نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: کامپونت چشمک زن

  1. #1

    کامپونت چشمک زن

    بعضی مقتها نیاز تو برنامه برای هشدار به کار بدون مزاحم کار های دیگه شد . یه هشدار داد . بهترین راه فکر کنم استفاده از یک علامت چشمک زن مثل یک لیبل می باشه آیا از دوستان چنین کامپونتی داره .؟

  2. #2
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,296
    نیاز به کاموننت نداره می تونه با یکم کد نویسی خودت این کار را انجام بدهی .


    :flower:
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    می تونی یه تایمر و یه لیبل روی فرم بگذاری و کد زیر را در تایم بنویسی :

    Label1.visible:=not label1.visible

  4. #4
    با تشکر
    این رو میدونم . ولی
    آیا در این مورد کامپونتی نیز وجود داره ؟
    آیا راه حل بهتری برای اخطار به کاربر نیز وجود داره ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    دوست من از این ساده تر دیگه چی می خوای . فقط لازم است هر موقع می خوای تایمر را فعال کنی و در پایان غیر فعال
    البته من یه کامپوننت قبلا دیده بودم که کارش لیبل چشمک زن بود که فکر می کنم در سی دی GoldenBox4 بود البته اسمشو فراموش کردم
    موفق باشی

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    ایران - سمنان
    پست
    99
    از این کامپوننت استفاده کن
    :flower: :oops:

  7. #7
    متشکرم ولی این تو Ebook دلفی 4 و اون کتاب دلفی بود که کار هم نمیکنه
    اون راه حلی هم که دوستان گفتند .تایمر درست کار نمی کنه .مثلا وقتی در حال باز کردن یه بانک اکسس بزرگه یا حلقه بزرگ و پیچیده رو اجرا می کنه دیگه چشمک نمیزنه. و درست هم همین جاست که نیازش داری . که به کاربره بگی کامپیوتر هنگ نکرده.

  8. #8
    از application.processmessage استفاده کن

  9. #9
    از application.processmessage استفاده کن
    میشه بیشتر توضیح بدید لطفاً

  10. #10
    وقتی کدهای بزرگی از نظر میزان مصرف حافظه طولانی بودن مدت زمان اجرا و ... داری و در عین حال باید کارهای دیگری هم انجام بدی از Multi Threading استفاده کن.

  11. #11
    اگه کاری انجام میدی که تو لوپ هست از application.processmessage استفاده کن شاید اسپلش رو اشتباه نوشته باشم.
    ولی اگه تو لوپ نیستی از یه ترد استفاده کن و می تونی ترد رو با دستور بالا تر کیب کنی
    در مورد ترد یه مثال سورت همراه دلفی هست

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    1,967
    JVC یکسری کامپوننت برای این کار داره که بابا . :flower:

  13. #13
    JVC یکسری کامپوننت برای این کار داره که بابا .
    I think you're crazy about component :kaf:

    برای استفاده از برنامه های Multi Thread فاکتورهای زیادی وجود داره که به نحوه ی طراحی و مستند سازی برنامه ات برمیگرده که کی ازش استفاده کنی

    :flower:

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: کامپونت چشمک زن

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi_S_T مشاهده تاپیک
    می تونی یه تایمر و یه لیبل روی فرم بگذاری و کد زیر را در تایم بنویسی :

    Label1.visible:=not label1.visible
    کدبرای اجرا خطا میده، به این شکل اگراصلاح بشه خطایی نداره:

    label1.visible:=not label1.visible


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •