نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک در RSS

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تبریز-ایران
    سن
    37
    پست
    169

    کمک در RSS

    سلام به همه دوستان و رفقا و اساتید
    من یک برنامه می خوام داشته باشم که اخبار چند تا سایت رو بگیرم . سایتها ماله من نیستند و دارای سیستم rss هستند .
    یک چند تا برنامه و سورس کد گیر آوردم که نتیجه ای نداشت ( همشون کرش می کنند)
    لینک Rss من اینجوریه

    http://sitemoredenazar.com/plugins/rss_menu/rss.php?1.1

    که احتمالا از php هستش؟
    چون اکثر برنامه ها یا سورسها رو XML هستند
    دوستان کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تبریز-ایران
    سن
    37
    پست
    169

    نقل قول: کمک در RSS

    n,ستان کسی نمی نوته کمک کنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: کمک در RSS

    با سلام
    خیلی ساده هست. شما کافیه XML مربوط رو خونده و توی یک Dataset بریزید. سه تا Table براتون ایجاد می‌شه که سومی همونی هست که شما لازم دارین.

    XmlTextReader
    reader = newXmlTextReader( strURL );
    DataSet ds = newDataSet();
    ds.ReadXml( reader );

    به همین سادگی.

    صبا صبوحی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تبریز-ایران
    سن
    37
    پست
    169

    نقل قول: کمک در RSS

    دوست عزیز می شه بیشتر توضیح بدین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •