نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از SubReport

  1. #1

    استفاده از SubReport

    سلام
    من یک گزارش دارم که از سه تا SubReport تشکیل شده، سئوالم اینه که چطور باید داده ها رو بخونم و به این SubReport ها اختصاص بدم.
    من خودم یک آبجکت از این ریپورت ها ایحاد کردم و بعد SetdataSource اون رو برابر DataTable خودم قرار دادم ، اما درست جواب نمی ده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    با تشکر


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2

    نقل قول: استفاده از SubReport

    خودم پیدا کردم
    RPT.SubReport[0].SetDataSource(dt);

    که RPT آبکت Report اصلی برنامست.
    DT هم یک Datatable که با داده های مورد نظر پر شده.


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    178

    نقل قول: استفاده از SubReport

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    خودم پیدا کردم
    RPT.SubReport[0].SetDataSource(dt);

    که RPT آبکت Report اصلی برنامست.
    DT هم یک Datatable که با داده های مورد نظر پر شده.

    سلام ممكنه يكي بگه subreport[0] ]چيه؟
    آيا نام گزارش اصليه؟
    من توي vb.net اينو وارد كردم خطاي زير رو داد.لطفا در صورت امكام راهنمايي بفرماييد.متشكرم.

    Public member 'subreport' on type 'CrystalReport1' not found

    كه CrystalReport1 اسم گزارش خامم هست.متشكرم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    نقل قول: استفاده از SubReport

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک گزارش دارم که از سه تا SubReport تشکیل شده، سئوالم اینه که چطور باید داده ها رو بخونم و به این SubReport ها اختصاص بدم.
    من خودم یک آبجکت از این ریپورت ها ایحاد کردم و بعد SetdataSource اون رو برابر DataTable خودم قرار دادم ، اما درست جواب نمی ده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    با تشکر
    من هم دقيقا همين مشكل رو دارم SetdataSource گزارش اصلي رو برابر DataTable قرار دادم
    اما subreport ها رو با گزارش اصليم لينك كردم ولي نهايتا در خروجي گزارش اطلاعات گزارش اصليم درسته اما subreport هارو خالي نشون ميده!!! كسي ميتونه يه راهنمايي بكنه؟ ممنون ميشم

  5. #5

    نقل قول: استفاده از SubReport

    با سلام دوست عزیز
    بنده برای هر کدوم از subreport ها داده های مورد نظرشون رو از بانک خوندم و به اونا اختصاص دادم و از این راه به نتیجه رسیدم .
    موفق و پیروز باشید


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    نقل قول: استفاده از SubReport

    ممنون از راهنمايي
    اما مطمئن هستيد كه راه حل ديگه اي نداره!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    نقل قول: استفاده از SubReport

    يك نكته خيلي مهم اينكه :
    ابتدا SetDataSource رو براي ساب ريپورت ها ست كنيد بعد ريپورت اصلي (منظورم كد است)
    هيچ جاي سايت به اين نكته اشاره نشده! اميدوارم به درد بخوره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •