نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گرفتن یک فایل متنی حاوی 10000 عدد از ورودی و sort کردن آن

  1. #1

    گرفتن یک فایل متنی حاوی 10000 عدد از ورودی و sort کردن آن

    سلام خسته نباشید یه برنامه می خوام به زبان c یا پاسکال یا C++‎ که یک فایل txt حاوی 10000 عدد را که با space از هم جدا شدن از ورودی بگیره و به روش Bubble sort یا insertion sort یا radix sort مرتبش کنه
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: گرفتن یک فایل متنی حاوی 10000 عدد از ورودی و sort کردن آن

    نقل قول نوشته شده توسط farzaneh_gerami مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید یه برنامه می خوام به زبان c یا پاسکال یا C++‎‎ که یک فایل txt حاوی 10000 عدد را که با space از هم جدا شدن از ورودی بگیره و به روش Bubble sort یا insertion sort یا radix sort مرتبش کنه
    مرسی
    سی شارپ نمیشه؟

  3. #3

    نقل قول: گرفتن یک فایل متنی حاوی 10000 عدد از ورودی و sort کردن آن

    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    سی شارپ نمیشه؟
    سلام مرسی اگه لطف کنید عالیه!

  4. #4

    نقل قول: گرفتن یک فایل متنی حاوی 10000 عدد از ورودی و sort کردن آن

    با سلام.

    برادر اول باید فایل رو بریزی تو یه رشته بزرگ و بعد با تابع strtok اونو تیکه تیکه کنی (اینجوری:)

    include <string.h#> //برای رشته
    include<stdlib.h#> //برای فایل
    include<conio.h#>
    #include<iostream.h>

    void add_to_dictionary(char*);
    void sort(char**,int,int);


    void amin()
    {
    char **dictionary=new char[400][20];
    char *filename;
    gets(filename);
    int filesize;
    cin>>filesize;

    file *fp=fopen(filename,"r");
    char *filedata=new char[filesize];
    fgets(filedata,filesize,fp);

    char *word=strtok(filedata," ");
    add_to_dictionary(word); //این تابع رو هم خودت پیاده سازی کن
    while(word!=NULL)
    {
    word=strtok(filedata,NULL);
    add_to_dictionary(word);
    }

    sort(dictionary,400,20);
    }

    بعدش اون دیکشنری رو سورت میکنی.دیکشنری هم یه رشته دوبعدی هست.

  5. #5

    نقل قول: گرفتن یک فایل متنی حاوی 10000 عدد از ورودی و sort کردن آن

    برادر این کار نمی کنه یه توضیح بده چیکار کنم تا خودم بنویسمش با c مرسی راستی من می خوام دوباره تو یه فایل به نام output ذخیرش کنم مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •