نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: عوض كردن رنگ فرم در حين اجرا

  1. #1

    عوض كردن رنگ فرم در حين اجرا

    با سلام
    من ميخوام در حين اجرا رنگ فرم عوض بشه و دفعه هاي بعدي كه برنامه اجرا ميشه با همون رنگ بياد بالا از colordialog استفاده كردم ولي رنگ ذخيره نميشه.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار daniel_0247
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Kuala Lumpur
    پست
    91

    نقل قول: عوض كردن رنگ فرم در حين اجرا

    سلام
    برای عوض کردن رنگ فورم از این کد :
    this.BackColor = Color.Red;

    اما برای ذخیره باید از Setting ها استفاده کنی.

    ____________

    My Blog

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: عوض كردن رنگ فرم در حين اجرا

    یا اینکه مقدار رنگ را در ریجستری ثبت کنی.

  4. #4

    نقل قول: عوض كردن رنگ فرم در حين اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط Parham.D مشاهده تاپیک
    یا اینکه مقدار رنگ را در ریجستری ثبت کنی.
    ممنون ميشم اگر بيشتر توضيح بدهيد . اگر نمونه كد داريد بگذاريد.

  5. #5

    نقل قول: عوض كردن رنگ فرم در حين اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط daniel_0247 مشاهده تاپیک

    اما برای ذخیره باید از Setting ها استفاده کنی.
    مقدار رنگ رو به صورت رشته اي ذخيره ميكنم ولي چطور بايد اين مقدار رشته اي رو به this.backcolor نصبت دهم؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار daniel_0247
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Kuala Lumpur
    پست
    91

    نقل قول: عوض كردن رنگ فرم در حين اجرا

    دوست عزیز در قسمت Setting باید قسمت Type رو برابر System.Drawing.Color قرار بدی و بعد رنگ
    خودت رو انتخاب کن . بعد از اون هم که می خواستی از روی اون بخونی از کد زیر استفاده کن .

    this.BackColor = Properties.Settings.Default.myColor;

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار daniel_0247
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Kuala Lumpur
    پست
    91

    نقل قول: عوض كردن رنگ فرم در حين اجرا

    برای ذخیره باید از کد زیر استفاده کنید :
    ابتدا رنگ رو انتخاب کن و بعد ذخیره!
    Properties.Settings.Default.myColor = Color.AliceBlue;

    Properties.Settings.Default.Save();

  8. #8

    نقل قول: عوض كردن رنگ فرم در حين اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط daniel_0247 مشاهده تاپیک
    برای ذخیره باید از کد زیر استفاده کنید :
    ابتدا رنگ رو انتخاب کن و بعد ذخیره!
    Properties.Settings.Default.myColor = Color.AliceBlue;

    Properties.Settings.Default.Save();
    از كمكتون ممنون ولي روي mycolor ارور ميده ميشه راهنمايي كنيد

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار daniel_0247
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Kuala Lumpur
    پست
    91

    نقل قول: عوض كردن رنگ فرم در حين اجرا

    از كمكتون ممنون ولي روي mycolor ارور ميده ميشه راهنمايي كنيد
    دوست عزیز شما باید بجای mycolor نام مقداری رو که در setting ساختی رو بدی!

    __________________
    My Blog

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •