نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مخفی کردن برنامه به صورت آیکن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    Arrow مخفی کردن برنامه به صورت آیکن

    دوستان سلام.

    دوستان چگونه می توانم وقتی روی دکمه Close یا مینی مایز کلیک کنم برنامه ام مخفی بشه و همانند یک آیکن کنار ساعت ویندوز نمایش داده بشه و دوباره بتونم برنامم رو نمایش بدم؟

    ممنون.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار daniel_0247
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Kuala Lumpur
    پست
    91

    نقل قول: مخفی کردن برنامه به صورت آیکن

    سلام
    از این لینک می تونی کمک بگیری .

    ____________________

    My Blog

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: مخفی کردن برنامه به صورت آیکن

    ممنون درست شد.

    حالا یه سوال دیگه:

    چکار کنیم که با زدن دکمه Close برنامه بسته نشه و فقط برنامه مخفی بشه و به صورت آیکن کنار ساعت ویندوز نمایش داده بشه.

    ممنون.

  4. #4

    نقل قول: مخفی کردن برنامه به صورت آیکن

    یه کامپوننت NotifyIcon به فرم اضافه کن و آیکون مورد نظرت رو بهش معرفی کن بعد توی رویداد FormCloseing کد زیر رو بنویس:
    e.Cancel = true;
    this.Hide();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •