نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: ویروس کش آبتین

  1. #1

    Cool ویروس کش آبتین

    نسخه جدید نرم افزار ویروس کش آبتین ساخت ۰۹۰۸ ارایه شد.
    محافظ ویروس نرم افزاری است جهت جلوگیری از ورود ویروسهای نرم افزاری بر روی سیستم شما. همچنین در این نرم افزار امکاناتی برای ویریس کشی و یافتن آنها بر روی سیستم شما وجود دارد.
    نسخه ی حاضر اجازه ی ورود هیچ گونه ویروس نرم افزاری بر روی سیستم را نمی دهد و قبل از ورود آن بر روی سیستم کاربر را از وجود ویروس بر روی مموری کارت متصل شده آگاه می سازد.
    نسخه 2،1،0،0 از ویروس کش آبتین با امکاناتی بسیار عالی و قدرتمند تر از نسخه های قبل آماده ی بهره برداری قرار گرفت.

    در این نسخه که از لحاظ گرافیکی نسبت به نسخه های قبلی قدرتمندتر شده می توان امکانات و قابلیتهای فوق العاده ی دیگری را نیز مشاهده کرد. همچنین افزایش تعداد ویروس های موجود در لیست نرم افزار و اضافه کردن سیستم جستجوی پیشرفته، این نرم افزار را به عنوان یک ویروس کش قوی در اختیار کاربران قرار می دهد. برخی از قابلیت های اضافه شده در این نسخه عبارتند از:

    ۱- قابلیت شناسایی ویروسهای بیشتر نسبت به نسخه ی قبلی
    ۲- اضافه شدن سیستم بروز رسانی اینترنتی (Update) برای نرم افزار، با حجمی فوق العاده پایین و روشی آسان نسبت به سایر ویروس کشها
    ۳- اضافه شدن سیستم بروز رسانی آنلاین (Update) برای نرم افزار، با سرعتی فوق العاده پایین
    ۴- اضافه شدن امکاناتی جهت چگونگی رفتار کردن با ویروس به دلخواه کاربر
    در این قسمت امکاناتی مانند: بی خیال شدن ، پاک کردن ، قرنطینه کردن و پاک و جانویسی کردن به نرم افزار اضافه شده است.
    ۵- اضافه شدن ویژگیهای تنظیماتی خاص برای بازگردانی قسمتهای تخریب شده در سیستم عامل ویندوز توسط ویروس
    ۶- اضافه شدن سیستم هوشمند فوق العاده در نرم افزار جهت جلوگیری از ورود تمامی ویروسهای نرم افزاری (Trojan) و برخی از کرمها به سیستم
    ۷- اضافه شدن سیستم هوشمند در نرم افزار جهت یافتن و از بین بردن اکثر ویروسهای نرم افزاری (Trojan)
    8- اضافه شدن انواع جدیدی از ویروسها ، موسوم به کرمهای رایانه ای (Worm) به لیست ویروسهای نرم افزار
    ۹- اضافه شدن زبان انگلیسی به نرم افزار و امکان تغییر و انتخاب زبان در هر زمان
    ۱۰- اضافه شدن سیستمی فوق العاده و کاملا خاص جهت کنترل بسیاری از برنامه ها و پنجره های باز در سیستم (حتی برای پنجره ها یی که در Task manager کنترل آنها امکان پذیر نیست)
    ۱۱- دارای راهنمای کامل به زبان فارسی برای استفاده ی کاربران
    ۱۲- کاهش قابل توجه در میزان حافظه اشغال شده سیستم به هنگام فعال بودن سیستم امنیتی نرم افزار
    ۱۳- دارای بخش ویروس کش برای جستجوی ویروس در دایورهای هارد دیسک و دیسک های جانبی
    ۱۴- دارای Setup و محیط گرافیکی کاملا فارسی که به طور انحصاری طراحی شده اند
    ۱۵- دارای قابلیت های ویژه ای برای اجرای دستورات و ابزارهای ویژه ویندوز
    ۱۶- مدیریت و نظارت بر پنجره های باز و پروسه های فعال
    ۱۷- کامل تر شدن تنظیمات محیط کاربری و رفتار نرم افزار
    ۱۸- تغییر بسیار جزیی در حجم نرم افزار نسبت به نسخه ها ی قبل
    ۱۹- و …
    امید است این نرم افزار با هرچه قدرتمند تر شدنش بتواند مشکلات ناشی از وجود ویروسها بر روی سیستمهای کاربران را بکاهد.

    ویروس کش آبتین چشمان تیز بین سیستم شما…

    تهیه شده توسط : محمد جواد پرستگاری


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    دوست عزیز برنامه تون رو دانلود کردم , انصافا خوب بود حتی یه scan هم باهاش انجام دادم خیلی سرعت رو نمیاره پایین فقط یه چیز اونهم اینه که دیتابیس ویروس یاب شما چه طوری ؟
    منظورم اینه که چه تعداد ویروس رو شناسایی میکنه ؟

    ویروس یاب شما آیا فایل ها رو می خونه و از ساختار درون فایل تشخیص میده و یا نه به اسم فایل ویروسی می شناسه ؟

    راستی این نرم افزار رو باچه کامپاپلری نوشتید ؟
    در کل نرم افزار خیلی خوبی بود انشاالله که با پیشرفت این نرم افزار ها بتوانیم یه خودی نشان دهیم

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    باید بهتون تبریک گفت ؛ واقعا" نرم افزار جالبی هستش.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    سلام .

    دوست عزیز خسته نباشید . برنامه جالبیه .

    برنامه دارای سیستم اکتشافی برای کشف ویروس های نا شناخته هست ؟

    برنامه با چه زبانی نوشته شده ؟

    موفق باشید .

  5. #5

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    این آنتی ویروس توسط نرم افزار مالتی مدیا بیلدر ساخته شده ، البته نه کامل بلکه داخل برنامه از پلاگین های نوشته شده با دلفی هم استفاده شده .

  6. #6

    Cool نقل قول: ویروس کش آبتین

    با سلام به دوستان
    من يه چند وقتي بود كه يه مشكلي داشتم و نتونستم به فروم ها سر بزنم.

    alireza v.f : دوست عزیز برنامه تون رو دانلود کردم , انصافا خوب بود حتی یه scan هم باهاش انجام دادم خیلی سرعت رو نمیاره پایین فقط یه چیز اونهم اینه که دیتابیس ویروس یاب شما چه طوری ؟
    منظورم اینه که چه تعداد ویروس رو شناسایی میکنه ؟
    الان حدود 270 تا تروجان و كرم ( worm) رو ميشناسه و كاملا از روي سيستم پاك ميكنه.

    ویروس یاب شما آیا فایل ها رو می خونه و از ساختار درون فایل تشخیص میده و یا نه به اسم فایل ویروسی می شناسه ؟
    صد در صد از روي ساختار فايل تشخيص ميده.از روي نام فايل كه نميشه تشخيص داد چه فايلي ويروس هست.!

    butterfly8528 : برنامه دارای سیستم اکتشافی برای کشف ویروس های نا شناخته هست ؟
    بله هست ، ولي واقعيت اينه كه هوشمند كردن نرم افزار ها به اين آسوني ها هم نيست.مخصوصا ويروس كش!!
    راسش الان يه سري ( فقط چند مورد ) از رفتار هاي تابلوي تروجانها و كرم ها رو شناسايي ميكنه و از روي اونا تشخيص ميده كه اونا فايها ي مخرب هستند.
    راسش دارم برا كارشناسي ارشد ميخونم و يه چند وقتي هست كه روش كار نكردم.
    ولي توي نسخه بعدي ( 3.0.0.0) كه تا چند وقت ديگه آمادش ميكنم يه سيستم پروسس خوني يابررسي دقيق رفتارهاي برنامه هاي فعال رو براش طراحي كردم تا بتونه به طور دقيق تر رفتارها رو تشخيص بده و با رفتارهاي مخرب برخورد كنه.
    SilverSoft:این آنتی ویروس توسط نرم افزار مالتی مدیا بیلدر ساخته شده ، البته نه کامل بلکه داخل برنامه از پلاگین های نوشته شده با دلفی هم استفاده شده .
    خيلي مخلصيم. ممنون .
    آخرین ویرایش به وسیله javad p : پنج شنبه 14 آبان 1388 در 09:43 صبح دلیل: ...

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    اگه ویروس کش رو با MMB نوشتید امید زیادی بهش نیست !
    بهتر بود از Visual C++‎ یا Delphi استفاده میکردید

    به هر حال موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    اگه ویروس کش رو با MMB نوشتید امید زیادی بهش نیست !
    بهتر بود از Visual C++‎‎‎ یا Delphi استفاده میکردید

    به هر حال موفق باشید
    ویروس کش فقط تحت MMB تفسیر شده و در اصل قسمت های اصلیش با دلفی نوشته شده و به صورت پلاگین در MMB استفاده شده و من عملکردش رو تست کردم و با توجه به نوپا بودن اون خوب عمل میکنه .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    ویروس کش فقط تحت MMB تفسیر شده و در اصل قسمت های اصلیش با دلفی نوشته شده و به صورت پلاگین در MMB استفاده شده و من عملکردش رو تست کردم و با توجه به نوپا بودن اون خوب عمل میکنه .
    عمل کردش خوبه اما به نظر من از یه واسط برای کمپایل کدهاش استفاده کرده ، همین

  10. #10

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    خوب این چه ربطی به این داره که گفتید بهش امیدی نیست ؟

  11. #11

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    اگه ویروس کش رو با MMB نوشتید امید زیادی بهش نیست !
    دوستان در بیان مطالب خودشون دقت کنند، اگر حرفی "خاص" می زنید سعی کنید منظور خودتون را هم بیان کنید تا شاهد ایجاد سوئ تفاهم نباشیم.

    اگر دلیل خاصی برای حرفتان دارید و به اندازه ی کافی قانع کننده هست لطف کنید بیان کنید در غیر این صورت مجبورم پست هایی که حالت انحراف در تایپیک دارند(چه خواسته و چه ناخواسته) را حذف کنم.

    با تشکر از همکاری شما عزیزان،
    MIDOSE

  12. #12

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    http://abtinware.co.cc/

    The page cannot be displayed

    آقا اين برنامتو رو يك هاست درست حسابي آپلود كن كه بشه دانلودش كرد...


  13. #13
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    عجیبه منم این تاپیکو ندیده بودمش.... فایل را کسی داره تست کنیم ؟

  14. #14

    Lightbulb نقل قول: ویروس کش آبتین

    به نام خدا
    http://abtinware.co.cc/

    The page cannot be displayed

    آقا اين برنامتو رو يك هاست درست حسابي آپلود كن كه بشه دانلودش كرد...
    موافقم...

  15. #15

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    این هم لینک دانلود .

  16. #16

    Cool نقل قول: ویروس کش آبتین

    با سلام به دوستان
    alireza v.f : عمل کردش خوبه اما به نظر من از یه واسط برای کمپایل کدهاش استفاده کرده ، همین
    ببخشید میشه این مطلب رو یکم بیشتر توضیح بدید منم بدونم دقیقا چی کار کردم

    http://abtinware.co.cc/

    The page cannot be displayed

    آقا اين برنامتو رو يك هاست درست حسابي آپلود كن كه بشه دانلودش كرد...
    شرمندم. اون یه مشکل جدی براش پیش اومده

    اینم لینک دانلود:

    البته دوستان زحمت کشیده بودند و آپلود کرده بودن.بازم ممنون

    البته این نرم افزار تنها کرمها و تروجان ها رو شناسایی میکنه و هنوز خیلی نو پا هست.
    مشکل جدی این نرم افزار کم بودن تعداد ویروسهایی هست که میشناسه.
    قبول دارم که 270 تا واقعا کم هست و اصلا قابل توجه نیست.
    ولی مشکل اصلی همین جاست که چطور میشه ویروسهای بیشتری رو پیدا کنم تا به نرم افزار معرفیشون کنم.
    بعضی از دوستان و علاقه مندان ویروس هایی که به دست میارن رو میفرسن. ولی اصلا کافی نیست.
    اگه کسی راه حلی داره بگه. لطفا
    البته تو نسخه 3 که تا یه چند وقت دیگه آماده میشه این نرم افزار همونطور که گفتم خیلی قوی تر میشه.
    توی اون نسخه یه سیتمی میزارم که اگه نرم افزار با ویروسی روبرو شد که تو لیست ویروسهاش نبود با اجازه ی کاربر اونو ارسال کنه تا تو آپیت بعدی قرار بگیره.

    بازم ممنون از نظرات دوستان

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    دوست عزیز یک فایل میکرو تورنت برات upload کردم با حجم 4GB که حدود 70000 فایل ویروسی اعم از virus,trojan,rootkit,... در اون با اسم مشخص شده که میتونی ازش استفاده کنی ، امیدوارم موفق باشی فقط باید با استفاده از نرم افزا uTorrent که رایگان هم هست اینو دانلود کنی.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    پست
    173

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    آقا من اين آنتي ويروس رو يك پك 100 تايي ويروس امتحان كردم ما يكيشم پيدا نكرد

  19. #19

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    نقل قول نوشته شده توسط Microsoft.net مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یک فایل میکرو تورنت برات upload کردم با حجم 4GB که حدود 70000 فایل ویروسی اعم از virus,trojan,rootkit,... در اون با اسم مشخص شده که میتونی ازش استفاده کنی ، امیدوارم موفق باشی فقط باید با استفاده از نرم افزا uTorrent که رایگان هم هست اینو دانلود کنی.
    4 گیگابایت ؟ با این سرعت اینترنت خوشحال ما !؟!؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    نقل قول نوشته شده توسط SilverSoft مشاهده تاپیک
    4 گیگابایت ؟ با این سرعت اینترنت خوشحال ما !؟!؟
    رفیق ! ، هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد
    در ضمن من این پک رو واسه کارای تحقیقاتی خودم دانلود کردم اگه کسی مشهد بود و خواست میتونم رو dvd هم بهش بدم ، در هر صورت امیدوارم تو کارتون موفق باشید

  21. #21

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    نقل قول نوشته شده توسط Microsoft.net مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یک فایل میکرو تورنت برات upload کردم با حجم 4GB که حدود 70000 فایل ویروسی اعم از virus,trojan,rootkit,... در اون با اسم مشخص شده که میتونی ازش استفاده کنی ، امیدوارم موفق باشی فقط باید با استفاده از نرم افزا uTorrent که رایگان هم هست اینو دانلود کنی.
    این فایل بانک اطلاعاتی هست ؟ چه بانکی ؟ SQL هست یا ... ؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    نقل قول نوشته شده توسط SilverSoft مشاهده تاپیک
    این فایل بانک اطلاعاتی هست ؟ چه بانکی ؟ SQL هست یا ... ؟
    نه عزیز ، خود فایل های ویروسی لیست شدند حدود 70000 هزار فایل توش هست که ویروسیه و با اسم فایل مشخص شده چه نوع ویروسی

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار farshid_vb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ساکن شهر تالش
    پست
    87

    نقل قول: ویروس کش آبتین

    سلام دوست عزیز میشه تروجانهاش را جدا کنید برام بفرستین یا یه جایی آپلود کنین چون من دارم یه آنتی تروجان مینویسم که نیازی به هیچ آپدیتی نداشته باشه

    چه جوریش هم توضیح دادم

    https://barnamenevis.org/showthread.p...74#post1219074

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •