نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در نوشتن دستور SQL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    مشکل در نوشتن دستور SQL

    سلام
    من دیتا بیسم رو به دیتا گرید وصل کردم به غیر از ID ش چون بصورت AutoNumber تعریف شده
    و نیازی به آوردن در دیتا گرید ندارم

    می تونم به دیتا بیسم اصلاعات را ذخیره کنم با دستور SQL اما نمی دونم بدون ID چطور ویرایش و حذف کنم

    یعنی UPDATE tblTABLE SET Nam,Last WHERE
    بعد از WHERE چی بزارم؟
    و همچنین برای حذف کردن.

    چطور بدون ID این کار رو انجام بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: مشکل در نوشتن دستور SQL

    سلام دوست عزيز

    راه هاي گوناگوني براي اين كار است. ولي راحت ترين و بي دردسرترين راه اين است كه ستون Id را هم در Grid داشته باشي ولي آن column را invisible كني.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: مشکل در نوشتن دستور SQL

    با سلام

    در تکمیل فرمایشات استادم همینطور که فرمودن بهتره باشه ولی Invisible باشه .

    برای حذف کردن یک رکورد این کد :
    " Delete from TableName where id = ' " & DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value & " ' "


    یه نمونه کد کوچولو هم واست نوشتم که Insert , Update , Delete میکنه .

    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: مشکل در نوشتن دستور SQL

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    با سلام

    در تکمیل فرمایشات استادم همینطور که فرمودن بهتره باشه ولی Invisible باشه .

    برای حذف کردن یک رکورد این کد :
    " Delete from TableName where id = ' " & DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value & " ' "


    یه نمونه کد کوچولو هم واست نوشتم که Insert , Update , Delete میکنه .

    یا علی
    آقا ممنون
    مشکلم حل شده
    ولی این پروژه ات خیلی عالی بود مخصوصاً استفاده از خاصیت تغییر سایز.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: مشکل در نوشتن دستور SQL

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    با سلام

    در تکمیل فرمایشات استادم همینطور که فرمودن بهتره باشه ولی Invisible باشه .

    برای حذف کردن یک رکورد این کد :
    " Delete from TableName where id = ' " & DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value & " ' "


    یه نمونه کد کوچولو هم واست نوشتم که Insert , Update , Delete میکنه .

    یا علی
    یک سوال از این کد Application.Exit() در برنامه ات داشتم؟
    این کد بهتره یا END یا Close?

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    Lightbulb نقل قول: مشکل در نوشتن دستور SQL

    نقل قول نوشته شده توسط viper2009 مشاهده تاپیک
    یک سوال از این کد Application.Exit() در برنامه ات داشتم؟
    این کد بهتره یا END یا Close?
    با سلام

    me.close()
    یا
    Form1.Close()
    همونجوری که از پیداست برای بستن فرم جاری یا فرمی که باز هست بکار میره در حالی که
    End
    و
    Application.Exit()
    برای بستن برنامه بکار میرن .

    ولی من به شخصه برای بستن برنامه به صورت قطعی بیشتر با
    Application.Exit()
    کار می کنم .

    یا علی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •