نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر مسیر باز کردن فایل xml هنگام استفاده از فایل دیالوگها

  1. #1

    تغییر مسیر باز کردن فایل xml هنگام استفاده از فایل دیالوگها

    با سلام .

    من فایل xml رو به باز میکنم و هیچ مشکلی ندارم . یک دکمه هم روی فرمم گذاشتم که با کلیک بر روی اون فایل xml باز میشه و اطلاعات بر روی اون خونده میشه و وشته میشه .

    این کار رو در داخل یک متد انجام میدم . حالا میخوام بعد از اینکه از openfiledialog و یا savefiledialog استفاده میکنم دوباره اون تابع رو صدا بزنم و همون کار ها رو دوباره انجام بدم .

    اما نمیدونم چرا به جای اینکه بره و فایل رو از تو مسیر برنامه بخونه میره از توی my document میخونه ؟!

    من فایل رو با کد زیر باز میکنم ::



    try{
    filestream f = new filesteram();
    }


    catch(execaption err)

    messagebox.show(err.message.tostring());




    در حالت عادی وقتی تابع رو صدا میزنم تغییرات من رو بر روی اطلاعات انجام میده اما وقتی دیالوگها رو مورد استفاده قرار میدم به جای اینکه فایل رو بره از تو پوشه برنامه باز نه میره تو my document دنبالش میگرده !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: تغییر مسیر باز کردن فایل xml هنگام استفاده از فایل دیالوگها

    سلام
    ببین شما بعد از استفاده از دیالوگ ها (اپن فایل و...) میای و مسیر جاری رو توی برنامت تغییر می دی برای اینکار موقععی که می خوای فایل XML رو بازکنی از نوعی دیگه از آدرس دهی استفاده کن من فک می کنم شما به اینصورت آدرس دهی کرده اید:
    @"\YourDirectory\file.xml

    شما بعد از اینکه با OpenfileDialog میای یک فایل رو باز می کنی مسیر از حالت قبل خارج می شه (مثلا می ره توی Mydocuments ) بعد آدرس به این شکل تغییر میکنه:
    @"Mydocuments\YourDirectory\file.xm

    برای اینکار از کلاسهای Enviroment , Path , .... استفاده کن

  3. #3

    نقل قول: تغییر مسیر باز کردن فایل xml هنگام استفاده از فایل دیالوگها

    سلام ...

    میشه یه مثال بزنید ؟

  4. #4

    نقل قول: تغییر مسیر باز کردن فایل xml هنگام استفاده از فایل دیالوگها

    سلام . من نتونستم مشکلم رو حل کنم . میشه یه مثال بزنید ؟

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    نقل قول: تغییر مسیر باز کردن فایل xml هنگام استفاده از فایل دیالوگها

    سلام
    من فکر می کنم مشکل شما اینه که مسیر کامل برای فایها نمیدین و از مسیر جاری سیستم استفاده می کنید.
    در ابتدا که برنامه را اجرا می کنید مسیر جاری سیستم همون پوشه ی فایل اجرایی شماست ولی با بازکردن دیالوگ مسیر عوض میشه و مشکل ساز شده.
    اگر همیشه فایلهایی که استفاده می کنید کنار فایل exe شما هستند مسیر فایلها را به صورت زیر استفاده کن
    Application.StartupPath + @"\ file name"

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •