نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمبو باکس براي انتخاب فونت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    کمبو باکس براي انتخاب فونت

    سلام
    يه کمبو باکس (يا يه چيز مشابه) مي خوام برا انتخاب فونت مثل کمبوباکس انتخاب فونت تو نرم افزارهايي مثل ورد و ... با حداقل دو خصوصيت زير:
    1- تو ليست فونتها، اسم هر فونت با همون فونت اورده بشه (يعني کمبو باکسمون مولتي فونت باشه)
    2-با تايپ حروف اول اسم فونت، خودش فونتي رو که با اون حروف شروع ميشن رو پيدا کنه.

    و ترجيحا دو خصوصيت زير:
    1- فقط فونت هايي توش ليست بشن که فارسي داشته باشن.
    2- فونت هايي که اخيرا مورد استفاده قرار گرفتن، بالاي ليست اورده بشن.

    کسي ميتونه کمکم کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: کمبو باکس براي انتخاب فونت

    هيچ كي نبود جواب بده؟

    حد اقل تو جزئياتش كه مي تونين كمك كنين
    يا حد اقل مي تونين ايده بدين

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pcdownload.bloghaa.com
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زیر گِل
    پست
    278

    نقل قول: کمبو باکس براي انتخاب فونت

    بهتره از کامپوننت زیر استفاده کنی
    دانلود با حجم 155 کیلو بایت
    البته بعد از قرار دادن در برنامه کد زیر را هم در form_load()
    بنویسید :
    CSFontPickCtl1.ControlType = ecdFontPicker

    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : پنج شنبه 07 آبان 1388 در 04:13 صبح دلیل: تبلیغات

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: کمبو باکس براي انتخاب فونت

    سلام .

    این فونت باکس رو یه زمانی واسه خودم نوشتم .

    موفق باشی .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •