارم، ولی در مورد مقایسه کریستال با مایکروسافت ریپورت ویو چیزی نمیدانم).
    (وقتی که میگم "چرا" سوال دلیلی است، نه اینکه بخوام کمبودی را برسانم)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    یک سوال، چرا استفاده از کریستال؟ چرا از Microsoft ReportViwer استفاده نکردید؟ (سوال است نه انتقاد! ترجیح شخصی من این است که مقدار وابستگی‌ها را تا جایه ممکن کم نگه دارم، ولی در مورد مقایسه کریستال با مایکروسافت ریپورت ویو چیزی نمیدانم).
    (وقتی که میگم "چرا" سوال دلیلی است، نه اینکه بخوام کمبودی را برسانم)
    سلام،آقای ارژنگ.

    من مجبور بودم از crystal report استفاده کنم، یعنی اینطوری از من خواسته شده بود و هیچ اطلاعی هم از crystal نداشتم و تا اینکه در این سایت عضو شدم و crystal را از اینجا یاد گرفتم و حالا هم می بینم که crystal خیلی قدرت مانور داره.

  6. #6

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    سلام / خسته نباشید و دستتون درد نکنه.

    چون من خیلی حرفه ای نیستم وقتی کد شما رو می خوندم چند تا سوال واسم پیش اومد

    1) چرا توی فرم "صفحه ورود" متد IsValidLogin و کلیه عملیات اعتبار سنجی رو یک جا انجام ندادین؟
    -این طوری که من شنیدم یکی از اصول برنامه نویسی شی گرا استقلال هر کلاس است

    2)چرا در کلاس Program در شرط حلقه do از عملگر بیتی & استفاده کرده اید در صورتی که بهینه تر بود از عملگر منطقی && استفاده میکردید؟

    3) به نظر شما استفاده از tabControl به این شکل کار درستی است؟

    4)به نظر شما این کار درستی است که کلاس Form2 متشکل از 3 پروپرتی باشه (6 خط کد) در حالی که کلاس Form1 متشکل از 1397 خط کد داشته باشه؟
    -اگه هدف شما آموزش به مبتدیانی مثل من بوده که من اینقدر سردرگم شدم که تغریبا هیچی نفهمیدم و اگر هم شما به صورت حرفه ای یا صنعتی کد نوشین باز توی پشتیبانی maintenance به مشکل بر می خورین!

    5)در مورد رنگ بندی و ظاهر برنامه اظهار نظر نمی کنم چون احتمالا" می خواستین هر چه سریع تر پروژه رو بسازید و upload کنید

    در ضمن پیشنهاد می کنم عنوان تاپیک رو اصلاح کنید چون خیلی نامفهوم و کلی است

    البته یک جمله هست که می گه فقط دیکته نا نوشته غلط نداره.

    امید وارم اگه روزی من به درجه ای رسیدم که پروژه ای رو upload کردم بقیه دوستان صادقانه نظراتشون رو واسم ثبت کنند

    با تشکر از زحمات همه دوستان مخصوصا sara.f

  7. #7
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    با عرض خسته نباشید و تشکر از شما

    من فرصت نکردم خیلی بررسی کنم و سورس رو ندیدم اما مشکلی که مشاهده شد این بود که از Exception Handling که بخش بسیار مهمی در یک نرم افزار محسوب میشه استفاده نشده بود تو برنامه و از اون نظر که این برنامه هدف آموزشی داره یک نقطه ضعف براش محسوب میشه.

    ممنون و موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    با عرض خسته نباشید و تشکر از شما

    من فرصت نکردم خیلی بررسی کنم و سورس رو ندیدم اما مشکلی که مشاهده شد این بود که از Exception Handling که بخش بسیار مهمی در یک نرم افزار محسوب میشه استفاده نشده بود تو برنامه و از اون نظر که این برنامه هدف آموزشی داره یک نقطه ضعف براش محسوب میشه.

    ممنون و موفق باشید
    سلام
    خوب این exception handling که میگید چی هست؟

  9. #9
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    در برنامه دو نوع خطا داریم : خطاهای زمان کامپایل و خطاهای زمان اجرا
    خطاهای زمان کامپایل مثل همه خطاهایی که موقع کامپایل کردن توسط کامپایلر گرفته میشن و ما از وجود اونا مطلع میشیم و رفعشون میکنیم.
    خطاهای زمان اجرا اما توسط کامپایلر قابل تشخیص نیستند، مثلا فرض کنید شما تو کد یک عمل تقسیم انجام دادید. از نظر کامپایلر این کد کاملا درست هست و خطایی نداره اما زمانی که برنامه در حال اجراست ممکنه یه موقعی مخرج کسر شما صفر بشه و تقسیم بر صفر اتفاق بیفته که یک عمل تعریف نشده هست و در نتیجه برنامه شما crash خواهد کرد. این اتفاق یک Run-time Error یا همون Exception نامیده میشه.
    برای جلوگیری از crash کردن برنامه در هنگام چنین Exception هایی از روشی استفاده میشه که در اصطلاح Exception Handling گفته میشه.
    برای اطلاعات بیشتر در این مورد به لینک زیر سری بزنید:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms173160.aspx

    موفق باشید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    در برنامه دو نوع خطا داریم : خطاهای زمان کامپایل و خطاهای زمان اجرا
    خطاهای زمان کامپایل مثل همه خطاهایی که موقع کامپایل کردن توسط کامپایلر گرفته میشن و ما از وجود اونا مطلع میشیم و رفعشون میکنیم.
    خطاهای زمان اجرا اما توسط کامپایلر قابل تشخیص نیستند، مثلا فرض کنید شما تو کد یک عمل تقسیم انجام دادید. از نظر کامپایلر این کد کاملا درست هست و خطایی نداره اما زمانی که برنامه در حال اجراست ممکنه یه موقعی مخرج کسر شما صفر بشه و تقسیم بر صفر اتفاق بیفته که یک عمل تعریف نشده هست و در نتیجه برنامه شما crash خواهد کرد. این اتفاق یک Run-time Error یا همون Exception نامیده میشه.
    برای جلوگیری از crash کردن برنامه در هنگام چنین Exception هایی از روشی استفاده میشه که در اصطلاح Exception Handling گفته میشه.
    برای اطلاعات بیشتر در این مورد به لینک زیر سری بزنید:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms173160.aspx

    موفق باشید
    مرسی از راهنماییتون.
    خوب این exception handling که گفتید که همون استفاده از try,catch هست
    منم توی برنامم استفاده کردم که!!!!!!!!!!!!!

  11. #11

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    خوب شايد به درستي استفاده نكردين چون اگر فايل ديتابيس نباشه برنامه كرش ميكنه بدون اينكه پيغامي در مورد خطا بده.
    شما برنامه را اجرا کردید؟!
    اگه db نباشه که پیغام خطا میده
    crash هم نمیکنه!!!!!

  13. #13

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    بله
    با نام كاربري Admin و كلمه عبور 1234
    اما فرم بعدي رو نشون نميده ، پيغام هم نشون نميده وپنجره send error ويندوز رو مياره
    خیلی واسم عجیبه!!!!!!!!!!!!!
    چون من حتی الان db را delete کردم ولی وقتی فرم اصلی باز میشه پیغام خطایی مبنی بر اینکه نمی تونه db را پیدا کنه را داد.
    دوستان دیگر هم مشکل آقای برمودا را دارند؟!!!!

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    سلام دوست عزیز.
    ممنونم که نظراتت را بیان کردی.
    نقل قول نوشته شده توسط alireza_tavakol مشاهده تاپیک
    1) چرا توی فرم "صفحه ورود" متد IsValidLogin و کلیه عملیات اعتبار سنجی رو یک جا انجام ندادین؟
    دلیل خاصی ندارم.
    این روش login کردن، یکی از روش هایی بود که یکی از استادان برنامه نویسی در این سایت به من پیشنهاد کرد و از آنجا که ازسایر روش های پیشنهادی اصول شی گرایی را بهتر رعایت کرده بود و کاراتر بود از آن استفاده کردم ولی باید بگم که روش های بهتر هم ممکنه وجود داشته باشه.

    2)چرا در کلاس Program در شرط حلقه do از عملگر بیتی & استفاده کرده اید در صورتی که بهینه تر بود از عملگر منطقی && استفاده میکردید؟
    از آنجا که در C#‎‎‎‎‎ برخلاف جاوا هر عملوند منطقی یک معادل عددی داره، پس استفاده از عملگر بیتی در اینجا مشکلی ایجاد نمی کنه، ولی استفاده از یک عملگر منطقی برای محاسبه عملیات عملوندهای منطقی، مناسب تر هست. تصحیحش می کنم.

    3) به نظر شما استفاده از tabControl به این شکل کار درستی است؟
    منظورتون چه شکلی هست؟
    خوب من در این برنامه از tabcontrol استفاده کردم ولی در جواب سوال چهارمتون باید بگم

    4)به نظر شما این کار درستی است که کلاس Form2 متشکل از 3 پروپرتی باشه (6 خط کد) در حالی که کلاس Form1 متشکل از 1397 خط کد داشته باشه؟
    این را درست می گید،استفاده از menu ها و form های بیشتر فکر می کنم، فهم برنامه را بهتر کنه، سعی می کنم همین برنامه را با form های بیشتری بنویسم.

    5)در مورد رنگ بندی و ظاهر برنامه اظهار نظر نمی کنم چون احتمالا" می خواستین هر چه سریع تر پروژه رو بسازید و upload کنید
    در مورد رنگش هم نظر بدید لطفا.

    در ضمن پیشنهاد می کنم عنوان تاپیک رو اصلاح کنید چون خیلی نامفهوم و کلی است
    به نظر شما چه عنوانی انتخاب کنم؟

    ممنونم از حسن توجهتون.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط sara.f مشاهده تاپیک
    خیلی واسم عجیبه!!!!!!!!!!!!!
    چون من حتی الان db را delete کردم ولی وقتی فرم اصلی باز میشه پیغام خطایی مبنی بر اینکه نمی تونه db را پیدا کنه را داد.
    دوستان دیگر هم مشکل آقای برمودا را دارند؟!!!!
    سلام

    راستش من چون هنوز از 2005 استفاده میکنم و متاسفانه نتونستم محیط اصلی این برنامه را مشاهده کنم .

    دوستمون bermooda درست میگین . exception handling از قسمتهای مهم برنامه محسوب می شه .

    این طور که مشخصه شما عکس العمل خودتون را در صورت نبود دیتابیس نشون ندادین .

    تا حد ممکن باید جلوی باگهای احتمالی برنامه را گرفت و به هیچ وجه نباید اجازه داد که خطای send error ویندوز به کاربر نشون داده بشه . چون کاربر متوجه میشه که ما فکری به حال این خطای احتمالی نکردیم .

    من هم وقتی هم در صورت وجود نداشتن دیتابیس با خطاری send error ویندوز مواجه میشم .

    چون من نتونستم به تمامی قسمتهای برنامه دسترسی داشته باشم نمیتونم نظر دیگه ای بدم .

    مرسی بابت زحمتی که کشیده اید .

    موفق باشی

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    این طور که مشخصه شما عکس العمل خودتون را در صورت نبود دیتابیس نشون ندادین .
    سلام.
    ببخشید من متوجه نشدم.
    منظورتون چیه که عکس العمل نشون ندادم؟

    من هم وقتی هم در صورت وجود نداشتن دیتابیس با خطاری send error ویندوز مواجه میشم .
    این جملتون را هم که اصلا نمیدونم چی نوشتید!!!!!

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    سلام.
    ببخشید من متوجه نشدم.
    منظورتون چیه که عکس العمل نشون ندادم؟
    یعنی وقتی کاربر رمز عبور را وارد میکنه ممکنه در ورود به برنامه دچار مشکل بشه . مثل نبودن دیتابیس . در این صورت شما باید فکر به حال این قضیه بکنید و پیغام مناسبی به کاربر بدید که کاربر دقیقا متوجه بشه مشکل از کجا هستش .

    این جملتون را هم که اصلا نمیدونم چی نوشتید!!!!!
    یعنی وقتی دیتابس پیدا نمیشه کاربر با پیغام send error ویندوز مواجه میشه . و این یعنی کاربر به هیچ وجه نمیدونه که مشکل از کجاست و چی کار باید بکنه .

    من اصلا برنامه را ندیدم و فقط همین فرم logon را دیدم .

    اما هیچ کدوم از اینا ارزش کار شما را کم نمیکنه .

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    یعنی وقتی کاربر رمز عبور را وارد میکنه ممکنه در ورود به برنامه دچار مشکل بشه . مثل نبودن دیتابیس . در این صورت شما باید فکر به حال این قضیه بکنید و پیغام مناسبی به کاربر بدید که کاربر دقیقا متوجه بشه مشکل از کجا هستش .


    یعنی وقتی دیتابس پیدا نمیشه کاربر با پیغام send error ویندوز مواجه میشه . و این یعنی کاربر به هیچ وجه نمیدونه که مشکل از کجاست و چی کار باید بکنه .

    من اصلا برنامه را ندیدم و فقط همین فرم logon را دیدم .

    اما هیچ کدوم از اینا ارزش کار شما را کم نمیکنه .
    آخه دوست عزیزم، شما که هنوز برنامه را اجرا نکردید!
    همون طور که گفتم اگه db نباشه، پیغام send error نمیده، بلکه در فرم اصلی پیغامی به کاربر میده که میگه db را نتونستم پیدا کنم.
    واسه شما هم مگه پیغام send error داده؟

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    آخه دوست عزیزم، شما که هنوز برنامه را اجرا نکردید!
    چه ربطی داره .
    کاربر چه برنامه را کامل اجرا کرده باشه چه نکره باشه شما نباید هیچ جای سوالی برای کاربر بزارید .

    همون طور که گفتم اگه db نباشه، پیغام send error نمیده، بلکه در فرم اصلی پیغامی به کاربر میده که میگه db را نتونستم پیدا کنم.
    اصلا فرم اصلی باز نمیشه . پیغام send error میده

    واسه شما هم مگه پیغام send error داده؟
    بله

    چون من کامل برنامه را ندیدم دیگه اظهار نظر نمی کنم .

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    چه ربطی داره .
    ربطش توی اینه که وقتی میگی من برنامه را اجرا نکردم، منم فکر می کنم که داری بر اساس پست ها ی قبلی صحبت میکنی و تا الان نمی دونستم که واست پیغام send error داده.
    واسه منم این پیغام را نمیده و واسه همینم علم غیب ندارم که بدونم چرا توی سیستم شما اینطوریه؟! نمی دونم.

  22. #22

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط sara.f مشاهده تاپیک
    خیلی واسم عجیبه!!!!!!!!!!!!!
    چون من حتی الان db را delete کردم ولی وقتی فرم اصلی باز میشه پیغام خطایی مبنی بر اینکه نمی تونه db را پیدا کنه را داد.
    دوستان دیگر هم مشکل آقای برمودا را دارند؟!!!!



    منم دقیقا همین مشکل رو دارم

    اینم پیغام ویندوز:
    project 2 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience

  23. #23

    Smile نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    گفته بودید در مورد رنگ اش هم نظر بدیم:

    ببخشید البته:

    خیلی بچه گونه است!!

    در ضمن در مورد login بهتره کاربر رو محدود کنید تا بیش از مثلا 5بار که نام کاربری و پسورد رو اشتباه داد بطور کامل از برنامه خارج بشه.

    واز طرفی پیغام مبنی بر رمز اشتباه است هم برای نام کاربری و هم برای پسورد جالب نیست.
    بهتره برنامه چک کنه و ببینه کدوم یکی اشتباه و تک تک اعلام کنه.
    (البته نظر شخصی منه. حیف که 2008 نصب نکردم و نمیتونم سورس رو کامل ببینم. مجبورم تا اواخر مهر با 2005 کار کنم!)

    موفق باشید.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط ali_autumnal مشاهده تاپیک
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم

    اینم پیغام ویندوز:
    project 2 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
    گفتم که من واقعا نمی دونم چرا؟!!!!!!!!
    چونکه واسه خودم این پیغام را نمیده، لطفا اگه کسی برنامه را کامل اجرا کرد به منم بگه اشکال کار از کجاست؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط ali_autumnal مشاهده تاپیک
    گفته بودید در مورد رنگ اش هم نظر بدیم:

    ببخشید البته:

    خیلی بچه گونه است!!
    جدا؟!!!!
    آخه من از رنگای شاد خوشم میاد.
    یعنی از این به بعد از رنگای تیره استفاده کنم تا بزرگونه بشه؟!

    واز طرفی پیغام مبنی بر رمز اشتباه است هم برای نام کاربری و هم برای پسورد جالب نیست.
    بهتره برنامه چک کنه و ببینه کدوم یکی اشتباه و تک تک اعلام کنه.
    باشه اینو در نظر می گیرم.

    ممنونم.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    می خواستم بدونم این برنامه نکته مثبتی هم داشت؟!!!
    یا سراسر ایراد و اشکاله؟
    50 نفر دیگه ای که این برنامه رو download کردن نظری نداشتن؟!
    آخرین ویرایش به وسیله sara.f : سه شنبه 31 شهریور 1388 در 22:35 عصر

  27. #27
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    چرا نكات مثبتش خيلي بيشتر از ايراد هاشه.
    همه بحث هاي آموزشي كه در برنامه قرار دادين جزو نكات مثبت برنامه محسوب ميشن.

    در مورد ظاهر برنامه نميشه به صورت قطعي نظر داد چون فاكتورهاي زيادي داره و بسته به نوع برنامه و كاربران، دچار تغييرات زيادي ميشه. مثلا يك برنامه مديريتي براي يك سازمان رسمي مسلما خيلي با يك برنامه آموزشي از نظر ظاهري متفاوت خواهد بود و اصلا مقايسه اين دو با هم كار بي معني اي هست.
    بحث ديگه اينه كه ممكنه نظر دو نفر در مورد ظاهر يك برنامه فرق داشته باشه و نبايد به گونه اي كه در پست هاي قبلي ديده ميشه اظهار نظر مطلق كرد و تنها ميشه نظر شخصي رو بيان كرد.

    من چون فرم اصلي برنامه رو نديدم نميتونم نظري بدم اما اين نكات رو عرض كردم چون ديدم موضوع و مسير بحث داره منحرف ميشه.

    موفق باشيد

  28. #28

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    با تشکر از دوستانی که نظرات خود را ثبت کردند تا گامی در ارتقاع سطح علمی همگان باشد

    برنامه شما از نظر Exception Handling روی سیتم من شکلی نداشت ( راستشو بخواهید من اصلا" بانک برنامه شما رو دانلو نکردم و توانستم برنامه شما رو اجرا کنم و هیچ خطایی ندیدم) من فکر میکنم mahdi_7610 چون روی سیستمش VS2005 داره و پروژه شما با فرم ورک 3.5 کامپایل شده واسه همین قبل از اجرای برنامه با خطا مواجه شده ولی نمی دونم چرا دوست و استاد عزیزم آقای برمودا با خطا مواجه شده ؟

    من اگه جای شما بودم فایل بانک اطلاعاتی رو بدون استفاده از SQL Server قابل استفاده قرار می دادم تا این حرف و حدیثا پیش نیاد ( استفاده از SQLEXPRESS )
    نقل قول نوشته شده توسط ali_autumnal مشاهده تاپیک
    پیغام مبنی بر رمز اشتباه است هم برای نام کاربری و هم برای پسورد جالب نیست.
    بهتره برنامه چک کنه و ببینه کدوم یکی اشتباه و تک تک اعلام کنه.
    من با این نظر مخالفم چون امنیت داخلی برنامه به شدت کاهش پیدا میکنه ، کمااینکه من توی هیچ برنامه حرفه ای این سناریو رو ندیدم

    البته من همیشه دوست دارم دیگران معایب کار هام رو بهم بگن واسه همین من فقط در مقام یک منتقد قرار میگیرم ولی اگه بخواهم دور از این دیدگاه نظر بدم ، برنامه شما نکات خیلی خوبی هم داشت مثلا" استفاده از فایل app.config برای ذخیره رشته اتصال یا مثلا" استفاده از panel و تنظیم خصوصیت dock که در هنگام طراحی فرم ها خیلی کمک میکنه به آسایش برنامه نویس و ... شاید این نکاتی که شما رعایت کردین کمتر برنامه نویسی بهش توجه می کنه

    در کل من وقتی از چیزی انتقاد میکنم به این معنا است که اون چیز ارزش بررسی رو داشته و واسم قابل توجه بوده که وقت گذاشتم .و البته شما نباید از انتقاد دوستان ناراحت بشید

    نقل قول نوشته شده توسط sara.f مشاهده تاپیک
    در مورد رنگش هم نظر بدید لطفا.
    ظاهر برنامه
    تا حالا به رفتار برنامه های بزرگ مثل فوتشاپ یا آفیس و ... در هنگام تغییر تنظیمات سیستم عاملتون توجه کردین؟
    - اگه شما تنظیمات گرافیکی سیستم عاملتون رو تغییر بدین (right click in desktop -> properties -> themes) یا (right click in desktop -> properties -> appearance -> color schema)
    رنگ دکمه ها و یا فرم های این برنامه ها نسبت به سیستم عامل شما هماهنگ میشه ولی با این تغییری که شما در برنامتون دادین این قابلیت رو از کاربر گرفتین!
    در ضمن وقتی که قرار فرم های برنامه ما رنگ خواصی داشته باشه باید هم رنگ با فرم های حقیقی و فیزیکی محیط کار باشه تا کاربر به تونه راحتر با برنامه کامپیوتری هماهنگ بشه ( یکی از اصول طراحی داخلی برنامه مربوط میشه به مهندسی نرم افزار )
    اما اگه قرار رنگ بندی داخلی برنامه کاملا" اجباری باشه باید از علم وان شناسی و تاثیر رنگ ها خبر داشته باشم و همچنین به میزان نور در محیط و حالت های کابر استفاده کننده خبر داشته باشیم ( اصلی تریم مبحث دروس گرافیک کامپوتری1 و 2 )

    روش استفاده از tabControl
    شما توی کدام برنامه یا کجای سیستم عامل دیدین که مباحثی که هیچ ربطی به هم ندارن در tabpage ها در کنار هم قرار گرفته باشند؟ ( ایجاد ، ویرایش ، حذف ، جستجو و گزارش هیچ ربطی به هم ندارن)
    وقتی از tabControl استفاده میکنیم که قرار باشد اطلاعات مرتبط با یک موضوع را در چند بخش قرار دهیم و در نهایت دو عدد دکمه در پایین tabControl قرار دارد برای ثبت کلیه اطلاعات وارد شده در همه tabpage ها ، و یک دکمه برای انصراف از ذخیره مقادیر وارد شده در tabpage ها
    در برنامه شما 4 تا دکمه خروج وجو داره که همشون یک کار ور انجام میدن ولی اگه پنجره درست طراحی شده بود هیچگاه این اتفاق نمی افتاد

    توضیحات comment
    یکی از اصلی ترین بخش های برنامه که شما اصلا" بهش اهمیتی ندادین

    احراز هویت
    من اصلا" اعتقادی به استفاده از این روش شما ندارم و اصلا" دوست ندارم توی برنامه هام از math.asb برای احراز هویت استفاده کنم شما می تونستید از دو تا شرط تو در تو استفاده کنید

    نقل قول نوشته شده توسط sara.f مشاهده تاپیک
    به نظر شما چه عنوانی انتخاب کنم؟
    عنوان تاپیک
    مثلا" : یک برنامه ای برای ذخیره داده ها و عکس در بانک و گزارش گیری توسط Crystal


    با تشکر از روحیه سخاوتمندانه شما دوست عزیز که حاضر شده اید source برنامه خود را در جلو دیدگان ما طالبان علم قرار دهید

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار atryad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    255

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط ali_autumnal مشاهده تاپیک

    واز طرفی پیغام مبنی بر رمز اشتباه است هم برای نام کاربری و هم برای پسورد جالب نیست.
    بهتره برنامه چک کنه و ببینه کدوم یکی اشتباه و تک تک اعلام کنه.
    فکر کنم این یک از خطاهای بزرگی است که بعضی از برنامه نویسان مرتکب میشن من هم با دوستمونalireza_tavakol موافقم چون این کار باعث میشه که ما امنیت برنامه رو یه پله بایین بیاوریم و اینکه کاربر بدونه کدوم ایتم رو اشتباه وارد کرده اصلا ایده خوب و جالبی نیست




    برنامه هم بدون دیتابیس روی سیستم من اجرا شد و تا حالا خطای send error نداده
    فکر کنم دوست عزیز alireza_tavakol به تمام موارد اشاره کردند
    با تشکر از همه دوستان

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    بهتر بود با sql2005 می نوشتی تا همه استفاده می کردن

    من که نتوستم برنامه ی شما را ببینم

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    سلام
    خب پس دیدید exception handling من اشکالی نداره؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_tavakol مشاهده تاپیک
    من اگه جای شما بودم فایل بانک اطلاعاتی رو بدون استفاده از SQL Server قابل استفاده قرار می دادم تا این حرف و حدیثا پیش نیاد ( استفاده از SQLEXPRESS )
    سلام
    مرسی از نظرات دوستان.
    چطوری؟ یعنی همین که db را در برنامه Add کنم؟
    من میخواستم این کار را انجام بدم، ولی خب نیازی ندیدم و فایل db را گذاشتم.
    البته فکر می کنم برای تعیین source برای crystal report هم با مشکل مواجه شده بودم.

    در کل من وقتی از چیزی انتقاد میکنم به این معنا است که اون چیز ارزش بررسی رو داشته و واسم قابل توجه بوده که وقت گذاشتم .و البته شما نباید از انتقاد دوستان ناراحت بشید
    من از انتقاد دوستان ناراحت نشدم، چون خودم گفته بودم اشکالات برنامه را بگید، البته از این که، کسیکه هنوز نتونسته برنامه را کامل اجرا کنه، اشکالی میگیره که منم گیج میکنه خوشحال نمیشم.

    تا حالا به رفتار برنامه های بزرگ مثل فوتشاپ یا آفیس و ... در هنگام تغییر تنظیمات سیستم عاملتون توجه کردین؟
    - اگه شما تنظیمات گرافیکی سیستم عاملتون رو تغییر بدین (right click in desktop -> properties -> themes) یا (right click in desktop -> properties -> appearance -> color schema)
    رنگ دکمه ها و یا فرم های این برنامه ها نسبت به سیستم عامل شما هماهنگ میشه ولی با این تغییری که شما در برنامتون دادین این قابلیت رو از کاربر گرفتین!
    در ضمن وقتی که قرار فرم های برنامه ما رنگ خواصی داشته باشه باید هم رنگ با فرم های حقیقی و فیزیکی محیط کار باشه تا کاربر به تونه راحتر با برنامه کامپیوتری هماهنگ بشه ( یکی از اصول طراحی داخلی برنامه مربوط میشه به مهندسی نرم افزار )
    اما اگه قرار رنگ بندی داخلی برنامه کاملا" اجباری باشه باید از علم وان شناسی و تاثیر رنگ ها خبر داشته باشم و همچنین به میزان نور در محیط و حالت های کابر استفاده کننده خبر داشته باشیم ( اصلی تریم مبحث دروس گرافیک کامپوتری1 و 2 )
    خب باید به طور مثال رنگ این برنامه را چطوری انتخاب میکردم؟

    روش استفاده از tabControl
    شما توی کدام برنامه یا کجای سیستم عامل دیدین که مباحثی که هیچ ربطی به هم ندارن در tabpage ها در کنار هم قرار گرفته باشند؟ ( ایجاد ، ویرایش ، حذف ، جستجو و گزارش هیچ ربطی به هم ندارن)
    وقتی از tabControl استفاده میکنیم که قرار باشد اطلاعات مرتبط با یک موضوع را در چند بخش قرار دهیم و در نهایت دو عدد دکمه در پایین tabControl قرار دارد برای ثبت کلیه اطلاعات وارد شده در همه tabpage ها ، و یک دکمه برای انصراف از ذخیره مقادیر وارد شده در tabpage ها
    در برنامه شما 4 تا دکمه خروج وجو داره که همشون یک کار ور انجام میدن ولی اگه پنجره درست طراحی شده بود هیچگاه این اتفاق نمی افتاد
    توی دانشگاه
    وقتی از اول اینطوری به من یاد دادن، خب منم برنامم را همین طوری طراحی می کنم.
    خیلی از قسمتهایی که شما در این برنامه می بینید را خودم یاد گرفتم و همون طور که گفتم به تازگی فهمیدم که ابزاری به نام menue ها هم داریم و میخوام این برنامه را با menu بنویسم.خوبه؟

    توضیحات comment
    یکی از اصلی ترین بخش های برنامه که شما اصلا" بهش اهمیتی ندادین
    نه اینکه نخواستم اهمیت بدم ولی خوب فکر نمی کردم لازم باشه.
    یعنی هر وقت خواستم در این سایت برنامه ای up کنم باید از comment استفاده کنم؟

    احراز هویت
    من اصلا" اعتقادی به استفاده از این روش شما ندارم و اصلا" دوست ندارم توی برنامه هام از math.asb برای احراز هویت استفاده کنم شما می تونستید از دو تا شرط تو در تو استفاده کنید
    من اولین بار بود که داشتم در یه برنامه از احراز هویت استفاده میکردم و این روشم، روش خودم نیست وگفتم که از توی سایت فهمیدم و به روش دیگه ای هم فکر نکرده بودم.
    حالا روش شما چه طوریه؟

    با تشکر از روحیه سخاوتمندانه شما دوست عزیز که حاضر شده اید source برنامه خود را در جلو دیدگان ما طالبان علم قرار دهید
    خواهش می کنم و خوشحالم که با این کار خودمم دارم مطالبی را یاد می گیرم .
    البته به نظر من کسیکه برنامش را در سایت قرار میده تا دیگران استفاده کنند و یه چیزی یاد بگیرن، پس اگر source برنامه را نذارن ارزشی نداره، چون من به شخصه بدون source چیزی یاد نمی گیرم و همیشه وقتی می خواستم از برنامه ای استفاده کنم و می دیدم source برنامه نیست خیلی ناراحت می شدم.

    به هر حال مرسی و بازم منتظرم که نظر بدید دوستان من.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    بهتر بود با sql2005 می نوشتی تا همه استفاده می کردن

    من که نتوستم برنامه ی شما را ببینم
    خب حیف شد!
    ولی آخه دوست عزیز وقتی تمام زندگی من 2008 هست که من نمی تونم واسه یه برنامه همه رو بکنم 2005!!!

    در ضمن من پیشنهاد می کنم شما هم کم کم version 2008 را نصب کنید، خیلی خوبه.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    من می خواستم عنوان تاپیک را یکمی تغییر بدم ولی فقط عنوان اولین پستم تغییر کرد.
    چطوریاست؟!!!

  35. #35

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار hamidinejad
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Arak_City
    پست
    122

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    2008 خیلی بهتر از 2005 هست اما من یکسری کامپوننت ها دارم کرک شده که فقط روی2005 می تونم از اونها استفاده کنم!

  37. #37
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تنکابن _رامسر
    پست
    12

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    سلام سارا خانوم چطوری دیتا بیس رو پیدا کنم؟
    دیتا بیس رو تو کدوم قسمت گذاشتین ؟

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط zahra_63 مشاهده تاپیک
    سلام سارا خانوم چطوری دیتا بیس رو پیدا کنم؟
    دیتا بیس رو تو کدوم قسمت گذاشتین ؟
    سلام عزیزم.
    data base را در پست 3 گذاشتم.
    این یک backup از db اصلی هست که بایدبرای استفاده در SQL server آن را restore کنی.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    سلام دوست عزیز، متاسفانه امکان دیدن برنامتون در حال حاضر برام امکان پذیر نسیت، اما همین که لطف کردیدو این برنامه رو (چه با اشکال و چه بی اشکال ) گذاشتید تا بقیه دوستانتون استفاده کنندخودش خیلی کار قشنگیه، موفق باشید

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط saeeedft مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز، متاسفانه امکان دیدن برنامتون در حال حاضر برام امکان پذیر نسیت، اما همین که لطف کردیدو این برنامه رو (چه با اشکال و چه بی اشکال ) گذاشتید تا بقیه دوستانتون استفاده کنندخودش خیلی کار قشنگیه، موفق باشید
    از همگی ممنونم.
    امیدوارم بتونید برنامه را ببینید و نظر بدید.
    د.وستانم لطفا در نظر سنجی هم شرکت کنید تا بهتر برام مشخص بشه که چقدر این برنامه مفید بوده.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •