نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چرا Sessionهام قبل از 20 دقیقه از بین میرن؟(فوری...)

  1. #1

    چرا Sessionهام قبل از 20 دقیقه از بین میرن؟(فوری...)

    سلام دوستان
    من در پروژم برای لاگین از session استفاده کردم و در web.config هم خط زیر رو اضافه کردم.
    <sessionState timeout="20" ></sessionState>

    ولی مقادیر session بعد از یه مدتی( دقیقا معلوم نیست چند دقیقه، تصادفیه) قبل از 20 دقیقه از بین می روند و کلا همه چیز به هم می ریزه و باعث میشه کاربران به عنوان "کاربر مهمان" شناخته بشن.

    آیا باید تنظیمات خاصی غیر از اون چیزی که نوشتمو توی web.config انجام بدم؟؟؟؟

    لطفا اگه میتونید فوری راهنماییم کنید چون من باید پروژمو دیگه تحویل بدم.
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: چرا Sessionهام قبل از 20 دقیقه از بین میرن؟(فوری...)

    منم این مشکل روی هاست دارم
    فک می کنم مال تنظیمات هاست باشه مخصوصا اینطوری تنظیم می کنن
    از session استفاده نکن
    می دونی که .net یک فایل system.config هم داره فک می کنم life time اونجا کم تعریف شده تا به سرورشون کمتر فشار بیاد

  3. #3

    نقل قول: چرا Sessionهام قبل از 20 دقیقه از بین میرن؟(فوری...)

    ممنون از جوابتون
    ولی من این سایت رو در هاست نگذاشتم و این مشکل توی کامپیوتر خودم اتفاق می افته.

    اگه روشی می دونید لطفا بگید

  4. #4

    نقل قول: چرا Sessionهام قبل از 20 دقیقه از بین میرن؟(فوری...)

    شاید مشکل cookie داشته باشی یک cookie درست کن ببین اونم از بین می ره شاید چون local داری از IE استفاده می کنی cookie غیر فعاله
    فایل machine.config داخل دایرکتوری فریم ورک هم چک کن

  5. #5

    نقل قول: چرا Sessionهام قبل از 20 دقیقه از بین میرن؟(فوری...)

    تو web.config:
    <system.web>
    <pages enableViewStateMac="false">
    </pages>
    </system.web>

    این کارو بکن بعدش تو کدهای برنامه ات
    session.timeout رو هر مقداری که دوست داری قرار بده

  6. #6

    نقل قول: چرا Sessionهام قبل از 20 دقیقه از بین میرن؟(فوری...)

    نقل قول نوشته شده توسط iman_ad مشاهده تاپیک
    شاید چون local داری از IE استفاده می کنی cookie غیر فعاله
    خوب چطوری فعالش کنم؟

    فایل machine.config داخل دایرکتوری فریم ورک هم چک کن
    یعنی چی چک کنم؟ چیکارش کنم؟


    ممنون از راهنماییتون

  7. #7

    نقل قول: چرا Sessionهام قبل از 20 دقیقه از بین میرن؟(فوری...)

    اول یک کوکی ایجاد کن 10 دقیقه بعد چک کن ببین کوکی از بین می ره یانه
    تو تنظیم machine.confg تظیمات مثل web.config

  8. #8

    نقل قول: چرا Sessionهام قبل از 20 دقیقه از بین میرن؟(فوری...)

    سلام
    از session استفاده نکن
    می دونی که .net یک فایل system.config هم داره فک می کنم life time اونجا کم تعریف شده تا به سرورشون کمتر فشار بیاد
    تنظیمات از فایل های مختلف به ترتیب خونده میشه و تنظیمات جدیدتر تنظیمات قدیمی تر رو از بین میبره، از اونجا که تنظیمات web.config کنار خود سایت از مال سیستم جدید تره، تنظیمات قدیمی بی اثر میشه.
    شاید مشکل cookie داشته باشی یک cookie درست کن ببین اونم از بین می ره شاید چون local داری از IE استفاده می کنی cookie غیر فعاله
    این هم نمیتونه دلیل این اتفاق باشه، کوکی مربوط به بحث کلاینت ساید میشه ولی session سرور سایده.

    من یه بار به این مشکل خورده بودم که دلیلش وجود Zonealarm بود. و بعد از حذف Zonealarm مشکلم حل شد. شاید شما هم آنتی ویروسی دارید که روی این قضیه تاثیر گذاره. در کل برای چک کردن این موضوع میتونید mode رو در Session از حالت پیش فرض که inproc هست به یک حالت دیگه مثلا SQLServer تغییر بدید و ببینید مشکل حل میشه یا نه.
    موفق باشید.

  9. #9

    نقل قول: چرا Sessionهام قبل از 20 دقیقه از بین میرن؟(فوری...)

    این همه می دونن session سرور ساید، ولی همیشه یک گاید ایجاد می شه که در سمت کلاینت ذخیره می شه برای شناسایی کاربر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •