نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از activex در اینتراوب

  1. #1

    Smile استفاده از activex در اینتراوب

    سلام . لطفا راهنمایی کنید چطور می شه از active x تو اینتراوب استفاده کرد


    مثالی که تو اینتراوب دلفی 2009 هست هم error داره .
    این property اکتیو ایکسه . می شه بگید اینایی که مارک کردم رو چطور باید تنظیم کرد




    مثالی هم تو اینتراوب دلفی 2009 هست (feattures) که وقتی لینک مربوط به اکتیو ایکس رو می زنم error زیر رو می ده


    لطفا راهنماییم کنید
    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (76.0 کیلوبایت, 46 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (17.9 کیلوبایت, 42 دیدار)


  2. #2

    Lightbulb نقل قول: استفاده از activex در اینتراوب

    قبل از استفاده از اکتیواکس شما باید اونو در سیستم عاملتون رجیسترش بکنید ، حال با چه روشی این کار رو انجام میدید مهم نیست ولی پس از این کار می تونید اطلاعاتی را که خواسته بودید به راحتی به دست بیاورید .
    اگر هم به صورت مستقیم قادر به این کار نشدید می توانید با وارد کردن فایل اکتیو ایکستون در فرانت پیج و مراجعه به قسمت کدنویسی این برنامه شماره آی دی و سایر مشخصات اکتیوایکس را مشاهده کنید .

  3. #3

    Smile نقل قول: استفاده از activex در اینتراوب

    خدارو شکر یکی به ما جواب داد .
    دوست عزیز لطفا بیشتر توضیح بده . من active X رو به شکل دستی تو ویندوز register کردم با همون regsrv32 ویندوز . ولی همونطور که گفتم مشکل کماکان باقیه و پیغام can not find submit component رو دریافت می کنم . لطفا اگه می شه بیشتر توضیح بدین .
    بازم ممنون

  4. #4

    Lightbulb نقل قول: استفاده از activex در اینتراوب

    نقل قول نوشته شده توسط iamehsan56 مشاهده تاپیک
    خدارو شکر یکی به ما جواب داد .
    دوست عزیز لطفا بیشتر توضیح بده . من active X رو به شکل دستی تو ویندوز register کردم با همون regsrv32 ویندوز . ولی همونطور که گفتم مشکل کماکان باقیه و پیغام can not find submit component رو دریافت می کنم . لطفا اگه می شه بیشتر توضیح بدین .
    بازم ممنون
    کد HTML:
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
    </head>
    <body>
    <p>
    <object classid="clsid:8E27C92B-1264-101C-8A2F-040224009C02" id="Calendar1">
     <param name="BackColor" value="-2147483633">
    0
    0
    0
    </object>
    </p>
    </body>
    </html>
     

  5. #5

    Smile نقل قول: استفاده از activex در اینتراوب

    دوست من
    من می خوام اکتیوایکس رو تو اینتراوب استفاده کنم . این کد html رو چطوری تو اینتراوب بیارم
    تو اینتراوب کنترلی واسه اکتیوایکس وجود داره که من نتونستم ازش استفاده کنم . تصویرشم بالا هست . لطفا کمی توضیح دهید
    ممنون می شم

  6. #6

    Lightbulb نقل قول: استفاده از activex در اینتراوب

    نقل قول نوشته شده توسط iamehsan56 مشاهده تاپیک
    دوست من
    من می خوام اکتیوایکس رو تو اینتراوب استفاده کنم . این کد html رو چطوری تو اینتراوب بیارم
    تو اینتراوب کنترلی واسه اکتیوایکس وجود داره که من نتونستم ازش استفاده کنم . تصویرشم بالا هست . لطفا کمی توضیح دهید
    ممنون می شم
    من با استفاده از FrontPage تونستم از اکتیوایکس در اینتراوب استفاده بکنم به این صورت که
    ابتدا اکتیوایکس مورد نظر رو رجیسترش می کنم سپس در نرم افزار فرانت پیج اونو Insert کرده و کدش رو کپی و در ExtraHeader فرم مورد نظر د راینتراوب Past میکنم اگه اکتیو ایکس درست رجیستر شده باشه در برنامه هم اجرا میشه . البته من خودم خیلی در این مورد جستجو کردم ولی متاسفانه مطالب زیاد به دردبخور و مفیدی ذر این زمینه وجود ندارد یا اینکه من نتونستم پیدا کنم به هر حال با این روش شما هم یه تستی بکنید .

  7. #7

    Smile نقل قول: استفاده از activex در اینتراوب

    مرسی . من تست می کنم . بازم ممنون از راهنماییت . به هر حال ممنون . اگه کمک لازم داشتم بازم خواهم پرسید
    فقط یه سوال . من چی رو تو extraheader باید بنویسم . کل اون کدی که نوشتی رو
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: استفاده از activex در اینتراوب

    خوب بالاخره حل شد . راستش مشکل از اون دموی features هستش .
    دو تا مشکل وجود داشت .
    یک : اون error ی که می دیدم ربطی به activex نداشت و اون صفحه یه مشکل دیگه داره که فکر می کردم مال activex هستش.
    یه برنامه جدید ایجاد کردم . active x رو گذاشتم رو فرم . clsid رو براش ست کردم

    ودوم این که من browser ام fire fox هستش و تون مشکل داره . ولی وقتی از IE استفاده کردم مشکل رفع شد
    حالا باید دید تو Fire Fox چرا activex لود نمی شه . البته من قاب activex رو تو فرم می بینم . اما خودش نمی آد
    مرسی ممنون

  9. #9

    Smile نقل قول: استفاده از activex در اینتراوب

    خوب بریم سراغ یه مساله دیگه :
    چطوری به property های activex از تو اینتراوب می شه دسترسی داشت
    لطفا اگه کسی می دونه کمک کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •