نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آموزش گام به گام مسیج باکس فارسی

  1. #1

    آموزش گام به گام مسیج باکس فارسی

    با سلام
    چون خودم سر این مسیج باکس خیلی حرص خوردم روش نوشتن اونو مرحله به مرحله توضیح میدم
    البته برای مبتدیها
    1)ابتدا یه new project بازکنید.
    2)روی ClassLibrary کلیک کنید و نام دلخواهتان را تایپ کنید
    3)یک فرم به پروژه اضافه کنید.
    4)روی فرم خود حداکثر 3 کلید buttonقراردهید
    5)یک لیبل و یک picture box هم روی فرم قرار دهید
    چون میخواهیم فارسی باشد picture boxرا سمت راست فرم قرار دهید
    البته زیبا سازی بیشتر با خودتان
    بک گراند فرم را هم سفید قرار دهید
    دقت کنید که هنوز برای کلاسمان کدی ننوشته ایم

  2. #2

    نقل قول: آموزش گام به گام مسیج باکس فارسی

    در button_clickمربوط به هر کدام از باتنها عبارت ;()this.close را تایپ کنید
    در بخش کلاسی که همان ابتدا ان را addکردیم یک متغیر enumتعریف میکنیم:
    public enum button
    }
    ,بله
    ,خیربله
    ,خیرلغوبله
    لغوتایید


    {
    البته این تعریف میتواند شامل آیتمهای دیگر هم باشد و یا همان انگلیسی تعریف شود
    آخرین ویرایش به وسیله sozlar : شنبه 04 مهر 1388 در 16:20 عصر

  3. #3

    نقل قول: آموزش گام به گام مسیج باکس فارسی

    من بعنوان مثال 3 متد را از 21 متد موجود در messageboxبرایتان تعریف میکنم
    باقی متدها را به همین روش تعریف کنید:


    public static void show(string message

    {



    ;()Form1 frm = newForm1

    ;()frm.Show
    ;frm.label1.Text = message
    ;frm.pictureBox1.Visible = false
    ;frm.button1.Visible = false
    ;frm.button3.Visible = false
    ;"تایید"=frm.button2.Text
    }



    متد بالا جهت مشاهده یک stringدر برنامه است

  4. #4

    نقل قول: آموزش گام به گام مسیج باکس فارسی

    حالا برای اینکه تا همین جا نتیجه کار را ببینیم یه پروژه جدید باز کنید و مثلا یک button روی آن قرار دهید
    در بالای
    namespace
    عبارت نام کلاس لایبراری را usingکنید
    و در refrenceمسیر این کلاس را که بصورت dllاست add کنید
    و سپس در button_clickهمانطور که یک messageعادی را صدا میزنید متد خودتان را صدا بزنید با این تفاوت که نام classlibraryحتما باید اول جمله باشد
    مانند مثال زیر:
    ("سلام")ClassMessage.Messageshow.show
    در واقع با اینکار همان فرمی که در ابتدا ساخته بودیم به کاربر نمایش میدهیم
    classMessageنام کلس لایبراری
    messageshow نام کلاس
    show نام متد
    باقی متدها را فردا برایتان توضیح میدهم
    البته تمام متدها رو همنام یعنی showتعریف میکنیم
    آخرین ویرایش به وسیله sozlar : یک شنبه 05 مهر 1388 در 09:42 صبح

  5. #5

    نقل قول: آموزش گام به گام مسیج باکس فارسی

    سلام
    این هم یکی دیگه

    خیلی با حاله حتما استفاده کنید
    اول فایل های dll رو کنار فایل خروجی قرار دهید بعد پوشه های Sound,Skin
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •