نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: معادل Select Case در C#‎

  1. #1

    معادل Select Case در C#‎

    سلام دوستان ، ما تو VB.net دستور شرطی Select Case داشتیم ، میخواستم بدونم معادل اون توی C#‎ چیه ؟

  2. #2

  3. #3

    نقل قول: معادل Select Case در C#‎

    حتما باید با این اینترنت زغالی مارو لینک میدادی به صفحه دیگه ؟

    مــــــــــرسی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    138

    نقل قول: معادل Select Case در C#‎‎‎‎

    switch(مورد شرط){case 1:دستوراتbreak;case 2:دستوراتbreak;default: مقدار پیش فرض}

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار سهیلا صالح نوسی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    38
    پست
    47

    نقل قول: معادل Select Case در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ، ما تو VB.net دستور شرطی Select Case داشتیم ، میخواستم بدونم معادل اون توی C#‎‎ چیه ؟
    سلام
    بهتره قبل از مطرح کردن سوال ،حداقل فهرست کتاب رو نگاه کنید!

  6. #6

    نقل قول: معادل Select Case در C#‎

    کدوم کتاب ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: معادل Select Case در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    کدوم کتاب ؟
    کتاب؟ ناسلامتی در قرن بیست و یکم هستیم!
    به جایه کتاب ویدیو نگاه کنید:
    http://msdn.microsoft.com/en-gb/beginner/bb308730.aspx

  8. #8

    نقل قول: معادل Select Case در C#‎

    به نظر من به جای اینکه اینقدر لینک های جور واجور بدین یک کلام جواب سوال رو می دادین بهتر نبود؟
    int caseSwitch = 1;
    switch (caseSwitch)
    {
    case 1:
    Console.WriteLine("Case 1");
    break;
    case 2:
    Console.WriteLine("Case 2");
    break;
    default:
    Console.WriteLine("Default case");
    break;
    }

    این ساختار کلی دستور است و از MSDN استخراج شده
    ms-help://MS.MSDNQTR.v90.en/dv_csref/html/44bae8b8-8841-4d85-826b-8a94277daecb.htm
    آخرین ویرایش به وسیله alireza_tavakol : جمعه 03 مهر 1388 در 11:11 صبح دلیل: لینک MSDN اضافه شده با تشکر از ارژنگ

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: معادل Select Case در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_tavakol مشاهده تاپیک
    به نظر من به جای اینکه اینقدر لینک های جور واجور بدین یک کلام جواب سوال رو می دادین بهتر نبود؟
    int caseSwitch = 1;
    switch (caseSwitch)
    {
    case 1:
    Console.WriteLine("Case 1");
    break;
    case 2:
    Console.WriteLine("Case 2");
    break;
    default:
    Console.WriteLine("Default case");
    break;
    }
    این ساختار کلی دستور است و از MSDN استخراج شده
    نه! ماهی نمیدیم، ماهیگیری یاد میدیم! از لینکها ۱۰ برابر جوابی که بهشان بدیم یاد میگیرند، در حالتیکه اگر جواب این سوال را بدیم سوال بعدی یک مفهوم ساده‌دیگری خواهد بود که خودشان میتوانستند پیدا کنند.
    لاقل لینک ام‌اس‌دی‌ان را هم بهش میدادید که بقیه موارد را هم یک نگاه بندازه!

  10. #10

    نقل قول: معادل Select Case در C#‎

    دوستان بی خیال :D من با همون اولین پست جوابمو گرفتم ، اون جمله هم شوخی بود .

    پس دیگه بیخیال خودم یادم نبود که برم سراغ MSDN یا نرم افزار های تبدیل کد از یه زبان به زبان دیگه .

    به هر حال ممنون .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •