نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطا در استفاده از vcl Skin

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    925

    Question خطا در استفاده از vcl Skin

    با سلام خدمت دوستان
    میخواستم از کامپوننت vcl Skin استفاده نمایم پیام زیر اعلام شد. علت چیست؟
    [Fatal Error] MainForm.pas(9): Unit WinSkinData was compiled with a different version of ImgUtil.GetHSV
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: خطا در استفاده از vcl Skin

    بررسی کنید که نسخه ایی که استفاده می کنید، برای نسخه دلفی باشه که استفاده می کنید.
    اگر سورس کامپوننت را دارید، یک بار پروژه خودتان را Build کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    925

    نقل قول: خطا در استفاده از vcl Skin

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    بررسی کنید که نسخه ایی که استفاده می کنید، برای نسخه دلفی باشه که استفاده می کنید.
    اگر سورس کامپوننت را دارید، یک بار پروژه خودتان را Build کنید.
    با سلام خدمت شما
    پروژه را با توجه به سورس کامپوننت Build نمودم ولی جواب نداد.

  4. #4

    نقل قول: خطا در استفاده از vcl Skin

    فایل های سورس کامپوننت هم کامپایل شدند؟ اگر فایل های سورس کامپوننت در مسیر جستجوی دلفی نباشند، کامپایل نمیشند، و از همون DCUهای قدیمی استفاده میشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    925

    Question نقل قول: خطا در استفاده از vcl Skin

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    فایل های سورس کامپوننت هم کامپایل شدند؟ اگر فایل های سورس کامپوننت در مسیر جستجوی دلفی نباشند، کامپایل نمیشند، و از همون DCUهای قدیمی استفاده میشه.
    با سلام خدمت جناب کشاورز
    این را باید بررسی نمایم. اما من برای بررسی مسئله آمدم و همین کامپوننت را که در برنامه دیگر استفاده کرده ام را پاک و سپس نصب دوباره استفاده و برنامه را کامپایل نمودم و هیچ مشکلی پیش نیامد. آیا این به معنی در مسیر جستجوی دلفی این کامپوننت نیست؟
    متشکرم

  6. #6

    نقل قول: خطا در استفاده از vcl Skin

    آیا این به معنی در مسیر جستجوی دلفی این کامپوننت نیست؟
    نه، برای کامپایل برنامه شما، فقط فایل DCU کامپوننت کفایت میکنه. حالا اگر یکی از این فایل های DCU مشکل داشته باشه، یا مربوط به نسخه دیگه ایی از دلفی باشه، دلفی اون پیام خطا را نمایش میده. اینکه آیا DCUها در همان مسیر فایل های PAS هستند یا نه، بستگی به سازنده کامپوننت داره. خیلی ها فایل های DCU را در پوشه جداگانه ایی از PAS نگهداری می کنند، در نتیجه در صورتی که پروژه را Build هم بکنید، این DCUها تغییر نمی کنند.

    شما باید مطمئن بشید که فایل های WinSkinData.dcu و ImgUtil.dcu مجددا ساخته میشند. برای اطمینان می تونید این فایل ها را حذف کنید، و پروژه خودتان را Build کنید. اگر پیام خطا داد که این فایل ها وجود ندارند، یعنی مسیر فایل PAS آنها در بین مسیرهای جستجوی دلفی وجود نداره. اگر با حذف این فایل ها، با Build پروژه، فایل های DCU جدیدی ساخته شد، نباید دیگه این پیام خطا را دریافت کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •