نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

  1. #1

    صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    با سلام به دوستان عزیز
    امروز من چیزی توی یه سایت دیدم کفم برید حیفم اومد به دوستام نشون ندن مطمئنا به کار همه میاد.

    اسکریپت صفحه کلید مجازی با استفاده به زبان جاوا می باشد که از آن میتوانید در سایتهای خود استفاده کنید. شما میتوانید از این صفحه کلید مجازی برای کاربرانی که در کامپیوتر خود زبان فارسی ندارند بکار ببرید و یا برای امنیت بیشتر در سایت خود برای وارد کردن متن ها, نام کاربری,رمز های عبور و یا هر نوشته ای استفاده کنید!

    پس از دریافت فایل ها آنها را در هاست خود بارگزاری (آپلود) نمائید.سپس کد های زیر را در صفحه ای که میخواهید صفحه کلید نمایش یابد در بین تگ <head> ... و <head/> قرار دهید


    <script type="text/javascript" src="keyboard.js" charset="UTF-8"></script>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="keyboard.css">



    حالا فقط کافی است به inputbox ها و یا هر ورودی دیگر خود class=keyboardInput بدهید.مثال:
    <input type="text" value="" class="keyboardInput">
    موفق باشین مارو هم دعا کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behiunforgiven
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    37
    پست
    172

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    آقا صابر دمت گرم که خیلی باحالی

    دیدم زدن دکمه تشکر کافی نیست.

    خداوکیلی 80 درصد مشکلاتی که داشتم رو جنابعالی زحمتش رو کشیدی.

    سایت پایا وب شمال هم که مقاله های عاااااااااااالی داشت واقعا استفاده کردم.

    بازم تشکر

  3. #3
    کاربر جدید آواتار amingss
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    خاک پای یار
    پست
    6

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    سلام آقای فتح الهی
    قبل از هر چیز تشکر می کنم از بابت فعالیت های بی نظیر تون مثل قرار دان سایت فروم تون که واقعا عالیه.
    بعد از اون یه خواهش یا یه سوال لطف می کنید به ما یاد بدید که چه طور وقتی می خوایم یه عکس رو نمایش بدیم با ای جکس صفجه سیاه میشه مثل کاری که خودتون انجام دادید توی این آدرس واقعا عالیه.
    http://www.payawebshomal.com/Project...px?ProjectID=4
    روی اون عکسه که کلیک می کنیم به صفحه ی مشکی میاد بعد همه چی غیر فعال میشه بعد عکسه لود میشه لطف می کنید به ما هم یاد بدید ممنون میشم.
    هزار در دنیا و هزاران برابر در آخرت نسیبتان
    اگه لطف کنید یه Sample هم مثل اون کارایی که انجام دادید بذارید واقعا لطف خودتون رو تمام می کنید.
    با تشکر من و خیلی های دیگه که تازه وارد هستن منتظر یاری شما هستم. باز هم ممنون

  4. #4

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    با تشكر از آقاي فتح اللهي بابت كمك هاي بي دريغشان
    فكر ميكنم ايشون از پلاگين LightBox جي كوئري استفاده كردند
    اينجا يك دمو از اين پلاگين براي ساختن گالري عكس هست . و اينجا هم آموزش فارسي از اون

    آخرین ویرایش به وسیله Mostafa_Dindar : شنبه 16 مرداد 1389 در 14:10 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    بیاید به جاوااسکریپت ( JavaScript ) نگیم جاوا ( Java Sun microsystem )!
    دقیقا گفته ی یکی از دوستان در همین فروم!

  6. #6
    کاربر جدید آواتار amingss
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    خاک پای یار
    پست
    6

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    نقل قول نوشته شده توسط Lastphoenix مشاهده تاپیک
    با تشكر از آقاي فتح اللهي بابت كمك هاي بي دريغشان
    فكر ميكنم ايشون از پلاگين LightBox جي كوئري استفاده كردند
    اينجا يك دمو از اين پلاگين براي ساختن گالري عكس هست . و اينجا هم آموزش فارسي از اون

    تشکر از شما دوست عزیز درسته اما چطور می تونم توی صفحاتم ازش استفاده کنم من یه مبتدی هستم.

    می شه با ای جکس همچین کاری کرد.

    یه sample asp.net اگه لطف کنید بزارید که ممنون می شم از طرف خودم و همه ی اونایی که مثل من علاقه مند یادگیری و یاد دادن هستن.

    بعد میشه کاری کرد که وقتی از یه صفحه به صفحه ی بعد می رویم این صفحه بیاد و ثابت بمونه تا صفحه ی بعدی لودش به پایان برسه . مثل سایت کلوب که تبلیغات رو نشون میده یا مثل میهن بلاگ که یه صفحه مشکی می یاد تا لود صفحه به پایان برسه .

    اگه لطف کنید یه sample از اش بزارید خیلی ممنون می شم.

    باز هم با این حال یاد گرفتن از شما و آقای فتح الهی برای ما افتخاریه.

  7. #7

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    نقل قول نوشته شده توسط Lastphoenix مشاهده تاپیک
    با تشكر از آقاي فتح اللهي بابت كمك هاي بي دريغشان
    فكر ميكنم ايشون از پلاگين LightBox جي كوئري استفاده كردند
    اينجا يك دمو از اين پلاگين براي ساختن گالري عكس هست . و اينجا هم آموزش فارسي از اون
    یا سلام
    بله دوست عزیز من هم از این پلاگین استفاده کردم

  8. #8
    کاربر جدید آواتار amingss
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    خاک پای یار
    پست
    6

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    باز هم ممنون اما باز هم من نتونستم کاری بهتر از این انجام بدم لطف کنید یه نگاه کنید و اگه بیشتر لطف کنید اصلاحش کنید و در اختیار من و دیگر دوستان مبتدی قرار بدید ممنون می شم.

    http://www.doknowevil.net/litebox/
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله amingss : شنبه 23 آبان 1388 در 19:17 عصر

  9. #9
    کاربر جدید آواتار amingss
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    خاک پای یار
    پست
    6

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد



    Lastphoenix


    آقای فتح الهی از شما خیلی ممنونم . Lastphoenix جان دست مرسی . واقعا حال دادی.
    حالا یه سوال دیگه میشه از دیتا بیس عکس رو خوند بعد به وسیله ی لایت باکس نشونش داد.

    راستی برنامه ی که تونستم و اینجا می ذارم تا اگه مبتدی دیگه هم سرچ کرد بتونه به هدفش برسه .

    باز هم ممنون.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    آقا خدایی دمت گرم خیلی وقت بود دنبال این کد بودم
    فقط میخوام بدونم چطوری به دیتا بیس وصل میشه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله jingiliboyz : دوشنبه 19 بهمن 1388 در 15:09 عصر

  11. #11

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    از مطالب بسیار مفید شما خیلی استفاده کردم . از سخاوتتون ممنون که این مطالب رو برای دانلود گذاشتید

  12. #12

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    سلام صابر جان
    میشه در مورد وارد کردن اطلاعات در جدول Profile سایتت(Final Forum Project) بم توضی بدی !!
    متشکر از لطفت

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    دوستان عزیز

    من از این سایت http://www.greywyvern.com/code/javascript/keyboard اخرین ورژن کیبوردش رو دانلود کردم.

    متاسفانه با IE 9 مشکل داره. زمانیکه میخواهید کلمات رو وارد کنید برعکس وارد میشه.
    البته در IE 8 و IE 7 مشکل نداره.

    ایا دوستان دیگه هم به این مشکل برخورد کردن؟ من به خودشون هم ایمیل زدم اما اصلا جوابی ندادند.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    دست همه دوستان درد نکنه.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587

    نقل قول: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد

    کسی از دوستان تونست مشکل این کیبورد رو در اینترنت اکسپلورر 9 حل کنه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •