نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: حذف همزمان چند رکورد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    Question حذف همزمان چند رکورد

    چطور میشه چند رکورد رو که یک وجه مشترک دارند را حذف کرد
    مثلا مقدار چند ردیف که همگی 5 در یک ستون خاص به نام A باشد.ردیف هایی که در ستون A دارای مقدار 5 هستند باید حذف شوند.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    از select استفاده كن و سپس تك تك حذفشون كن.
    نمونه برنامش هم كه بهت دادم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار BahmanDB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    273

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    دوست عزیز همون طور که من متوجه شده می تونی با شرط Where این کارو به راحتی انجام بدی
    توضیخات بیشتر تو مقاله آقای کفاش تو سایت برنامه نویس هست که واقعا پر محتواست می تونه تو هر دستوری کمکت کنه .
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    میشه بیشتر راهنمایی کنی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط adib202 مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر راهنمایی کنی؟
    مگه تو يكي از پروژهايي كه تو حذف كردنش مشكل داشتي نمونه سورس نذاشتم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    نه
    موضوع حذف رو من اولین باریه که پرسیدم!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    دوست عزیز
    اولا:این سوال رو من مطرح نکردم اگه به پروفایل اون شخص هم مراجعه می کردید متوجه می شدید
    دوماً:فکر کنم سوالم رو بد مطرح کردم.حذفی که من بهش اشاره کردم نیازی به چک باکس نداره.می خوام فقط بگه ردیف هایی که توی ستون A مثلا مقدار 5 رو دارند حذف کنه.این مقدار 5 از توی textbox میاد
    سوماً:از راهنمایی ها شما خیلی ممنونم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط adib202 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    اولا:این سوال رو من مطرح نکردم اگه به پروفایل اون شخص هم مراجعه می کردید متوجه می شدید
    دوماً:فکر کنم سوالم رو بد مطرح کردم.حذفی که من بهش اشاره کردم نیازی به چک باکس نداره.می خوام فقط بگه ردیف هایی که توی ستون A مثلا مقدار 5 رو دارند حذف کنه.این مقدار 5 از توی textbox میاد
    سوماً:از راهنمایی ها شما خیلی ممنونم
    شرمنده واقعا درگير كار بودم و اشتباهي ديدم.

    خوب شما مي توني where condition رو عوض كني

    يك نمونه :


    ado.RecordSource = "select * from tbl1 where ID like ' " & trim(textbox1) & " ' "
    ado.refresh
    if (ado.Recordset.Recordcount <> 0) then
    while(ado.Recordset.Eof <> true)
    ado.Recordset.Delete
    ado.Recordset.MoveNext
    wend
    end if
    باز هم شرمنده
    آخرین ویرایش به وسیله powerboy2988 : شنبه 18 مهر 1388 در 22:10 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    کار رو سخت نکنید خوب

    این مثال هارو ببینید

    DELETE FROM table_name
    WHERE some_column=some_value


    که مثلا اینجوری میشه

    DELETE FROM Persons
    WHERE LastName='Tjessem' AND FirstName='Jakob'


    با این دستور هم میشه تمام رکورد های یک جدول رو پاک کرد

    DELETE FROM table_name

    or

    DELETE * FROM table_name


    موفق و موید باشید

  11. #11
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    سلام،
    چرا یک بار Select کنیم و بعد حذف کنیم؟!!! بجای Select حذف می کنیم که سریعتر انجام شه.

    ado.RecordSource = "Delete * from tbl1 where ID like ' " & trim(textbox1) & " ' "
    ado.refresh

    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار soheilbehro
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    34
    پست
    232

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    دوشتان من هم تقریبا همین مشکل رو دارم فقط من نمی خوام اطلاعات رو حذف کنم بلکه می خوام مقدار یک فیلد از این اطلاعات رو تغییر بدم از نوع جاری به راکد با یه شرط خاص
    خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط soheilbehro مشاهده تاپیک
    دوشتان من هم تقریبا همین مشکل رو دارم فقط من نمی خوام اطلاعات رو حذف کنم بلکه می خوام مقدار یک فیلد از این اطلاعات رو تغییر بدم از نوع جاری به راکد با یه شرط خاص
    خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید

    ado.RecordSource = "select * from tbl1 where ID like ' " & trim(textbox1) & " ' "
    ado.refresh
    if(ado.Recordset.Recordcount <> 0) then
    while(ado.RecordSet.Eof <> true)
    ado.Recordset.Field(1) = "your value"
    ado.Recordset.MoveNext
    wend

    ado.Recordset.update
    end if

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار soheilbehro
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    34
    پست
    232

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط powerboy2988 مشاهده تاپیک

    ado.RecordSource = "select * from tbl1 where ID like ' " & trim(textbox1) & " ' "
    ado.refresh
    if(ado.Recordset.Recordcount <> 0) then
    while(ado.RecordSet.Eof <> true)
    ado.Recordset.Field(1) = "your value"
    ado.Recordset.MoveNext
    wend

    ado.Recordset.update
    end if
    دوست عزیز کد شما به ظاهر درسته ولی نمی دونم چرا تو پروژه من جواب نمی ده اگه امکان داشته باشی می تونی یه نمونه کوچولو برام بگذاری
    ممنون

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط soheilbehro مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کد شما به ظاهر درسته ولی نمی دونم چرا تو پروژه من جواب نمی ده اگه امکان داشته باشی می تونی یه نمونه کوچولو برام بگذاری
    ممنون
    مشكلش چيه؟
    شما سورس برنامه رو بزار تا درستش كنم البته همراه با ديتابيس

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار soheilbehro
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    34
    پست
    232

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    این پروژه اصلی خودم نیست چون خیلی بزرگ بود
    این مثال همون چیزی که من می خوام ولی کار نمی کنه اگه بتونی مشکلشو حل کنی خیلی ممنون می شم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    ببين همينه....
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار soheilbehro
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    34
    پست
    232

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    دوست عزیز خیلی ممنون گل کاشتی مشکل چندین روزه منو حل کردی ای ول
    راستی می تونی یه کاری کنی که اینبار به جای تغییر نام، اونا رو توی یه بانک جداگانه ذخیره کنه.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط soheilbehro مشاهده تاپیک
    راستی می تونی یه کاری کنی که اینبار به جای تغییر نام، اونا رو توی یه بانک جداگانه ذخیره کنه.
    كاري نداره كه ....
    شما يك جدول ديگه ايجاد كن با همين مشخصات و بعد به جاي اينكه تغييرشون بدي تو جدول جديدت add كن

    اگر باز به مشكل برخوردي سورستو بزار تا درست كنم

  20. #20

    Wink نقل قول: حذف همزمان چند رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط soheilbehro مشاهده تاپیک
    دوشتان من هم تقریبا همین مشکل رو دارم فقط من نمی خوام اطلاعات رو حذف کنم بلکه می خوام مقدار یک فیلد از این اطلاعات رو تغییر بدم از نوع جاری به راکد با یه شرط خاص
    خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید
    سلام
    خب شما هم مي تونيد از دستور Update استفاده كنيد

    Update Table1 Set Field1 = 123 Where ...
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •