نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    46

    مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟

    سلام
    من داخل سایتم چند متغیر سراسری دارم که محتوای آنها رو داخل Session ریختم و در همه صفحاتی که با این محتویات کار دارم پر یا خالی بودن session ها رو چک می کنم و اگر خالی بودن چون کد صفحه خطا میده، کاربر رو به صفحه لاگین میفرستم تا دوباره لاگین کنه و سشن از اول پر بشن
    اما تعداد دفعاتی که کاربر رو به صفحه لاگین می فرسته خیلی زیاد شده، انگار که این سشن ها خیلی زود خالی می شن و این امر خیلی دردسر ساز شده ، از دوستان خواهش می کنم منو راهنمائی کنن که به جای سشن از چی استفاده کنم یا چکار کنم که مشکلم با سشن بر طرف شه؟
    من در قسمت sessionState مقدار timeout را 60 گذاشتم ولی خیلی زود تر از اینها می پره، لطفا منو راهنمایی کنین ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار BahmanDB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    273

    نقل قول: مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟

    اینم کدش :


    if (Convert.ToBoolean(Session["iamlogged"]) == true)
    {
    if (Session["username"] != "")
    {

    }
    else
    Response.Redirect("loggin.aspx");
    }
    else
    Response.Redirect("loggin.aspx");



  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    46

    نقل قول: مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط BahmanDB مشاهده تاپیک
    اینم کدش :


    if (Convert.ToBoolean(Session["iamlogged"]) == true)
    {
    if (Session["username"] != "")
    {

    }
    else
    Response.Redirect("loggin.aspx");
    }
    else
    Response.Redirect("loggin.aspx");


    مهندس ، این کد رو بنده هم استفاده کردم :) مشکل من اینه که سشن زیاد می پره (خالی میشه) و زیاد کاربر رو به صفحه لاگین می فرسته ، با این مشکل باید چیکار کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alisebt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ايران
    پست
    120

    نقل قول: مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟

    از كوكي هم ميتونيد استفاده كنيد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟

    Session TimeOut رو تنظیم کنید .
    در ضمن اگر Session برای نگه داری هویت کاربر و تصدیق هویت استفاده کردید پیشنهاد میکنم معلومات خودتون را در مورد نحوه تشخیص هویت در دات نت بیتشر کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    424

    نقل قول: مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟

    من پیشنهاد می کنم از Querystring استفاده کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط naeeme مشاهده تاپیک
    من پیشنهاد می کنم از Querystring استفاده کنید.
    شما که بدترش کردید !! چرا از تصدیق هویت خود دات نت استفاده نمیکنید ؟
    session و Querystring و .... مربوط به asp کلاسیک هست استفاده از اینها پیشنهاد نمیشه ، مگر اینکه حرفه ای باشید و خودتون بتونید امنیت رو تو این موارد ایجاد کنید

  8. #8

    نقل قول: مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟

    من هم همین مشکل رو دارم چطور میشه از امنیت خود دات نت بدون استفاده از کنترل ها استفاده کرد
    من سعی کردم اما user.identity و ... readonly هستن میشه راهنمایی کنین؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_farhani مشاهده تاپیک
    Session TimeOut رو تنظیم کنید .
    من روي يك Interanet خاصيت TimeOut رو 99 تنظيم كردم اما تاثيري نداشت. از طريق تنظيمات IIS كل وب سرور رو 99 دقيقه تنظيم كردم، ولي بازهم عمل نميكنه.
    لطفاً راهنمايي ؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟

    پس باید چی کار کرد؟

    کسی یه مقاله کامل درباره عضویت تو Asp.net یا Membership on Asp.net سراغ نداره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •