نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: محافظت از فایل-کد کردن فایل

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    123

    محافظت از فایل-کد کردن فایل

    سلام
    من سعی دارم که یک سری فایل word را منتشر کنم اما برای اینکه دوست ندارم این فایل ها توسط اشخاص دیگه قابل خوندن باشه می خوام یه جوری این فایلا را داخل پایگاه داده نگهداری کنم و برای خوندنش از برنامه ای استفاده کنم که خودم می نویسم
    حالا موندم که چطوری فایل رو داخل بانک نگهداری کنم
    ایا کسی روش بهتری سراغ داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Yama12
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    206

    نقل قول: محافظت از فایل-کد کردن فایل

    سلام
    کار بسیار ساده ای که من قبلا کردم این بود که فایل رو به صورت باینری می خونم و داخل یک temp میریزم بعد اون و بایت به بایت فایل رو تغییر می دادم بعد ذخیره می کردم
    برای بازیابی هم همین کار رو میکنه با این تفاوت که تغییر رو برعکس اعمال می کنه
    تغییری که من دادم این بود که هربایت رو یک واحد اضافه می کردم ، شما میتونی هر کار دیگه ای که مد نظرت هست انجام بدی


    //declare variables
    byte Temp=0;
    string tempAddress="d:\\encoded.txt";


    BinaryReader binFile = new BinaryReader(File.Open(txtAddress.Text, FileMode.Open));
    BinaryWriter binTemp = new BinaryWriter(File.Create(tempAddress));


    for (int i = 0; i < binFile.BaseStream.Length; i++)
    {
    Temp = binFile.ReadByte();
    Temp++;
    binTemp.BaseStream.WriteByte(Temp);
    }

    binTemp.Close();
    binFile.Close();

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: محافظت از فایل-کد کردن فایل

    اگه امنیت بالا می خواید برید سراغ الگوریتم های رمزنگاری مثل TripleDES. کلاس های مربوط به این الگوریتم ها رو می تونید در فضای نام System.Security.Cryptography پیدا کنید. در msdn هم مثالهای خوبی وجود داره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •