نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: شبيه سازي پنجره Properies كنترل در برنامه تست كنترل

  1. #1

    شبيه سازي پنجره Properies كنترل در برنامه تست كنترل

    سلام
    عنوان واضح: يك برنامه تست كنترل جديد كه در حال اجرا بتونه مقادير Properties با شبيه سازي اين پنجره VS انجام بده !
    البته شايد قبلاً مثال داده شده باشه اما من 2 ساعت تو انجمن سرچ زدم چيزي پيدا نكردم اگر لينكي داريد بديد لطفاً

  2. #2

    نقل قول: شبيه سازي پنجره Properies كنترل در برنامه تست كنترل

    دوستان يكي يك راهنمايي.... لينكي، چيزي ؟!

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mrshcom
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    42

    Thumbs up نقل قول: شبيه سازي پنجره Properies كنترل در برنامه تست كنترل

    نقل قول نوشته شده توسط احمد سامعی مشاهده تاپیک
    سلام
    عنوان واضح: يك برنامه تست كنترل جديد كه در حال اجرا بتونه مقادير Properties با شبيه سازي اين پنجره VS انجام بده !
    البته شايد قبلاً مثال داده شده باشه اما من 2 ساعت تو انجمن سرچ زدم چيزي پيدا نكردم اگر لينكي داريد بديد لطفاً
    سوالت واضح نیست.منظورتو متوجه نمیشم

  4. #4

    نقل قول: شبيه سازي پنجره Properies كنترل در برنامه تست كنترل

    خيلي ساده تر از اين چيزها بود....
    خود ماكروسافت قبلاً فكرش كرده، يك كنترل واسه اينكار تو ToolBox هست به نام PropertyGrid كافيه به فرم اضافه كرده و خواصيت SelectObject برابر نام كنترل دلخواهي كه قرار تست بشه قرار بديم.
    تمام
    private System.Windows.Forms.PropertyGrid propertyGrid1 = new private System.Windows.Forms.PropertyGrid();
    this.propertyGrid1.SelectedObject = this.MyControls1;
    آخرین ویرایش به وسیله احمد سامعی : دوشنبه 06 مهر 1388 در 16:41 عصر

  5. #5

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •