نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتقال اطلاعات از بانك اطلاعاتي به يك كمبوباكس

  1. #1

    انتقال اطلاعات از بانك اطلاعاتي به يك كمبوباكس

    سلام
    دربانك اطلاعاتي موردنظرمان 5ايتم داريم كه آيتم اول شماره فاكتورمي باشدو4آيتم ديگراجناس درج شده درفاكتورفروش
    حالا چگونه مي توانم باواردكردن شماره فاكتوردرtextboxموردنظرشرح 4آيتم ديگرجدول دريكComboxنمايش داده شود؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    نقل قول: انتقال اطلاعات از بانك اطلاعاتي به يك كمبوباكس

    سلام دوست عزیز، شما یک دستور sql بنویس و براش شرط بذار(این شرط برابر با مقادیر وارد شده در textbox است) ، بعد موقع بایند کردن اطلاعات 4 ایتم دیگر را به combobox ها بایند کن

  3. #3

    نقل قول: انتقال اطلاعات از بانك اطلاعاتي به يك كمبوباكس

    نقل قول نوشته شده توسط saeeedft مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز، شما یک دستور sql بنویس و براش شرط بذار(این شرط برابر با مقادیر وارد شده در textbox است) ، بعد موقع بایند کردن اطلاعات 4 ایتم دیگر را به combobox ها بایند کن
    باتشكر
    ميشه درقبال يك كدبيشترتوضيح دهيد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: انتقال اطلاعات از بانك اطلاعاتي به يك كمبوباكس

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    باتشكر
    ميشه درقبال يك كدبيشترتوضيح دهيد
    سلام
    شماره فاکتور و چهار کالا یک record را تشکیل می دهند؟ یعنی همگی در یک سطر هستند؟
    واینکه شما جهار کالا را در یک comnbobox می خواید نشون بدبد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    نقل قول: انتقال اطلاعات از بانك اطلاعاتي به يك كمبوباكس

    سلام ،

    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = "data source=(local);initial catalog=northwind;integrated security=true";
    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter("select * from tsemat,tcontract,ttest where id=@id", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    sda.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@id", textBox1.Text);
    sda.Fill(dt);
    comboBox1.DisplayMember = "sematname";
    comboBox1.ValueMember = "radifsemat";
    comboBox1.DataSource = dt;
    comboBox2.DisplayMember = "type";
    comboBox2.ValueMember = "radifcontract";
    comboBox2.DataSource = dt;
    در بالا شما اطلاعات رو از 3 جدول بازیابی میکنید به شرط انکه این اطلاعات مطابق با شرط مورد نظر باشه که این شرط توی یک textbox ظاهر میشه، شما عدد مورد نظر رو که در textbox وارد میکنید اطلاعات در 2 تا combobox ظاهر میشه، برا combobox های بیشتر هم کافیه اطلاعات بیشتری رو برای بازیابی وارد کنید
    به عکسی که براتون فرستادم نگاه کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg we.JPG‏ (11.2 کیلوبایت, 26 دیدار)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •