نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: read web service

  1. #1

    Question read web service

    سلام
    من ميخواستم از يه web service استفاده كنم براي خوندن اون از دستورات زير استفاده كردم


    $client = new SoapClient("http://web_service_addres/file.asmx?wsdl");
    $option=array('username'=> "username",'pass'=> "password");
    $result=$client->__soapCall("function_name", $option);

    بدون خطا اجرا ميشه ولي هيچ اطلاعاتي رو بر نميگردونه فقط اسم يه كلاس رو به من ميده كه هيچ چيزي نداره
    وقتي هم كه به شكل زير استفاده ميكنم خطا ميده


    $client = new SoapClient("http://web_service_addres/file.asmx?wsdl");
    $result=$client->function_name(username,password);

    اينم خطاش هست


    Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [WSDL] SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://web_service_addres/file.asmx?wsdl' in C:\Inetpub\wwwroot\test.php:5 Stack trace: #0 C:\Inetpub\wwwroot\test.php(5): SoapClient->__construct('http://web_service_addres....') #1 {main} thrown in C:\Inetpub\wwwroot\test.php on line 5

  2. #2

    نقل قول: read web service

    كسي با وب سرويس كار نكرده ؟؟؟؟؟؟؟؟


  3. #3

    نقل قول: read web service

    ظاهراً كسي كار نكرده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    نقل قول: read web service

    شما به ما بگید

  5. #5

    نقل قول: read web service

    سلام
    من اگه ميدونستم كه مشكلم رو حل ميكردم

  6. #6

    Talking نقل قول: read web service

    مشكل رو خودم حل كردم
    كد php كه براي خوندن وب سرويس گذاشتم درست بود برنامه سرور كه اين سرويس رو ارائه ميداد مشكل داشت
    با تشكر از همه دوستان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •