نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دانلود کردن یک فایل از روی اینترنت به صورت مجزا ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476

    دانلود کردن یک فایل از روی اینترنت به صورت مجزا ؟

    سلام دوستان ...........

    من میخوام با استفاده از WebApplication ها در زبان #C و یا هر زبون دیگه ای که توی Browser هجرا بشه یک فایل دانلود کنم
    که اگه توی یه Progress هم نشون بده خیلی عالی میشه البته زیاد هم مهم نیست .
    و نمیخوام هیچ تداخلی با سیستم دانلود Windows و یا برنامه هایی مثل DAP یا Download Manager های بعضی از
    Browser ها پیش بیاد
    **** (فکر کنم این برنامه ها چون بدون User و Pass دانلود میکنن یعنی مثل FTP نیاز به Account ندارن (برای Login))
    پس فکر میکنم از باید از Http استفاده کنم .

    راستی فرامش نشه میخوام توی Browser استفاده کنم و فایل های سایتم رو (بخش دانلود)
    :oops:

  2. #2
    داداش من که ... شدم تا چیزی که نوشتین رو بفهمم :wink:
    DAP 7 رو اگر update کنید می بینید که اون هم امکان اتصال از طریق FTP رو به شما می ده.
    من گمان نمی کنم کار شما رو ftp و کد نویسی اون راه بندازه . شما خیلی راحت تر از متد DownloadFile استفاده کنید. مثال:

    Dim remoteUri As String = "http://www.contoso.com/library/homepage/images/"
    Dim fileName As String = "ms-banner.gif"
    Dim myStringWebResource As String = Nothing
    ' Create a new WebClient instance.
    Dim myWebClient As New WebClient()
    ' Concatenate the domain with the Web resource filename. Because DownloadFile
    'requires a fully qualified resource name, concatenate the domain with the Web resource file name.
    myStringWebResource = remoteUri + fileName
    Console.WriteLine("Downloading File ""{0}"" from ""{1}"" ......." + ControlChars.Cr + ControlChars.Cr, fileName, myStringWebResource)
    ' The DownloadFile() method downloads the Web resource and saves it into the current file-system folder.
    myWebClient.DownloadFile(myStringWebResource, fileName)
    Console.WriteLine("Successfully Downloaded file ""{0}"" from ""{1}""", fileName, myStringWebResource)
    Console.WriteLine((ControlChars.Cr + "Downloaded file saved in the following file system folder:" + ControlChars.Cr + ControlChars.Tab + Application.StartupPath))

    :wink: :flower:
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    نقل قول نوشته شده توسط titbasoft
    داداش من که ... شدم تا چیزی که نوشتین رو بفهمم :wink:
    DAP 7 رو اگر update کنید می بینید که اون هم امکان اتصال از طریق FTP رو به شما می ده.
    من گمان نمی کنم کار شما رو ftp و کد نویسی اون راه بندازه . شما خیلی راحت تر از متد DownloadFile استفاده کنید. مثال:

    Dim remoteUri As String = "http://www.contoso.com/library/homepage/images/"
    Dim fileName As String = "ms-banner.gif"
    Dim myStringWebResource As String = Nothing
    ' Create a new WebClient instance.
    Dim myWebClient As New WebClient()
    ' Concatenate the domain with the Web resource filename. Because DownloadFile
    'requires a fully qualified resource name, concatenate the domain with the Web resource file name.
    myStringWebResource = remoteUri + fileName
    Console.WriteLine("Downloading File ""{0}"" from ""{1}"" ......." + ControlChars.Cr + ControlChars.Cr, fileName, myStringWebResource)
    ' The DownloadFile() method downloads the Web resource and saves it into the current file-system folder.
    myWebClient.DownloadFile(myStringWebResource, fileName)
    Console.WriteLine("Successfully Downloaded file ""{0}"" from ""{1}""", fileName, myStringWebResource)
    Console.WriteLine((ControlChars.Cr + "Downloaded file saved in the following file system folder:" + ControlChars.Cr + ControlChars.Tab + Application.StartupPath))

    :wink: :flower:
    من چیز خاصی نگفتم فقط میخوام یک فایل رو بدون اینکه برنامه متوجه بشن دانلود کنم
    DAP روهم برای FTP نمیخوام
    توی protcol http میخوام یه فایل دانلود کنم بدون اینکه برنامه های دیگه مثل DAP که
    این کار رو میکنن متوجه بشن یعنی کاملا مستقل
    برای استفاده توی WebApplication میخوام شما Consol میدی
    به هر حال دستت درد نکنه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    یعنی چی ؟ یعنی میخوای بدون جلب توجه و اجازه کاربر فایلی رو روی سیستمش پیاده کنی ؟
    یا اینکه میخوای یک فایل رو از روی اینترنت توسط وب اپلیکیشن بگیری و سپس روی فضای هاست ذخیرش کنی ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    نقل قول نوشته شده توسط Farhad.B.S
    یعنی چی ؟ یعنی میخوای بدون جلب توجه و اجازه کاربر فایلی رو
    یا اینکه میخوای یک فایل رو از روی اینترنت توسط وب اپلیکیشن بگیری و سپس روی فضای هاست ذخیرش کنی ؟
    میخوام از روی اینترنت با WebApplication بگیرمش یعنی روی سیستم خودم دانلود کنم
    تا حالا از سایت میکروسافت چیزی UpDate کردی خودش یه Progress میاره و غایل روی سیستم میریزه و .......... :موفق:

  6. #6
    اون کدی که من نوشتم جواب نداد
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    نه داداش گفتم که توی WebApplication میخوام اگه لطف کنی یه نمونه برام بدی خیلی ممنونت میشم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    انجام چنین کاری از طریق کدهای سمت سرور امکان پذیر نیست ، چنین کاری رو میتونی با نوشتن یک اکتیوایکس سفارشی (مانند روش استفاده شده در ویندوز آپدیت) انجام بدی که البته مربوط به این بخش نمیشه.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    خب ActiveX که در حالت معمولی غیر فعال هست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •