نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: یه مشکل عجیب در جستجو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Jean Reno
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یه گوشه کوچیک از این دنیای خاکی
    پست
    184

    Question یه مشکل عجیب در جستجو

    با سلام
    من از طریق یک کمبو باکس مقادیری که در دیتاگریدویو نمایش داده می شه رو فیلتر می کنم
    کد جستجو در پایین اوردم
    مشکل من اینه که جستجو و فیلتر کامل انجام می شه و مقادیر رو برام نمایش می ده اما برخی گزینه های خاص رو که به ازای اونها رکوردی وجود داره نمایش نمی ده و رکوردش رو تشخیص نمی ده
    به عنوان مثال یکی از گزینه های کمبوباکس من گزینه 'داخلی' و یا گزینه 'داروهای موثر بر پوست' وقتی گزینه فیلتر کردن رو بر روی این دو گزینه قرار می دم با این که رکوردی با این گروه ها وجود داره نمایش نمی ده
    این رو هم اضافه کنم که مقادیر کمبوباکس رو هم دستی وارد کردم و هم اتصال به یه جدول دادم و در هر دو حالت نشد


    if (!string.IsNullOrEmpty(comboBox1.Text)
    {
    string Search_Str = "select * from drug_list ";
    Obj_class.connect();
    DataTable Search_Table = Obj_class.select(Search_Str);
    Obj_class.disconnect();

    DataView Search_View = new DataView(Search_Table);
    Search_View.RowFilter = "Group_Type='" + comboBox1.Text.Trim() + "'";
    dataGridView1.DataSource = Search_View;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Beyondsoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    336

    نقل قول: یه مشکل عجیب در جستجو

    سلام دوست عزیز
    اگر دقت کنی می بینی که در پیدا کردن گزینه هایی که "ی" و "ک" دارند مشکل وجود دارد.
    که باید از کارکتر فارسی آن استفاده کنی!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Jean Reno
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یه گوشه کوچیک از این دنیای خاکی
    پست
    184

    نقل قول: یه مشکل عجیب در جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط Beyondsoft مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    اگر دقت کنی می بینی که در پیدا کردن گزینه هایی که "ی" و "ک" دارند مشکل وجود دارد.
    که باید از کارکتر فارسی آن استفاده کنی!
    چطور می شه این مشکل رو حل کرد ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    نقل قول: یه مشکل عجیب در جستجو

    سلام دوست عزیز، شما کیبردتو رو فارسی کردی؟ منظوره اینه که تمام کلید هاش مطابق با کیبردت هست(مثلا حرف پ دقیقا در جای خودش هست)اگه اینطور نیست برنامه trylaout رو نصب کن(حجمش کمه) امیدوارم مشکلت حل شه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Jean Reno
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یه گوشه کوچیک از این دنیای خاکی
    پست
    184

    نقل قول: یه مشکل عجیب در جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط saeeedft مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز، شما کیبردتو رو فارسی کردی؟ منظوره اینه که تمام کلید هاش مطابق با کیبردت هست(مثلا حرف پ دقیقا در جای خودش هست)اگه اینطور نیست برنامه trylaout رو نصب کن(حجمش کمه) امیدوارم مشکلت حل شه
    نصبش کردم ولی مشکلم حل نشد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Beyondsoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    336

    نقل قول: یه مشکل عجیب در جستجو

    بجای ی از shift + x استفاده کن! می بینی که درست جواب می دهد !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •