نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کمک در نوشتن یک شرط زمانی درباز کردن فایل exe

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    54

    کمک در نوشتن یک شرط زمانی درباز کردن فایل exe

    سلام دوستان عزیزم :
    من این برنامه رو نوشتم اما خطا می ده ممکنه کمکم کنین خطاشو برطرف کنم؟
    (private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e
    }
    ; (ArrayList al = new System.Collections.ArrayList(0
    ;Process[] p
    ; (" p = Process.GetProcessesByName("Iexplore
    ; ( ++ for (int i = 0; i < p.Length; i
    }
    ; ( al.Add(p[i].Id
    {
    ; int j
    ; ( " Process.Start("iexplore
    ; (System.Threading.Thread.Sleep(10000
    ; Process[] p2
    ;( " p2 = Process.GetProcessesByName("Iexplore
    ( for (j = 0; j < p2.Length; j++
    }
    ; j = p2.Length
    ( if (j < 5
    ; continue
    else
    }
    ( if (j > 5
    }
    ( ( if (!al.Contains(p2[j].Id
    }
    ; () p2[j].Kill
    { {
    {
    {
    {
    error این برنامه در زیر آوردم لطفا ببینید و کمکم کنین ! در این برنامه می خوام دریک تایم خاصی که تنظیم کردم برنامه 5 تا اکسپلورر باز کنه و اگه بیشتر شد اون اکسپلورری که داره تازه داره باز میشه یعنی ششمی رو killکنه و اگه کاربر یکی رو بست برنامه خودش یکی دیگه باز کنه

    (تو این خط ( () if (!al.Contains(p2[j].Id
    این خطا رو میده و میگه Index was outside the bounds of the array.
    index out ofrange exception waunhandled)
    آخرین ویرایش به وسیله 1234 : چهارشنبه 01 مهر 1388 در 06:27 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: کمک در نوشتن یک شرط زمانی درباز کردن فایل exe

    کدهای شما خوانا نیست. اما قکر میکنم که ایراد از متغیر J باشه. مقدار J بیشتر از اندازه‏ای که P2 قبول میکنه اضافه شده.

  3. #3

    نقل قول: کمک در نوشتن یک شرط زمانی درباز کردن فایل exe

    لطفا کدهاتون رو بین تگ code یا Source بنویسید (علامت # و <> در بین ابزارهای بالا!!)
    فکر کنم مشکل از خط زیر باشه
    j = p2.Length;
    دقیقا متوجه نشدم این کد قراره چه کاری کنه! ولی چند مورد هست که به نظر مشکل داره
    تغییر شمارنده حلقه توی اولین دستور از بلاک حلقه به طوری که شرط شمارنده نقض بشه چندان مرسوم نیست.
    for(j = 0;j < p2.Length;j++)
    {
    j = p2.Length;
    ....
    چون اندیس آرایه ها از 0 شروع میشه برای دسترسی به آخرین عنصر از آرایه باید یک واحد از طول آرایه کم کرد
    j = p2.Length - 1;
    اگه حلقه رو به صورت زیر تغییر بدید فکر کنم راحتتر و خوانا تر باشه
    for(j = 5;j < p2.Length;j++)
    {
    if(!al.Contains(p2[j].Id)
    p2[j].Kill();
    }

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    54

    Smile نقل قول: کمک در نوشتن یک شرط زمانی درباز کردن فایل exe

    سلام دوستان :دستتون درد نکنه که جواب دادین
    اما به جوابی که می خواستم نرسیدم اصلا دوبار توضیح میدم لطفا کمک کنین برام جواب بدین
    برنامه ای که بتونه 5 تا صفحه وب رو همیشه باز نگه داره یعنی وقتی که برنامه اجرا می شه از اول 5 تا صفحه اینترنت اکسپلورر رو با فاصله زمانی 1000 میلی ثانیه باز کنه و حالا کاربر هریک اکسپلورری را که ببنده برنامه بیاد بجاش یکی دیگه جدید باز کنه یعنی برنامه تو شرطش این باشه که اگه تعداد صفحات از 5 تا بیشتر داره میشه ششمین اجرا رو kill کنه و اگه کاربر یک اکسپلورر رو خودش بست برنامه بیاد یکی بجاش باز کنه که در هر صورت 5 تا صفحه باز وجود داشته باشه
    اگه میشه کمکم کنین هر چی فکر می کنم نمیدونم چطوری کاملش کنم ( افسرده شدم )
    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: کمک در نوشتن یک شرط زمانی درباز کردن فایل exe

    کد زیر رو امتحان کنید ببینید کارتون رو راه میندازه یا نه!
                Process[] P1 = Process.GetProcessesByName("iexplore");
    for (int i = 0; i < 5 - P1.Length; i++)
    {
    Process.Start("iexplore");
    Thread.Sleep(1000);
    }
    for (int i = 5; i < P1.Length; i++)
    P1[i].Kill();

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    54

    نقل قول: کمک در نوشتن یک شرط زمانی درباز کردن فایل exe

    سلام ! دستورات شرطیشو نمی دونستم که حالا به دانسته هایم اضافه شد! با تشکر فراوان !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •