نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: page loading

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    page loading

    سلام
    کسی درباره page loading می تونه راهنماییم کنه ، یکی از دوستان دستوراتش رو از طریق یه سایت بهم معرفی کرد اما نمی دونم کجا باید از این دستورات استفاده کنم.

    توضیح کامل بدم که من می خوام برای افزایش سرعت بیام و اطلاعات دورن دییبی گرید رو بصورت 10 تا 10 تا نشون بدم یعنی در حالت عادی 10 فیلد نشون داده بشه بعد وقتی رو دیبی گرید فلش بالا یا پایین زده میشه که لازمه سطر اضافه ای از 10 فیلد رو نشون بده ، در این زمان 10 فیلد دیگه نشون داده بشه و باز بهمین تر تیبت

    لطفا راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    531

    نقل قول: page loading

    یکی از دوستان دستوراتش رو از طریق یه سایت بهم معرفی کرد اما نمی دونم کجا باید از این دستورات استفاده کنم.
    سلام. خوب اون دستورات چی بودن؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    نقل قول: page loading

    http://www.codeproject.com/KB/databa...ngSorting.aspx

    اين آدرس سايتي هست كه بهم معرفي كرد دستوراتش بنظر قابل فهم هستن ،‌اما در كجاي برنامه بايد استفاده بشه ،‌نمي دونم .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    531

    نقل قول: page loading

    http://www.codeproject.com/KB/databa...ngSorting.aspx

    اين آدرس سايتي هست كه بهم معرفي كرد دستوراتش بنظر قابل فهم هستن
    این که میگه صفحه رو پیدا نمی کنه؟!

  5. #5

    نقل قول: page loading

    حق با دوستمونه.
    3 نقطه ی خلاصه کننده در و سط آدرس باعث این پیغام شده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    نقل قول: page loading

    http://www.codeproject.com/KB/databa...ngSorting.aspx

    من آدرس رو كامل گذاشتم ،‌خود سايت قسمتي ازش رو سه نقطه ميزاره ، اگه باز مشكلي پيش اومد ،از عنوان ديتا بين تا آخر رو اينجا گذاشتم
    database/SQLServer2KPagingSorting.aspx

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    كاشان
    سن
    35
    پست
    315

    نقل قول: page loading

    من فكر كنم اون كدها مربوط به stored procdure در sqlserver باشه . يا يه چيزي تو همين مايه ها
    هرچي هست مرتبط با sql server هستش نه دلفي

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    نقل قول: page loading

    خوب چطور ميشه ازاين دستورات در برنامه استفاده كرد؟

  9. #9

    نقل قول: page loading

    برای اینکه در هر بار تعداد رکوردهای مشخصی از بانک استخراج بشه میتونید از کلمه Top در دستور Select استفاده کنید تا هربار رکوردها به تعداد دلخواهی که در جلوی عبارت Top مینویسید استخراج بشه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    نقل قول: page loading

    دوست عزيز ،‌استفاده از روش page loading باعث ميشه تا هر بار ركوردهاي جدول پيمايش نشه چون ما هميشه نياز داريم 10 ركورد آخري رو داشته باشيم .

    اساتيد حرفه اي وقتشون رو بما نمي دن ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    نقل قول: page loading

    من نمي دونم مثل قديم ‌اساتيد حرفه اي فعال تو اين سايت داريم يا نه رفتن از اينجا ؟ سوال من يه مدته مطرح شده اما جواب نگرفتم ، تازه اين سوال خيلي هم مهمه براي بقيه دوستان

    بازم منتظر راهنمايي اساتيد هستم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: page loading

    نقل قول نوشته شده توسط DlphIran مشاهده تاپیک
    دوست عزيز ،‌استفاده از روش page loading باعث ميشه تا هر بار ركوردهاي جدول پيمايش نشه چون ما هميشه نياز داريم 10 ركورد آخري رو داشته باشيم .

    اساتيد حرفه اي وقتشون رو بما نمي دن ؟
    نقل قول نوشته شده توسط DlphIran مشاهده تاپیک
    من نمي دونم مثل قديم ‌اساتيد حرفه اي فعال تو اين سايت داريم يا نه رفتن از اينجا ؟ سوال من يه مدته مطرح شده اما جواب نگرفتم ، تازه اين سوال خيلي هم مهمه براي بقيه دوستان

    بازم منتظر راهنمايي اساتيد هستم
    جناب DlphIran :

    1. اولاً شما که اینقدر میگی "اساتید حرفه ای"؛ خوب اگه کسی چیزی هم بلد باشه، نمی تونه جوابت رو بده چون (در هر دو حالت "جواب مفید"/"چرت و پرت") نتیجه خوبی برای کسی که پاسخ میده نخواهد داشت! (یا طرف خیلی نارسیسیسم داره! یا Dummy هست! - اینطوری گفتم که خیلی تو چشم نزنه).
    2. قسمت عمده مشکل شما مربوط میشه به SQL-Server؛ اگه کاملاً از تکنیک های paging large datasets مطّلعید و منظورتون فقط نحوه استفاده از Stored Procedure های SQL-Server تو دلفی هست، خیلی ساده اس، به فرض همون Stored Procedure که تو مثال خودتون بود :

      with TADOStoredProc.Create(Self) do try
    Connection := ADOConnection1;
    ProcedureName :='up_GetSortedSalesOrdersByPageUsingRowset';
    Prepared := True;
    Parameters.ParamByName('orderedOnStart').Value := 1;
    Parameters.ParamByName('orderedOnEnd').Value := 1;
    Parameters.ParamByName('pageNumber').Value := 1;
    Parameters.ParamByName('sortExpression').Value := 1;
    Parameters.ParamByName('sortOrder').Value := 1;
    Parameters.ParamByName('virtualCount').Direction := pdOutput;
    ExecProc;
    // حالا هر کاری لازمه با virtualCount انجام بدین ...
    finally
    Free;
    end;

    ولی اینکه این sp موردنظر شما یعنی GetSortedSalesOrdersByPageUsingRowset چیه، چطوری کار میکنه و شما چطوری باید برای کار خودتون سفارشی اش کنید اصلاً به اینجا مربوط نمیشه.
    در نهایت تا اونجایی که من میدونم، مباحث Page loading تو SQL-Server همچین موضوع ساده ای نیست که شما می خواهید تو یکی دو تا پست یاد بگیرید، اکثر مورد استفاده اون هم تو کارهای بد هست! (SQL injection attacks) و از طرف دیگه هم پرس و جو در این مورد تو اینجا (تالار دلفی) جاش نیست ...

    موفق باشید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار DlphIran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    استان گرم یزد
    سن
    41
    پست
    231

    نقل قول: page loading

    پس چطور آقاي صادقيان نمونه كد بهم معرفي كردن ، ظاهرا درست كار ميكنه ، من فقط موندم در كجاي برنامه ازش استفاده كنم

    هنوزم منتظرم
    آخرین ویرایش به وسیله DlphIran : سه شنبه 14 مهر 1388 در 18:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •