نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تشخیص نوع فرمت رنگ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    تشخیص نوع فرمت رنگ

    با سلام

    یه برنامه ویندورزی هست که کنترل هایی که بروی اون قرار گرفته رو بصورت فایل xml ذخیره میکنه
    و من باید اون رو به وب تبدیل کنم . حالا مسئله ای که هست اینه که مثلا تو کد xml زده بک گروند مثلا تکست باکس -16777216 هست من هم تاحالا همچین چیزی ندیدم کسی اطلاعی داره و اینکه تبدیلش کرد به یه فرمت آشنا مثل rgb و یا نام رنگ ؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: تشخیص نوع فرمت رنگ

    کسی نبود راهنمایی کنه ؟

  3. #3

    نقل قول: تشخیص نوع فرمت رنگ

    سلام .

    امکان نداره یه همچین چزی . من که تا به حال کد رنگ اون طوری که شما گفتی ندیدم .

    اگه واست مقدوره اون فایل xml رو بذار تا ببینم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: تشخیص نوع فرمت رنگ

    اون مدل مربوط به ToArgb است:

    Color Your_color=Color.Red;
    MessageBox.Show(Your_color.ToArgb().ToString());
    MessageBox.Show(Your_color.ToKnownColor().ToString ());
    MessageBox.Show("Alpha=" + Your_color.A.ToString() + " Red=" + Your_color.R.ToString() + " Green=" + Your_color.G.ToString() + " Blue=" + Your_color.B.ToString());
    MessageBox.Show(Your_color.Name);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: تشخیص نوع فرمت رنگ

    ممنون دوست عزیز مشکل حل شد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •