نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mahnaz_tbe
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    محل کارم
    سن
    37
    پست
    73

    Unhappy چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه

    چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه.البته تو html حالا یا با php یا html یا جاوا اسکریپت؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه


    <script type="text/javascript" src="kblayout.js"></script>


    پس از اضافه کردن این اسکریپت به صفحه برای فارسی کردن هر فیلد کافیست ویژگی lang را با مقدار fa به

    فیلد مورد نظر اضافه کنی


    <input lang='fa' type="text" /><textarea lang='fa' cols='40' rows='6'></textarea>


    اگه بخوای این اسکریپت در asp.net استفاده کنی باید این ویژگی مستقیما بهtextbox اضافه کنی

    <asp:TextBox runat="server" ID="TextBox1" lang="fa" />
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه

    این هم یه کد دیگه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه

    واقعاً دستتون درد نکنه من کلی search کردم تا این کد کامل و خوب رو پیدا کردم .
    فقط می خواستم بدونم میشه تغییری در کد بدم که فقط حروف رو قبول کنه نه اعداد؟
    چون یه کد دیگه داشتم که این کار رو می کرد ولی با این کد conflict داره :

    function alpha(e) {
    var k;
    document.all ? k = e.keyCode : k = e.which;
    return ( k == 0 || k == 8 || k == 9 || k == 13 || k == 32)
    }


    میشه کمکم کنید لطفاً ؟

  5. #5

    نقل قول: چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه

    سلام.یه سوال برای حرف پ مشکل داره؟

  6. #6

    نقل قول: چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه

    دست گلت درد نکنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •